Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har använt Mathem i ett par månader nu. Bra/spännande utbud, enkelt att beställa och snabba leveranser. De tar t.o.m emot pantburkar vid leveransen. Läste också att de skall leverera i skärgården... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Senaste gången uteblev varorna helt. Står att de är levererade. Finns ingen support att kontakta på kvällstid när leveransen görs. Av en slump märkte vi att de i det tysta har dumpat maten för 2000kr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Have shopped with mathem the last couple of years and from being a bit 'shaky' the service has become literally great. Always on time, great products and good prices.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag hade precis lagt en beställning då min kollega på jobbet uppmärksammade mig och att jämföra priserna. Jag la en beställning på samma matvarukorg och till min stora förvåning skilde det mycket. Mån... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Supermarkt

Geschreven door het bedrijf

Vi är Sveriges största matbutik på nätet och erbjuder leverans direkt hem till dörren.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Fantastisk service till sjuk

Jag är sjuk och beställde leveransen till fel adress. Chauffören som försökte leverera till den adress jag felaktigt skrivit in var väldigt trevlig, trots att jag gjort hans arbete svårare. Kundtjänst som sedan ringde upp mig var också väldigt förstående. Plötsligt så får jag ett sms där jag får meddelande om att jag kommer att få min leverans till den adress där jag befinner mig. Den servicen som Mathem givit mig idag är helt fantastisk!

7 mei 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mycket bra.

Väldigt smidigt att beställa av Mathem. Snabb leverans och trevliga förare som kommer med leveransen. Är bra priser och får ofta erbjudanden.
Något minus för att vissa förare kan vara lite lata och vilja att man kommer ut och hämtar leveransen vid bilen. Men absolut inte alls.

Sammantaget väldigt bra.

23 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Idag Chaufför kunde inte hjälpa mig - jag har en skadad handled och kan inte bära!!!hade jag fått en leverans från…

Idag hade jag fått en leverans från Mathem - som fungerat hur bra som helst förut.

Men till saken hör att jag ramlade igår och skadade min handled/hand. Så jag bad att chauffören skulle hjälpa mig att bära in varorna i hallen, då min dörr måste vara öppen. Chauffören var inte trevlig! Han ville inte hjälpa mig att bära in, över tröskel … och Mäklaren kom till min grannes lgh, för den ska säljas - och jag bad honom om hjälp och han hjälpte.
SKÄMS PÅ ER CHAUFFÖR som inte ville hjälpa😡😡😡

27 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det sämsta matvaruaffär på hjul

Det sämsta matvaruaffär på hjul, jag någonsin handlat utav. Arrogans och ohederlighet hos kundtjänst av en kvinna vid namn Alejandra. Deras Hemsida fungerade ej för telefon nummer eller extra namn med portkod. Beställde Xtra till dotter som varit sjuk. De levererade ej, meddelade ej på mejl och betalar ej tillbaka.

21 april 2025

Var förutseende med Påskbeställning

Hade beställt till landet för ett fint påskfirande med familj och barnbarn. 3 timmar innan leverans får vi ett besked att allt påskgodis och påskmust inte fanns och där förstörde man en trevlig påskhelg. Tänk om man hade fått detta tråkiga besked en dag tidigare så hade man kunnat hantera det. Nu fick vi slänga oss i bilen åka tillbaka till stan för att skaffa påskgodiset så barnbarnen, 3 och 4 år inte skulle bli ledsna och resten av familjen. Blir middag förhoppningsvis kl 22:00 i natt. Tack för det Mathem.

17 april 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

50/50 Gamble!

Är väldigt blandad, gick över från mat.se när mathem "åt upp" dem; hade inget val; saknar mat.se än idag, så bra hemsida med ett eco avtryck man kunde följa, sjukt bra.

Mathem är mer som sist alternativet på jorden typ... Jag kan inte handla själv pga att jag lider av en hittills obotlig nerv sjukdom.

Så jag är tacksam att mathem finns NÄR det fungerar.

Nu på senare tid så mosas allt in i så få lådor som möjligt, troligen för folk ser ut att hata lådorna av att döma från andra reviews här.

Men lådorna blir så tunga nu att dem nästan inte kan bäras för mig, min hälsa gör att jag inte alltid kan vara vaken och kan då heller int be dem om hjälp.

Som andra nämnt, skadade snart gamla och även redan mögliga produkter har jag själv vart med om.
Att beställa hem matvaror för mig känns som Julafton men samtidigt väldens mest otrygga kasino, det är 50/50 om det blir bra eller inte tyvärr.
Mest av allt hoppas jag dem anställda är okej så det inte är obetalda plockare eller nått 😢

‼️Handla på egen risk och var ute i god tid!‼️

Pls forgive me if I messed up, I tried to keep to Swedish even tho I don't use Swedish very often anymore.

