Via BOL bij hun een hondenbench gekocht. Helaas veel beschadigingen. Op hun verzoek foto´s gemaakt en gestuurd daarna niets meer gehoord. Bleek duidelijk een 2e hands product wat als nieuw werd verkoc... Toon meer
Partytent gekocht via Bol.com. Artikel is uiteindelijk 2 weken later geleverd. (ipv volgende dag in huis) Compensatie van 15€ toegezegd voor de overlast door verkoper. Nu twee weken later nog steeds... Toon meer
We kopen een ijskast als retourdeal die enkel uitwendige schade zou hebben. Helaas werkt deze niet correct. (thermostaat slaat op hol) We vonden zelfs bij ontvangen een briefje van de vorige eige... Toon meer
Terrasverwarmer kwam zwaar beschadigd toe. Men wou ons eerst hiervoor compenseren maar daar waren wij niet mee akkoord. We dienden vervolgens deze terug te sturen en nu, ettelijke dagen later gaan z... Toon meer
Barbecue gekocht bij MaxxTools via…
Barbecue gekocht bij MaxxTools via bol.com,bij levering ontbraken er twee schroeven daar hebben we dan zelf voor gezorgd na 1x gebruikt te hebben en hem te verplaatsen viel hij gewoon uit elkaar contact opgenomen met MaxxTools en na veel mails heen en weer te sturen kwamen we er ni uit was volgens hun géén garantie maar wat is het dan wel? Ik zei dat ik contact ging opgenemen met bol.com en dan was het ineens wel garantie maar moesten we de barbecue op eigen kosten terug sturen de klantenservice is daar ver te zoeken wou er verder géén contact meer mee hebben en heb contact met bol opgenomen zij hebben ons een retourlabel opgestuurd zodat we de barbecue gratis terug konden sturen en 14 dagen later stond het geld terug op onze rekening. Nooit meer MaxxTools!!!
Meteen kapot en geen oplossing geboden.
Op de vierde dag van gebruik van mijn nieuwe parasol bleek hij al kapot. 3 maanden daarvoor gekocht, maar nog niet uit verpakking gehaald vanwege het slechte weer tot nu toe. Toch maakt klantenservice er zich vanaf door zich te beroepen op 30 dagen garantie en laat me dus in de kou staan.
onderdeel van parasol aangekocht in 2023
na aanvraag van dit onderdeel heb ik enkele uren nadien een gunstig antwoord gekregen met prijs
dit ging heel snel.Vandaag 19/6 is het onderdeel afgeleverd Ik dank deze firma Maxxtools voor de vlugge levering alsook voor de parasol verleden jaar
Zeer correcte personen, in alle opzichten.Bedankt en ik bestel zeker nog bij jullie
Zeer slechte service
We kregen een ondeugdelijk product (hondenbench) geleverd. Uiteindelijk na een week kregen we een vervangende zijkant waardoor bleek dat er een plank geleverd was waar gaten in hadden moeten zitten om de plank vast te kunnen zetten. Tien we daar over reclamecode kregen we als oplossing aangedragen dat we de gaten zelf maar moesten boren want daar zouden we, als de bench in elkaar zat, toch niets meer van zien. Een zeer slechte service, de oplossing om de bench om te ruilen voor een deugdelijk exemplaar was meer op zijn plaats geweest.
Slechtste naservice ooit en beschadigd…
Slechtste naservice ooit en beschadigd artikel en geen antwoord op een mail,nooit kopen we daar nog iets
Commode bench met veel mankementen
Ik kocht een bench commode bij hen.
Geen echt cadeau.
Eerst moest er een stieleman aan te pas komen voor het monteren.Bleek dat er een plank dubbel in zat en dus de andere ook ontbrak.
Na een tijdje werd dan de ontbrekende plank verzonden. Dan nog heeft die stieleman er 3 u over gedaan om de kast ineen te krijgen. Het plannetje klopte totaal niet, er moesten gaten bijgeboord worden en zo meer.
Het bovenvlak vertoonde ook van bij aanvang krassen.
Ik kreeg wel een schade vergoeding van 20 eur voor een volgende aankoop van min. 75 euro. De stieleman heeft me in totaal 160 euro gekost. Dure kast dus.
Jammer want ik was zo blij dat een Belgisch bedrijf zo’n spullen verkoopt.
Ik ben ontgoocheld.
