Maxana

6 oktober mondkapjes bestelt. 1x gereageerd via mail, zouden handmatig doorgegeven worden naar magazijn.niets meer gehoord. 2x telefonisch contact wat niet lukte. Inmiddels is het 16 oktober nog... Toon meer

Mondkapjes vandaag tóch ontvangen ! Ze zijn weliswaar erg dun maar ben tóch blij dat ik ze heb ontvangen. Aangifte van oplichting ingetrokken. Vreemd dat men geen tussentijds bericht geeft dat de le... Toon meer

3 okt bestelling gedaan voor mondkapjes. Levertijd 3 tot 5 werkdagen. Na 20 dagen en diverse mails geen mondkapjes of geld terug. Wel telkens een nietszeggende mail van hun: Beste Heer/Mevr... Toon meer

Inderdaad ook mondkapjes besteld en betaald maar geen levering. Wel keurig een ordernummer gekregen van Vamio. Ook mail en telefoontjes worden niet beantwoord. Vamio moet zich ook schamen om in... Toon meer

Geld krijg je bij dit bedrijf niet terug

Zo slecht bedrijf duurde bijna 2 weken voor ik de mondkapjes thuis kreeg ipv 1/2 dagen!
Dus terug gestuurd en ik ik heb mijn geld nog niet terug gestort gekregen en ik heb t half maart terug gestuurd
Dus wees gewaarschuwd en koop niets bij dit bedrijf !!!!

28 april 2021

In de beschrijving bij de mondkapjes…

In de beschrijving bij de mondkapjes staat dat er een luchtgat en een filter in zou zitten. We hebben deze week, op tijd overigens, de mondkapjes ontvangen. Er zit geen luchtgat en geen filter in. Gewoon een simpel enkel lapje stof! Dus geen aanrader!

19 december 2020

China

Bestellen in China kan ik zelf ook. Wees eerlijk over de levertijden. Speciaal naar een Nederlands bedrijf gezocht ivm de beloofde levertijd. Telefonisch en per mail niet bereikbaar.

12 november 2020

Zeer onbetrouwbaar bedrijf

Zeer onbetrouwbaar bedrijf, komen hun afspraken niet na en zijn niet goed bereikbaar. Tussendoor krijg je een e-mail met daarin dat het goed is dat je contact opneemt en dat er vertraging is in hun magazijn maar dat het nu toch echt verzonden is ( dit was 8 dagen geleden ). Heb nu me geld terug gevraagd, kijken hoelang dat duurt

3 november 2020

Mondkapjes besteld maar niet ontvangen

Eind september mondkapjes besteld. Door omstandigheden is mijn betaling toen niet tot stand gekomen. Nadat ik mijn betaling per Ideal wel had voldaan en ik ze als bewijs een screenshot met hun ontvangstbevestiging daarvan had gestuurd werd mij gezegd dat dit geen bewijs was dat de betaling was gedaan en of ik geen afschriftje van mijn bank had. Ja en dat gaat mij te ver. Ze staan ook onder nog een andere naam Vamio.

29 oktober 2020

Niet (meer) verwacht, toch gekregen.

Ook ik had bij Maxana besteld (3 weken geleden) en ook ik was ontevreden omdat ik niet kreeg en ik geen contact heb kunnen krijgen met de klanten service en dacht dat ik opgelicht was..... maar vandaag lagen de mondkapjes toch in de bus....

Ben ik daarmee opeens heel tevreden? nee.... maar ik geef ze nu wel het voordeel van de twijfel.. ik ben bang dat Maxana slachtoffer van hun eigen succes zijn geworden.....

28 oktober 2020

Heel slecht op 14-10-2020 besteld voor…

Heel slecht op 14-10-2020 besteld voor 23:00 uur en vandaag 27-10-2020 pas in huis en als je op de site kijkt staat er dat er voorraad is ben echt ontevreden over deze firma uit nood heb ik mondkapjes bij Bol.Com besteld ook voor 23:00 uur en wat een fantastisch bedrijf die houd zich gewoon aan de aafspraak grote klasse Bol. Com en teleurstellend Maxana slecht slecht slecht

27 oktober 2020

Waardeloze service

Waardeloze service, bestelling komt zeker niet optijd. Niet na de vermelde vandaag besteld voor 23.00 morgen in huis. Of door de "corona" smoes maximaal binnen 3 dagen. Ben nu 2 weken verder en heb nog niets. Mailtje naar de klantenservice worden wel beantwoord maar lijkt wel door een bot want zijn standaard antwoorden maar gaan niet op je vraag in. Zeker geen aanrader.

