Marielyst El Reviews

TrustScore 3 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ringede mandag morgen og bestilte opsætning af ny varmepumpe. Allerede torsdag blev den sat op - super service af Karsten, som satte den op for os. Han sørgede for opsætningen af Wifi på min iPhone, i... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for hjælpen Thomas når elinstallationen ikke er korrekt udført - og gode råd og vidensdeling. Rart og behageligt at modtage din hjælp. Tak til Simon for at hjælpe os med et fejlfinde på luft-vand... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har netop fået tilsluttet el til 2 annekser, altså nye ledninger trukket til eksisterende kontakter. At det skulle tage 4,75 timer er mærkværdigt, men endnu værre er at fakturaen lyder på 6,50 time... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik lavet en masse småting fra elrapporten. Det indledende uforpligtende estimat passede fint. Der var ingen slinger i valsen og arbejdet blev udført perfekt med tilpas gode indspark til løsninger und... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektricien

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

El-installationsforretning med salg af Varmepumper, hvidevarer samt lamper fra butikslokale, vi arbejder med byggeprojekter, energioptimering af virksomheder og en masse privatkunder. Vi laver led-belysning i haller, solcelleprojekter, vi er autoriseret forhandler af Mitsubishi, Panasonic og LG varmepumper. Vi ønsker kun tilfredse kunder og håber vi kan hjælpe med dit næste el-projekt.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Installering af strøm til anneks. Vi har fået installeret strøm i vores…

Vi har fået installeret strøm i vores anneks og de kom til aftalt tid, borede huller,førte kabler og monterede strømstik. Jeg havde forberedt arbejdet med,at grave ud til kabelføringen og installatøren gik igang med det samme. Han var færdig på 2 timer. Meget professionelt og grundigt arbejde, samtidig med en god service. Det er anden gang vi bruger Marielyst EL og vi vil klart anbefale firmaet til andre.

2 september 2022

Hej Lars,

Hej Lars,
Tak for god service - prisen passer - og altid venlig og kompetent betjening.

19 mei 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har benyttet Marielyst El mange…

Vi har benyttet Marielyst El mange gange og har tænkt os at forsætte med det.
Vi oplever servicen er i top, det udførte arbejde kan vi aldrig sætte en finger på og når vi er fortabt mht. en eller anden løsning, får vi altid konstruktive forslag.
Vi har respekt for de negative oplevelser, der er registreret her, og ser dem som et udtryk for, at 'træerne vokser ikke ind i himlen'.
Vi kan kun sige, at vi har nu benyttet Marielyst El i otte år og vi har altid været glade for dem, så derfor får de fra os seks ud af fem stjerner.

9 mei 2022

Dårlig udført arbejde!

Dårlig udført arbejde med elektrisk gulvvarme i badeværelse som efter flere måneder og utallige besøg STADIG ikke virker. Forskellige forklaringer efter hvert besøg men ingenting virker. Har netop afbrudt juleferie i huset med to små børn på 2 og 4 og et badeværelse på 10 grader da det var uudholdeligt at være i rummet. Skriver gerne opdateret anmeldelse når problemet engang er løst.

25 december 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har brugt Marielyst El adskillige…

Jeg har brugt Marielyst El adskillige gange før, og normalt er der ingen problemer. Denne gang gik det ikke helt som det skulle, da mit solcelleanlæg i første omgang var fejltilsluttet så batteriet ikke fungerede. Installatøren mente det måtte være defekt, men efter at have checket med leverandøren viste det sig IKKE at være tilsluttet korrekt, selvom installatøren havde checket det flere gange. Andre opgaver i samme forbindelse gik som de skulle, men ‘kun’ 4 stjerner denne gang

30 november 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget trist og få en regning på 2…

Meget trist og få en regning på 2 arbejdes timer efter et besøg af Marielyst el på en time !

18 november 2021
Logo Marielyst El

Antwoord van Marielyst El

Hej Simon,
Vi er kede af den dårlig anmeldelse,
men jeg synes at udskiftning af 2stk udv. sensorer og 2 stk ventilatorer samt kørsel, så er tiden samt faktura helt fair. Mvh Lars

Profesionelle

Let og overskueligt samarbejde uden pauser.

9 november 2021
Logo Marielyst El

Antwoord van Marielyst El

Hej Jens,

Mange tak, det er altid en fornøjelse
at arbejde sammen med jer.

Hilsen Lars

Fantastisk service

Fantastisk service!
Virkelig imponerende hvor hurtigt i løste opgaven og man fik fakturaen med det samme, så man ikke skulle vente i ugevis på hvad det mon ville koste. Prisen var også helt fair.

2 november 2021

Super god service

Rigtig god service fra man bestiller til opgaven er afsluttet.
Der blev ringet at man havde sygdom og om vi ikke kunne rykke tiden samme dag, bare lidt senere.
Og chefen kom selv, det er sgu da super service, selv om det bare var et varmepumpe efter syn, som sagtens kunne have ventet.
Sygdom er man jo ikke herre over.
5 stjerner med pil op af herfra 👌👌

26 oktober 2021

Varmepumpe

Fik installeret en varmepumpe i vores sommerhus på Marielyst den 19. oktober. 2 dygtige og effektive elektrikere mødte op, og lavede en virkelig pæn installation, og sikrede sig at alt incl. app til varmepumpen virkede inden de de forlod stedet. God og forståelig instruktion til pumpen. Alle indgåede aftaler blev overholdt. Kan varmt anbefales

Poul Erik Andreassen,
Karlslunde

26 oktober 2021

De er effektive

De er effektive, troværdige og yder en god service. Kontakter en, hvis noget skal gøres anderledes.
Kun godt at sige om Marielyst El

13 oktober 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte tjek af vores varmepumpe

Bestilte tjek af vores varmepumpe, der ikke ville køle.
Kom til tiden og fandt hurtigt ud af at det var en fejl 40, gav sig tid til at forklare hvordan den virkede og samtidige satte han app op på vores telefon.
Kommer aldrig til at bruge andre til el og varmepumpe.
Dejlig oplevelse

26 juli 2021
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.