Got lucky this time aside from the insanely heavy boxes. 🫠

17 april 2025

Tack å va snällt!

Jag och en annan person fick en gåva från er och när jag googlade på dessa räkor så va det typ förgiftade räkor från någon förorenad sjö i utlandet. Tack för den gåvan! Slängde skiten.

12 april 2025

SUPERBRA

Har inget dåligt att säga om Mathem...
Nästan alltid trevligt bemötande.
Har avänt mig av mathem i sex år med ca 4 leveranser i månaden och dom har bara blivit bättre..
Om det skulle saknas något så får man tillbaka pengarna inom 24 timmar, inte för att det händer så ofta..

27 maart 2025

Blev lurad på pengar.

Måste ändå säga att det här var en av dom sämre sidorna jag har beställt ifrån. Jag beställde 6 buketter med rosor på alla hjärtans dag till tjejen och när dom kom fram så var alla gamla och dog efter ca 10 timmar. Jag kontaktade mathem och bekräftade med bild osv och att jag ville ha en återbetalning för rosorna såklart. Fick svaret att jag skulle få en återbetalning och jag blev nöjd. Men sen så har jag sett att dom återbetalade endast för (1) bukett med rosor och resten har jag fått betala för. Tycker det är sjukt att dom skickar iväg döda blommor och sen ska man få stå för det.

14 februari 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Snabb kontakt med personalen som fixade…

Snabb kontakt med personalen som fixade makulering av dåliga varor direkt. 5 stjärnor där.
En och en halv timme sen.
- alla grönsaker och tulpaner va frysta, liksom potatis, ägg och Creme freich och lite till.
Fick en gratis blomma som tyvärr även den hade fryst.
Ni Måste kolla upp frys/kylrum i bilarna. Annars lätt att beställa.

1 april 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det har blivit mycket besvärligre sen…

Det har blivit mycket besvärligre sen de bytte ut kassarna mot stora otympliga lådor. Jag har ingen plats för dem och måste därför släpa ner dem till soprummet. Extra jobbigt för personalen också. Nu ska jag se mig om efter en annan leverantör.

6 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Saknas minst en vara varje gång

Saknas minst en vara varje gång jag får en leverans från Mathem. Misstänker att det är systematiskt. Ersättningen är alltid tillgodokvitto för nästa köp. Och så fortsätter det gång på gång. Aldrig mer för min del.

15 februari 2025

Slutet direkt med MATHEM efter lådorna MAR24

När de bytt till lådorna på min sista order i maj24, blev det mitt sista order. Det är jobbigt och sloseri med min tid och plats i huset. Jag bytt till Hemköp och det har gått utmärkt, dessutom blev det sälen fel med ordern längre, som var jobbigt med MATHEM (de var trevlig och jag alltid fick det rättat till slut, men var jobbig att ta tid på det så ofta).

15 maart 2024

Mat helt förstört

Mat helt förstört! Is i oljan och frysta frukt och grönsaker trots att de ska vara färska. Vid reklamation så menar de på beslut att inte gå vidare med reklamationen trots bild pp olivoljan som har en isklump

1 februari 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Håller mig till andra onlinehandlings-webbsidor

Trots att jag senaste gången vi beställde från Mathem sa "aldrig igen" så gav vi det ett nytt försök då vi fick en rabattkod.
Problemet var bara att det inte gick att skriva in rabattkoden "i kassan" som det stod i instruktionen och till slut hade jag betalt utan att jag fått en chans att skriva in koden. Kundtjänsten kunde inte lösa det utan gav bara tillgodo för nästa beställning (som jag nog aldrig kommer genomföra...) och kunde bara berätta hur koden ska skrivas in från datorgränssnittet, inte från mobilgränssnittet som var det jag använde. Verkar alltså vara en bugg eller rent lurendrejeri som gör att det inte gå att använda rabattkoden de skickar ut.
Dessutom fanns inte alla varor i deras lager trots att det stod på hemsidan och istället för att ersätta dessa med liknande varor (som t.ex. Ica handla online gör) så togs de bara bort. Så nu måste vi åka och stödhandla i fysisk butik ändå.
Dessutom är sortimentet inte särskilt stort jämfört med t.ex. Ica Maxi, och mycket dyrare.
Jag har svårt att se att jag kommer beställa från Mathem igen.

27 januari 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.