27 oktober 2020

correcte behandeling.

Nadat ik een bestelling had geplaatst kwam ik meerdere slechte reviews tegen, na een mailtje van mijn kant waarin ik vroeg om de mondkapjes binnen 1 week te leveren en anders mij de mogelijkheid te geven om de bestelling te annuleren kreeg een keurige mail terug. 2 dagen later lagen de kapjes bij mij in de brievenbus.
Zo kan het dus ook. Tip van mij; blijf altijd netjes en ga in gesprek. Nog een tip; betaal met je creditcard, als er dan iets mis gaat krijg je je geld terug.

26 oktober 2020

lange bezorgtijd

Mondkapjes werden niet na 1 dag bezorgd zoals beloofd op de website. Heb er twee weken op moeten wachten. Toen ik naar de bestelling informeerde (na 1 week) werd er wel snel een reactie gegeven. Ook netjes geïnformeerd over de verzending. Kapjes zijn overigens prima, dragen comfortabel.

Mondkapjes besteld

Mondkapjes besteld. Ik kreeg echter geen orderbevestiging per email en heb toen meteen een mailtje naar de klantenservice gestuurd.
Ik kreeg binnen 24 uur antwoord dat de order inderdaad niet binnen was gekomen, maar dat deze handmatig zou worden doorgezet.
Nu een week later (en dus wel met enige vertraging) alsnog netjes de mondkapjes ontvangen.

Mondkapjes

Ook ik had de mondkapjes besteld op 13/10 en had na het lezen van de reviews niet verwacht ze te krijgen. Maar na 11 dagen zaten ze toch bij de post.
Ik heb zelfs een dag eerder 2 mailtjes ontvangen met factuur en een met nieuwe status 'verzonden'.
Dus wat mij betreft toch een positieve rieview.
Het zijn natuurlijk rare tijden met veel vertraging bij online bestellingen.

24 oktober 2020

3 okt bestelling gedaan voor…

3 okt bestelling gedaan voor mondkapjes. Levertijd 3 tot 5 werkdagen. Na 20 dagen en diverse mails geen mondkapjes of geld terug. Wel telkens een nietszeggende mail van hun: Beste Heer/Mevrouw,

Bedankt voor uw mail, excuses dit is nog niet gedaan.
Dit wordt naar verwachting uiterlijk deze week gedaan.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Tom - Klantenservice

sunnox vamio inderdaad allemaal dezelfde eigenaar. Hier niet bestellen.. we wachten als bedrijf nog enkele dagen daarna wordt er aangifte gedaan bij de politie. Tevens zullen we dan ongeacht het bedrag een civile procedure tegen de eigenaar starten.. :-) #zinin

Mondkapjes Besteld

Ik heb op 14-10-2020 een aantal mondkapjes besteld.
Echter zijn deze nog niet geleverd wat zeer vervelend is. Ik zie hier ook de andere reviews maar ik heb wel contact kunnen krijgen met het bedrijf via het contact formulier op de site. Ook wordt er binnen 48 uur gereageerd op mijn mail. Ze hebben aangegeven dat ze deze week of begin volgend week worden verstuurd. Ik heb het bedrijf ook op kvk nagekeken. Het gaat om een 1 mans zaak. Ik kan me goed voorstellen dat ze het door de grote vraag moeilijk hebben om alles op tijd geleverd te krijgen.

Ik ga er vanuit dat ik mijn bestelling gewoon volgende week binnen krijg. Het zou wel netjes zijn als ze een automatisch bericht sturen dat bestellingen langer kunnen duren op dit moment.

(update)
Mondkapjes zijn geleverd op 28-10-2020
Mondkapjes zijn overigens prima voor de prijs.

Slecht !

Slecht !

Op de 12e mondkapjes besteld na mails, app telefoon en fb berichten eindelijk op 20 oktober bericht gehad..

Na gister gevraagd te hebben hoe het er voor stond zijn we maar geblokt ! Gelukkig niet betaald maar op afterpay...

Trap er niet in