Jag har använt Mathem i ett par månader nu. Bra/spännande utbud, enkelt att beställa och snabba leveranser. De tar t.o.m emot pantburkar vid leveransen. Läste också att de skall leverera i skärgården... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Senaste gången uteblev varorna helt. Står att de är levererade. Finns ingen support att kontakta på kvällstid när leveransen görs. Av en slump märkte vi att de i det tysta har dumpat maten för 2000kr... Toon meer
Have shopped with mathem the last couple of years and from being a bit 'shaky' the service has become literally great. Always on time, great products and good prices.
Jag hade precis lagt en beställning då min kollega på jobbet uppmärksammade mig och att jämföra priserna. Jag la en beställning på samma matvarukorg och till min stora förvåning skilde det mycket. Mån... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi är Sveriges största matbutik på nätet och erbjuder leverans direkt hem till dörren.
Contactgegevens
Slottsbacken 10, 111 30, Stockholm, Zweden
- 08 507 803 61
- info@mathem.se
- mathem.se
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ganska missnöjd med Mathem sen ni…
Ganska missnöjd med Mathem sen ni införde alla era värdelösa förändringar.
1) Lådorna! Opraktiska, otympliga, tunga, svåra att vika ihop, tar plats även ihopvikta. Dessutom tar ni 7 kr extra för lådorna, så får man 3 lådor blir det 21 kr. Ganska mkt pengar för ngt som man inte ens vill ha och som försämrar hela köpupplevelsen!
2) Att man ej kan ta bort varor från redan lagd leverans, bara lägga till.
3) Appen är mkt mer svårnavigerad och inte lika lättöverskådlig som förut.
4) Ofta varor som är slut i ert lager.
5) Dåligt att vi köpare inte längre kan påverka ert sortiment som vi kunde förut....

Antwoord van Mathem
Nästan varje gång en flaska evian…
Nästan varje gång en flaska evian vatten saknas!.
Vi beställar 44- kommer 43.
Vi beställar 42- kommer 41.
Idag kom 41 istället 42.
Vi vill att ni ersätter de senaste och tidigare flaskor.

Antwoord van Mathem
Kan bara instämma med tidigare omdömen
Kan bara instämma med tidigare omdömen. När allt funkar så funkar det.
Behöver man hjälp... jo tjena.... Lycka till med att få kontakt med dem.
Gynna din butik i närområdet istället så inte de försvinner och ersätts av bolag av denna usla kvalitet.
företagskund
varit aktiv som företagsköp. Får i princip aldrig all varor som beställs. Ibland inte ens ersättningsvaror. Försökt använda deras återkommande leveranser för att spara tid men får lägga mer tid än om jag själv går till butiken.
Kundtjänst via chatt svarar efter först 40 minuter, långa telefonköer för kundtjänst via telefon. Generellt osmidigt.
Dålig kundtjänst
Beställde varor 23/3 och märkte att det fattades varor men fakturan hade inte ändrats på klarna. Jag har försökt kontakta mathem med telefon, chatt och mejl men inte fått någon svar. Chatten kastas jag ut i från eftersom ingen svarar, telefonen kommer bara till en svarare att dem inte kan ta emot mitt samtal och mejl får jag automatiskt svar att dem kontaktar mig. Nu har det gått en månad och fortfarande ingen kontakt. Nu försökte jag med telefonen igen och då skulle dem ringa upp när det var min tur jag hade plats 5. Det var 2 timmar sen. Nej tack aldrig mer mathem.
Urusel kundservice
Ringde kundservice men kom aldrig fram dom skulle ringa upp men återkom aldrig
Fick för lite antal varor när…
Fick för lite antal varor när leveransen äntligen kom, leverans meddelade vid 2140- 40 min sen sedan 50 min sen. Sen kom de just 22?. Chatten har ingen tid att svara om man behöver hjälp. Mailar man infoatt mailen så får man autosvar att de inte har tid.
Nja bättre kan ni.
Sedan senaste leverans så saknade jag…
Sedan senaste leverans så saknade jag varan som jag beställde. När jag såg packade varorna så upptäckte jag att varan hade inte fått plats i kartongen. Väntar med spänning nästa leverans om alla varorna får plats . Annars hur gör ni då .Betalar gärna 7 kr extra för att få hem alla varorna.
Inga leverans i ditt område
Helt plötsligt fick jag inte leveranser till min adress för att det inte var inom område dom kör till fast jag har fått varupaket av dom flera gånger. Dom tror att mathem är ensamma på nätet. Har nu hittat 2 andra butiker som gärna vill ha mig som kund.
När MatHem började med kartonger
När MatHem började med kartonger, kan jag inte vara med längre! De öppna
kartongerna ställdes på hallgolvet. Jag är 86 år och handikappad. Det blev jättejobbigt att hasa in kartongerna til köket. Väl där orkade jag inte ställa lådorna på köksbänken, utan fick plocka varorna en och en från golvet. Det blev inte enkelt! Det borde finnas fler som reagerade på detta.
