Beloftes komen ze niet na. In de steek gelaten door dit bedrijf. Doet geen enkele poging om dit recht te zetten. Manager nooit aanwezig of bereikbaar. ‘Juiste afdeling’ idem.. telefonistes klinken beh... Toon meer
Zeer aangenaam ervaring met Marmertafel, alles verliep vlot. Zeer professioneel, eerlijk. Ze verkopen een natuurproduct en je voelt het ambachtelijke uit Italië. De keuze uit de desbetreffende marme... Toon meer
Wij hebben een tafel gekocht en na 3 jaar is de tafel kapot gegaan. Wij hebben meerdere keren contact opgenomen met Marmertafel. Zij hebben na 2 maanden iemand gestuurd voor een reparatie. De tafel va... Toon meer
We zijn erg tevreden met onze tafel uit cristallo. We hadden initieel wat moeite met het kiezen van een steensoort maar toen kregen we in de winkel een foto van een plaat te zien van buiten het regul... Toon meer
Dé website voor uw marmeren tafel op maat met meer dan 1.000 varianten!
Burgemeester van Stamplein 294, 2132BH, Hoofddorp, Nederland
- 020 70 828 98
- info@marmertafel.nl
- marmertafel.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Bedankt
Bedankt, mooie tafels, krijgen jullie nog de foto's als de eetstoelen binnen zijn.
Topie! :)
Werkelijk beeldschone tafel (een…
Werkelijk beeldschone tafel (een kunstwerk van een granieten tafelblad) en nette communicatie / levering. Prettig bedrijf.
Weer een tevreden klant
Alles zoals besteld
- product voldoet perfect aan verwachting
- keurig op de hoogte gebracht van de levering
- keurige vriendelijke levering
perfect !
Bedankt
MARMERTAFEL.NL TOP SERVICE
Vandaag is mijn lang gekoesterde droom werkelijkheid geworden, ik heb de mooiste tafel van heel Nederland en omstreken geleverd gekregen. De bezorging is uitstekend, mijn marmervloer werd volledig beschermd voordat ze binnen kwamen met mijn Azul Bahia tafel (260 bij 100) . De tafel is nog veel mooier dan op het plaatje. Nick, Niels en bezorgers jullie zijn toppers, Ik kom zeker terug als ik mijn badkamer ga verbouwen!
Super tevreden geweldige tafels echt…
Super tevreden geweldige tafels echt een aanrader als je iets apart en moois wilt hebben.
samples
Blij met de samples, geeft een goed inzicht van de kleur en real life feeling. Nu de lastige keuze welke van de samples het wordt, ze zijn allemaal mooi.
Super tevreden: goede service en mooi produkt.
We zijn heel tevreden over dit bedrijf. Communicatie was goed met Niels en er werd meteen een nieuwe afspraak gemaakt toen de bezorging helaas niet door kon gaan omdat de lift bij ons die dag niet deed. Hier werd ook geen probleem van gemaakt en hele vriendelijke bezorgers.
En de tafel is ontzettend mooi!!
Staaltje
Snelle levertijd en het staaltje ziet er zeer goed uit. Helpt bij het maken van een definitieve beslissing.
Uitstekende communicatie over de…
Uitstekende communicatie over de levering. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kan dit bedrijf dan ook zeker aanraden.
Ontevreden betreft kwaliteit
Mijn sample leek meer als een afval stuk als een promotie product

Antwoord van Marmertafel
Snel geleverd
Snel geleverd, duidelijke site en goede foto’s, staal zoals besteld komt goed overeen met de foto.
Heel fijn aankoop proces en prachtige tafel
Heel fijn aankoop proces.
Meegenomen in hele proces van bestelling, tot vervaardiging, vervoer en bezorging.
Leuke mails ontvangen over waarin het proces mijn tafel zag met leuke foto’s.
Zo was het wachten niet zo erg. Heel leuk hoe jullie dat doen!
Superhappy met de tafel zelf❤️.
Ongelofelijk blij met de mooiste tafel van Nederland!!!
Een prachtige tafel, eentje helemaal naar onze smaak en wensen gemaakt, buiten hun eigen collectie om. Super service, heel vriendelijk. Komen afspraken goed na, antwoorden snel en geven goed advies. Wij zeggen bestel daar een mooie tafel en je zit gebeiteld.
Prachtige granieten tafel
Prachtige, strakke tafel van blauw graniet.
Een verrijking van ons interieur!!
Top winkel!!!
Top service en zo mooi!
Top service en de tafel is nog mooier als verwacht :)
100 punten!