Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har använt Mathem i ett par månader nu. Bra/spännande utbud, enkelt att beställa och snabba leveranser. De tar t.o.m emot pantburkar vid leveransen. Läste också att de skall leverera i skärgården... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Senaste gången uteblev varorna helt. Står att de är levererade. Finns ingen support att kontakta på kvällstid när leveransen görs. Av en slump märkte vi att de i det tysta har dumpat maten för 2000kr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Have shopped with mathem the last couple of years and from being a bit 'shaky' the service has become literally great. Always on time, great products and good prices.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag hade precis lagt en beställning då min kollega på jobbet uppmärksammade mig och att jämföra priserna. Jag la en beställning på samma matvarukorg och till min stora förvåning skilde det mycket. Mån... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Supermarkt

Geschreven door het bedrijf

Vi är Sveriges största matbutik på nätet och erbjuder leverans direkt hem till dörren.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Skojeri.

Nu byter jag. Först en leverans som saknade mer än 1000:- av varor. De fixade det dagen efter. Nu senast hade fryspåsen brutits upp och 400:- av varor saknades. Uppenbar stöld. Så förbannat trött på detta. Inget svar från Mathem. Men de dra gärna pengar för hela beloppet. Får börja beställa bulk av varor från Torebrings eller Willys istället.

10 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag hade beställt hem mat imorse

Jag hade beställt hem mat imorse, jag såg när bilen kom utanför min port, ingen ringde på min portelefon utan direkt till ett gammalt telefon nummer och nu får jag inga pengar tillbaka, så dåligt tycker jag, jag hade skrivit tydliga instruktioner hur dom ringdert på port telefonen,kommer aldrig handla igen från mathem, nu har jag förlorat 900kr på ingenting

10 september 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Do not buy vegetables and fruit

Good for emergency needs, but like someone else wrote: I do NOT recommend buying anything of vegetables or fruit that must be fresh as Mathems items are extremely often moldy, old, or at expiration date.

I'm just surprised they even pack these goods as they are so obviously foul?

8 september 2025

Väldigt dåligt kundbemötande

Väldigt dåligt kundbemötande, otrevliga och okunniga kundtjänst medarbetare. Hånar och skrattar och blir typ du få skylla dig själv för det blev fel fast det är eran chaufför som ljuger om allt. Inga uppdateringar via mejl och dum app … fy aldrig mer

26 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket nöjd kund sedan flera år

Mycket nöjd kund sedan flera år.
Smidig hemsida och leveranserna kommer alltid i rätt tid.
Frukt och grönt imponerande bra.
Dessutom toppenbra kundtjänst som alltid har ett professionellt och trevligt bemötande.
Rekommenderar varmt!

13 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter ca 10 köp måste jag verkligen…

Efter ca 10 köp måste jag verkligen berömma alla!! Alltid trevligt bemötande, alla varor har varit med och kommit på utsatt tid.
Så otroligt tacksam för denna tjänst då jag själv har svårt att handla ute.
ALLA killar som kommit med varorna bjuder alltid på ett leende trots att de har det stressigt.
Kan varmt rekommendera dessa stjärnor till företag🌟🌟🌟🌟🌟

22 augustus 2025

Varning för datummärkning!!!

Beställde bland annat köttfärs. Beställningen kom på eftermiddagen den 13/8, färsens sista förbrukningsdag var den 15/8 (förpackad den 6/8). När jag kontaktade kundtjänst hävdar de att det var rätt och riktigt från deras sida, att de bara garanterar två dagar. Enligt dem var de ute i god tid, eftersom dagen det levereras räknas som dag 1.

Jag har även fått andras varor vid flertal tillfällen, och har kontaktat kundtjänst. Jag har inte fått ett tack, bara korta frågor ("vart bor du? vilka varor?) och de har sagt att de kontaktar förare. Jag har inte fått frågan om jag är hemma eller om jag har tid att vänta på föraren.När föraren dykt upp har hen verkat irriterad, tagit varorna och åkt utan ett tack eller ens hälsning (typ "ha en fin dag!"), som att de inte fått rätt information från kundtjänst.

Skönt med hemleverans av mat, men förvänta dig inte trevligt bemötande när du behöver kontakta dem, och kolla datumgarantierna innan du handlar något. Sånt som andra affärer sålt billigare på grund av kort datum är visst inte något Mathem ser som problematiskt att sälja till fullpris utan märkning.