Anita Fogelström
Fattas 3 varor
Fattas 3 varor, vill ha dem levererade men det går ej. Har nu till godo för avdrag. Vill inte använda Mathem mer, lådorna är stora svåra att vika och tar plats
Fick leverans första gången häromdagen…
Fick leverans första gången häromdagen i kartong och det kändes bara otympligt och stort att hantera. Att sedan vika ihop dem var inte helt enkelt. Fick stå på dem för att få dem platta och kartongen var sedan hård att vika på mitten. Orkade inte trycka ihop och låsa med flikarna. Neej tack aldrig mer kartongerna. Byter leverantör.
Bristande kundservice och leveranshantering
Jag gjorde en beställning hos Mathem 12/3 och när den levererades saknades mer än hälften av varorna (totalt 18 stycken). Jag har försökt nå kundtjänst på telefon, mail och chatt helt utan framgång. Det har gått över en månad och jag har fortfarande inte blivit kontaktad eller fått tillbaka pengarna för de uteblivna varorna. Det är under all kritik hur illa Mathem har skött detta!
blivit utkastad ur chatten tre gånger…
blivit utkastad ur chatten tre gånger nu. Väntar på att få kontakt med någon angående en leverans som uteblev igår - pga jag fick sms om försenad leverans med ny lev.tid och sen kom lev. en timme tidigare - då jag var otillgänglig. Det annonseras tid i ett väldigt tight fönster - o sen kommer man en hel timme tidigare, Why??
Sista gången med Mathem
Aldrig mera mathem
Aldrig mera mathem! Försämring efter försämring.
Trogen kund kastar in handduken och går till konkurrenter. Läs RECOS omdömen istället då de verkar mer seriösa!
Går inte att komma i kontakt med Mathem.
Testade att handla hos Mathem och vid leveransen saknades det en produkt.(Jag hade beställt 4 st så det borde inte varit svårt att räkna.) Har reklamerat på appen och de har ändrat summan där men det har inte gått över till Klarna så jag kan inte betala. Har försökt kontakta kundtjänst. Har ringt, chattat och skickat mail. Kommer inte fram på telefon de kopplar bort en när det är ens tur, blir även bortkopplad från chatten trots att jag väntar och skickar meddelande ibland så att det syns att jag är aktiv och väntar. E-mail har Mathem inte svarat på. Vet inte vad jag ska göra för att kunna betala rätt belopp. Det är första och sista gången jag handlar på Mathem.
ALDRIG MER KAOS-MATHEM.
HAR HANDLAT ALL MAT ONLINE I MÅNGA ÅR HOS ALLA STÖRRE I GÖTEBORG INKLUSIVE MATHEM. SENASTE KÖP f68t6r HOS MATHEM I MARS. MATHEM LÄMNADE SNITTBLOMMOR I STÄLLET FÖR KRUKVÄXTER. SAMTIDIGT MISSADE MAN DRA AV PANT TILLGODO. HAR KONTAKTAT MATHEM FLERA GÅNGER VIA MAIL, TELEFON OCH GENOM KLARNA MEN INGET HÄNDER. LIKNANDE HAR ALDRIG HÄNT MED ICA, COOP, HEMKÖP ELLER WILLYS. ALDRIG MER KAOS-MATHEM.
EFTER 4 TIMMAR I TELEFONKÖ RINGDE MATHEM UPP KORRIGERADE SEDAN FAKTURAN MEN FÖR ATT FÅ PANTEN MÅSTE VI HANDLA EN GÅNG TILL.
Trasiga och missade varor
Kom 1 timme för sent utan att meddela detta.
Frysta kyckling påsen var öppen och det saknades bitar.
I kartongen med ägg var ett trasigt och runnit ut i lådan
Glass kartong saknades.
Sista gången jag handlar på Mathem. Har blivit så mycket sämre tyvärr
Mycket dålig tjänst
Mathem missar att skicka med varor. När man reklamerar leveransen är det en hopplös kundtjänst. Det slutar med att man inte får det man beställt.
This review is a cry out in the dark
This review is a cry out in the dark, a drop in the ocean , a drop that i hope can ripple all the way to the administration of this powerful and necessity of a company. My complaint lies around the deliveries and how it is being handled. I want to believe that since the edge Mathem sports compared to other companies is that they deliver food and other house hold necessities home to its customers, so my COMPLAINT is why isn't it holding on to the promise by delivering goods right into the homes of its customers but instead to the lobbies and sometimes even even outside hereby exposing its customers to lifting heavy goods into the house..I want to believe a high percentage of your customers are aged and disabled because thats the whole idea. We have seen many aged people with arthritis and back issues having to sit by their doors just to plead and beg for their goods to be left closer for their reach and consumption.. It might sound trivial but it makes all the difference..if there was a healthy competition and another company delivers properly, I believe for that reason alone mathem might lose a noticeable percentage of its customers...and there also isn't a way to track deliveries hereby making elderly and disabled people sit by their doors for hours and still getting disappointed hy later deliveries and wrong goods..the " day before " messages aren't good enough and is giving space for a better competition to take your place. This might sound trivial but I makes all the difference.. I have witnessed a woman with severe back pain try to lift from the boxes left outside.. and some have complained of their food stuffs been taken away by others just because they aren't mobile enough to move them quickly.. this is appalling. Alot can be done to correct this before your customers decide to look for better options.. I can flog this issue in so many ways but I'll like to keep it this short ..I am pained.. this cry is for aged people disabled, and every human being that has had a back ache at least once in their lives.. don't forget we all will get old ..if we are lucky enough..
Olumide
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.