Zeer ontevreden over partner
Tuinhaard gekocht €114,00 werd geleverd. Benieuwd dus opzetten. Hij bleek helemaal niet aan te sluiten. Kieren,scheef ijzer, kap met rook pijp paste niet op onderstel omdat dit helemaal was ingedeukt en verkeerd gelast aan binnenkant op hoek. In binnenkant onderstel ook helemaal ingedeukt, en krassen op kap. Totaal 10 beschadigingen/fouten en krassen. Contact via formulier waar maar 1 foto toegevoegd kon worden. Uiteindelijk per mail 10 foto's gestuurd en ook bol op hoogte gebracht. Reactie per mail van maxxtools met een hele korte reactie beste, zonder naam wij kunnen €10 compensatie geven. Helemaal niet blij met dit antwoord. Via bol contact gemaakt en hebben een case van gemaakt. Bol bood mij €15 cadeaubon aan dus uiteindelijk doet bol het goed maar maxxtools scheept klant af met €10. Te gek voor woorden. Dit zou naar mijn idee geen partner moeten zijn van bol met zoveel slechte reviews. Dat zal anders bol allemaal moeten compenseren. Koop nooit bij maxxtools.
De koerrier moet zowiezo op gebak…
De koerrier moet zowiezo op gebak trakteren ,want het was op een ander adres geleverd :de service daarintegen zeer goed .
En het geleverd pakketje ook niks mis mee .
meerdere artikelen gekocht en…
Ik had meerdere artikelen gekocht en een van de artikelen was niet geleverd. Ik stuurde een mailtje en ze hebben een onderzoek geopend, maar ik kreeg mijn artikel opnieuw toegestuurd. Als klant heb je geen enkel nadeel.
Alles zeer vriendelijk verlopen.
Via Blokker een parasolvoet gekocht
Via Blokker een parasolvoet gekocht sep 2023.Geleverd door Maxxtools. Kosten €45,- Bij eerste gebruik in mei 2024 bleek dat deze waardeloos was. Voet knikt door. Nadat ik na 5 dagen reageerde bij het uitblijven van een reactie toch binnen 1 minuut Reactie Maxxtools: zicht periode is voorbij. Kon ,gelet op weer en vakantie , de parasolvoet niet eerder testen. Kortom nul service nul klantvriendelijkheid. Mijn advies blijf weg bij deze firma en let op bij bestellen bij Blokker dat je toch via Maxxtools iets krijgt geleverd.
Prachtig
Altijd een vriendelijke reactie binnen een zeer redelijke termijn. Een onderdeel van een niet zo recent aangekocht artikel werd uiteindelijk gevonden en vlot geleverd. Dank U wel.
Rudy Reynaert.
Vuurschaal
Vuurschaal besteld. Helaas geen schroefdraad in een van de pootjes. Probleem gemeld en zelfde dag werd vervangend pootje opgestuurd. Prima service met dank aan Kristof (magazijn), Niels (controle) en Tony van GLS EU. Nu maar hopen dat Jelle ook gelukkig is en jullie vrijdag taart krijgen.
Waardeloze organisatie
Waardeloze organisatie. Opvouwbare partytafel besteld, heb een showmodel gekregen. Reageren zeer onvriendelijke en totaal geen service of oplossing. Je krijgt het gevoel dat jij het fout hebt gedaan.
Geen garantie geven
We hadden een pizzarette gekocht via Maxxtool. Deze bleek na enkel malen te gebruiken niet goed te functioneren. Binnen het jaar hebben we contact opgenomen met de firma. Er is volgens hen geen garantie op. Herstelkosten is voor onze rekening. Ik raad niemand aan om via deze firma een toestel te kopen.
Mijn recente ervaring met Maxxtools was…
Mijn recente ervaring met Maxxtools was helaas verre van positief.
Na het bestellen van een opvouwbare tafel, die beloofd was binnen een bepaalde termijn te worden geleverd, kwam het pas na een vertraging van enkele dagen aan. Bij het uitpakken van het product ontdekte ik tot mijn ontzetting dat het blad ernstig beschadigd was, met scheuren en deuken.Het contact met Maxxtools over deze kwestie was teleurstellend. Het gebrek aan empathie en klantgerichtheid was duidelijk voelbaar. Het enige wat werd geboden als tegemoetkoming was een schamele €10. Dit gebaar leek meer op een formaliteit dan een oprechte verontschuldiging of een serieuze poging om de situatie recht te zetten.Al met al ben ik diep teleurgesteld in de service en de manier waarop Maxxtools met deze situatie is omgegaan. Het gebrek aan zorg voor zowel het product als de klanttevredenheid is ronduit ontmoedigend.