18 augustus 2025

Det var bättre förr

Har varit med sedan starten, för många år sedan. Då med paret Kull vid rodret, väldigt trevligt och kompetent par. Sedan dess har allt bara blivit sämre, otroligt mycket sämre. Nuvarande ledning, riskkapitalister, har uppenbarligen ingen som helst aning om hur man bedriver en livsmedelsbutik på nätet, de har tyvärr noll koll. Obegripligt att dessa obegåvade ens får sitta kvar i styrelsen.

25 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vid senaste bestä levererades…

Vid senaste beställningen levererades mögligt bröd,
mögIiga tomater och möglig gurka!
Enkelt att reklamera och pengar tillbaka men så tråkigt att inte längre kunna lita på att det man beställer är fräscht och går att använda!
Så dessa lådor då! Hur många klagomål som helst men Mathem framhärdar!

14 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mathems chaufförer verkar vara helt…

Mathems chaufförer verkar vara helt okunniga när det parkeringsregler. På Larvi- området i Landskrona sker det regelbundet att chaufförerna parkerar sina bilar precis framför huvudentréerna och därför hindrar räddningstjänst och ambulans .
Senast idag fick jag min förhyrda parkering okuperad av mathemsbilen. När jag påpekade för chauffören ( bilnummer NGC 73 L )att p- platsen är förhyrd , ursäkta han sig med att han skulle leverera varor 🙃
Området har avgiftsbelagd besöksparkering.

7 juli 2025

Jag har beställt vid 2 tillfällen

Jag har beställt vid 2 tillfällen, det var 2 tillfällen för mycket.En felleverans kan ursäktas men ignorerades helt av kundtjänsten som svarade de endast kunde åtgärdas vid nästa köptillfälle.Där fick jag stå med mina frysta ärtor istället för den beställda köttfärsen "suck"
Förvånar mig inte ett dugg att de "konkat" Urusel kundpolicy och slarv.Men som sagt marknaden "sanerar" sig själv

18 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag beställde mat till midsommar och…

Jag beställde mat till midsommar och laxen hade utgångsdatum dagen före midsommar och dessutom hade den varit fryst, vilken det informerades om vid beställningen. Vi måste köpa ny lax till midsommar och hade planerat att slippa handla då.

17 juni 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Extremt dyra varor

Extremt dyra varor, jämför med andra ställen. Helt ok utbud men kunde varit bättre. Chaufförerna är typ alltid jättetrevliga. Tråkigt med pappkartonger istället för påsar.

4 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Var bra företag när de startade Nu tar betalt för grejor de ej levererar. Aldrig träffat nåt liknande, hänvisar till "rutiner"..

Beställt, missat samtal, ringt direkt, 4 min efter och smsat- inget svar. Kontaktat kundtjänst, fått besked att deras rutiner är att debitera för kyl/frysvaror trots dessa ej blivit levererade. Snacka om ett företagskoncept, kunder riskerar betala hundratals kronor om de missar/väljer bort att svara samtal från ej kända nummer.

30 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sen leverans och halva ordern uteblev

Sen leverans och halva ordern uteblev. De kan självklart inte leverera de glömda varorna utan man måste vänta 3 dagar på att få tillbaka sin betalning och beställa igen. Vilket man självklart inte kommer att göra. Oseriöst när de som levererar inte har koll på antal kollin.

30 mei 2025

Dåliga

Dom skickar och tar betalt för varor man inte beställt, och tänker absolut inte hjälpa till när man kontaktar dem.

23 mei 2025

Mathem brukade vara toppenbra

Mathem brukade vara toppenbra, nu beställer jag bara om jag måste men räkna aldrig med att du får allt du beställt. De senaste tio gångerna har det i princip alltid saknats varor, förra gången missade dom en hel låda! Men också, väg all frukt osv! Beställer du 1200 g bananer så kan du få hälften. Det hände precis mig. Så lita inte på att de lägger i den vikt du beställt och räkna med att du troligen kommer att få komplettera de varor som saknas i en fysisk butik. För några år sedan hände inte sådana här saker, men nu är det tyvärr mer regel än undantag!!

20 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag har haft flera problem med Mathems…

Jag har haft flera problem med Mathems app och hemsida. När jag ändrade leveranstiden och fick den bekräftad i min profil, fick jag ändå ett SMS dagen efter som sa att leveransen skulle ske på den gamla tiden. När jag kontaktade kundtjänst via chatten, kunde de bara säga "tyvärr" istället för att ändra tiden från 15 till 17, trots att min profil visade att beställningen höll på att plockas. De påstod att detta inte stämde och att lastbilen redan var på väg!

Jag rekommenderar inte Mathem. Det går snabbare att handla själv än att behöva hantera deras kundtjänst. Dessutom måste man förklara allt IGEN för chauffören eftersom kundtjänsten vägrar notera vad man har bett om.

16 mei 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.