Helt nydelig mat - får meg til å skinne når jeg disker opp de fantastiske indiske retter :-) Veldig rask og god service når man bestiller i nettbutikken deres også.
Lees wat reviewers zeggen
Virker uproffesjonelt å få matprodukter sendt i tomme esker av vaskemidler og frokostblandinger. Jo, da - kan være miljøvennlig, men det er ikke særlig delikat, og ganske "gjerrig". (Spesielt ikke... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mensen keken ook naar
Matkurs for Design i Digitaliseringsdirektoratet
Designavdelingen i Digdir deltok på matkurs hos Masalamagic i oktober 2024, for å bygge samhold og miljø. Vi var 13 personer som koste oss med å lære fra den kunnskapsrike kursholderen og eieren Niru. Vi lagde en saus som kunne brukes som base både til kylling- og vegetarrett, samt nan og mangolassi.
Vi var veldig fornøyde med opplevelsen, og med at Niru tok det å finne et egnet kjøkken for så mange på sparket. Med litt godvilje fra alle så fik det fint. Vi håper at Masalamagic får eget "skolekjøkken" igjen, for da vil vi gjerne komme tilbake!
Helt ok
Bra: Veldig god pris, hadde krydder som ellers er vanskelig å få tak i og ved første øyekast ser det ut som bra kvalitet.
Ikke så bra: Fikk lite informasjon om prosessen videre ved bestilling. Det tok litt tid, så jeg sendte mail om at jeg ville avbestille. Fikk svar om at posten ble plukket opp på tirsdag (samme dag), og at bestillingen allerede var hentet. Fikk senere beskjed fra Posten, neste dag, om at frakt var bestilt da.
Det kan jo tyde på at det var en litt kreativ beskjed jeg fikk. Kommer nok til å fortsette med å bruke Krydra framover.

Antwoord van masalamagic.com
Beste indiske smaker jeg vet om…
Er helt avhengig av Butter Chicken paste her. Den er supergod og passer for dem med nøtteallergi. Det er ellers også mange gode produkter.
God service.

Anbefales ikke
Levering tok lang tid, og fikk ikke alt jeg bestilte, på toppen av det fikk jeg for lite betalt tilbake for varene de ikke hadde, selv om jeg sa fra at det tilbakebetalte for lite.

Antwoord van masalamagic.com
Raskt og enkelt å bestille
Vi bestiller ofte paste kolleksjonen til Masala Magic, vår favoritt er Butter chicken. Utrolig god i smak og anbefales!
Nettsiden er enkelt å bruke og bestillingen kommer raskt i posten. Heldigvis for oss, så har de perioder med tilbud.

Antwoord van masalamagic.com
Christmas present for the kids
Christmas present for the kids and their boyfriends. Nuri was full of positive energy and shared the wealth of her knowledge about Indian food with us. It was great fun co-cooking and the food was fantastic.

Antwoord van masalamagic.com
Maten var ødelagt ved ankomst
Maten var ødelagt ved ankomst, og slik kan skje. Det som ikke bør skje er å råde kunden til å spise det som er levert når emballasjen er ødelagt. Dette fordi det er fare for kontaminering og oppblomstring av bakterier. Det har tatt svært lang tid på tilbakemelding, videre bør dere sende erstatning for produktet, eller kreditere varene

Antwoord van masalamagic.com
Veldig lettvint og grei måte å…
Veldig lettvint og grei måte å bestille, og kjempe fornøyd med små krydder glass som gave:-)

Oppskriftene til Niru er vidunderlige
Oppskriftene, krydrede,chutneyene. Alt er nydelig. Det er en fest å åpne pakkene fra masalamagic.

Antwoord van masalamagic.com
Jeg har kjent virksomheten din lenge
Jeg har kjent virksomheten din i mere enn 10 år. Etter et besøk i India ble jeg bare mer klar over at det var autentisk mat vi lager med dine sauser og krydder. Det setter jeg stor pris på. Enkle oppskrifter for alle typer mat. Siden jeg bor langt nord, ønsker jeg flere oppskrifter med fisk. Vi har god tilgang på fersk fisk.
Det klart beste på markedet jeg har…
Det klart beste på markedet jeg har prøvd når man skal lage indisk hjemme på en enkel måte.
Får levert det man skal hver gang.
Siste leveranse knuste flere av glass under transport, men fikk tilsendt nye glass.
Veldig fornøyd!

Fikk feilleverte varer
Fikk feilleverte varer, nye varer blir sendt. God kundeservice, selv om det tok litt tid.

Bra utstyr
Fin krydderboks til de vanlige indiske krydderne som jeg sett lenge etter :)

Rask og korrekt leveranse
Rask og korrekt leveranse, produktet svarte til forventningene :)
Kjempefornøyd med produktet Butter…
Kjempefornøyd med produktet Butter chicken paste og greit at det ikke tar så lenge før de blir sent..

Nydelige smaker
Produktene fra Masala Magic smaker nydelig og er enkle å bruke! Hele familien liker dem og de erstatter lett indisk takeaway til en brøkdel av prisen. Da det ble en feil i bestillingen min var de raske til å rette den opp på en meget generøs måte! Vi er hekta!
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.