Oplichters
Via bol.com bij dit bedrijf een party tent gekocht en ook nog 8 verzwaringsvoeten voor extra stevigheid. Totaal bedrag van meer dan 200 euro. Nou, party tent was een ramp!!!!!!!! Al bij het opzetten merkten wij dat het onmogelijk was om dit zonder ductape te doen. Maar goed, dan maar zo. Uiteindelijk ongeveer 6 uur bezig geweest en toen we eindelijk klaar waren kijken we omhoog en zien dat er al scheuren in het “dak” zaten. Meteen gebeld met bol.com die me doorverbond met Maxxtools zelf. Gesprek was heel onaangenaam, daarbij of we een mail wilden sturen met fotos enz. Het antwoord daarop was dat heel erg toevallig de collega die daar over gaat met verlof was en dat ze ons nog zouden contacteren om eventueel als oplossing extra onderdelen te sturen. Terwijl ik toch heel duidelijk heb aangegeven dat die veredelde vuilniszak op stokjes al verhuisd is naar de milieu straat. Inmiddels zijn we alweer een paar weken verder en hebben wij niks meer gehoord. Ik wil het hier best nog eens over hebben met bol.com maar met dit bedrijf wil ik absoluut nooit meer in gesprek of wat dan ook. Mensen, pas op. Dit zijn oplichters!!!! Koop hier nooit wat, het is rotzooi en je krijgt je centen toch niet terug. Wij zijn belazerd, wij zijn boos, geld kwijt. En dan nog hebben ze het lef om tot 2 keer toe wel nog een email te sturen met het verzoek voor een positieve review op trustpilot. Nou MaxxTools hier heb je je review en die is niet positief. Helemaal klaar met jullie, ga alsjeblieft geen mensen meer in de shit zetten en stop met jullie ***bedrijf. Firma list en bedrog, zo had dit bedrijf moeten heten. Nogmaals, mensen pas op, je wordt genaaid en hebt het nakijken!!!
Honden puppy ren gekocht.
Honden puppy ren gekocht.
Via Google gevonden.
Specificatie op Google ren van 16 panelen.
80 hoog en 1 mtr breed
Op de site gekomen specificatie bekeken en klopte allemaal.
Dus besteld.
Echt bij aankomt zat er een kleine ren in van 60x80.
Totaal ander product.
Stuk lager als besteld.
Bij melden hebben ze de site snel gewijzigd en geven ze mij de schuld dat ik zelf verkeerd besteld heb.
Tevens moest er bij bezorgen gebeld worden dat iemand aanwezig was.
Bezorger zegt niets door te hebben gekregen van de verkoper.
Het is bij buren afgegeven.
Zo heb ik dus nooit kunnen weigeren.
Het is een dringende noodzaak om de ren te hebben.
Open bos en Veluwe. Waar de pup niet los kan lopen
Nu is het een pup en is het net goed.
Volgende maand niet meer.
Omdat ze snel groeit.
Beloofde product hebben ze niet eens en misschien word die einde van deze maand een keer geleverd. Is niet eens zeker.
In 1 mail geven ze eerst de bezorger de schuld en daarna mij de schuld van de fouten die hun maken.
Totaal ander product als bij google en op hun specificatie bij product zelfs.
Veel te klein.
Hoop geld weg voor een veel te lage en kleine ren.
In juni vorig jaar een dure hondenbench…
In juni vorig jaar een dure hondenbench gekocht voor 180 euro..
november begon de bench aan alle kanten te roesten.
Mail gestuurd en foto’s van de bench na Maxxtools.be maar die blijven beweren dat ik de bench buiten gezet zou hebben en daardoor roestvorming is ontstaan.
Bench staat gewoon binnen nooit buiten geweest.
Maar ze geven niet thuis.. weg dure bench want wie wil zijn trouwe viervoeter nu in een roestige bench laten zitten.
Heel dieronvriendelijke en ongezond.
Dit bedrijf is waardeloos nooit iets kopen want het is garantie tot aan de stoep en daarna zoek het maar uit..
Dit bedrijf krijgt eigenlijk geen één ster
Mooie Bench voor onze aankomende Pup…
Mooie Bench voor onze aankomende Pup gevonden, besteld en betaald. Naar uitblijven van verzend melding toch maar even gebeld. Uiterst verbaast krijgen we de melding dat de laatst aantal zijn verzonden en daar zit u niet bij. Eerst volgende zending half April. Dan is de Pup al 5 weken bij ons….. Reactie vanuit Maxxpet.
Zal ik maar annuleren! Zonder in overleg naar andere mogelijkheid van afhalen bij andere opslag! We zijn zeer teleurgesteld over deze manier van afhandelen!
BBQ was niet alleen beschadigd
BBQ was niet alleen beschadigd, maar ook onvolledig. Na meer dan 20 mails de ontbrekende stukken moeten gaan ophalen. Terug thuisgekomen bleek de grill niet te passen (te klein) Een juiste grill kon me niet meer geleverd worden, alleen een te grote op mijn kosten.