Megamimatcha Reviews 72

TrustScore 4 uit 5

4,2

Wat een fantastische service. De bezorger claimde mijn pakje afgeleverd te hebben. Wat niet het geval was. Zonder moeilijk te doen werd direct gezegd dat er een nieuw pakket werd opgestuurd. Vlak voor... Toon meer

Erg fan van de producten van Yoisho. Helaas was mijn pakketje niet aangekomen terwijl het wel bezorgd zou moeten zijn. Na fijn contact met de klantenservice hebben ze het opnieuw opgestuurd. Inmiddels... Toon meer

Om aan mijn summer body te werken wilde ik wat bewuster op mijn voeding letten, ook wilde ik graag mijn koffie inname verminderen omdat ik me vaak onrustig voelde, zo ben ik gestuit op Yoisho Matcha... Toon meer

Mijn pakketje, de stainless steel bundle, was niet aangekomen door een fout bij GLS. Na contact en een snelle reactie is het netjes opgelost en heb ik een nieuwe order gekregen. De klantenservice he... Toon meer

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord

Hoge kwaliteit Matcha voor een eerlijke…

Hoge kwaliteit Matcha voor een eerlijke prijs. Wordt snel en zorgvuldig verstuurd via brievenbus post.
De smaak van de matcha is erg lekker, fel groene kleur en het schuimt ook goed nadat je met een matcha whisk mengt. Yoisho Matcha is zeker een aanrader voor de matcha liefhebbers!

16 maart 2025

Hi de Wolf Personal Training, bedankt voor deze leuke review < 3
Geniet van de matcha!

Lekker quality

Lekker quality

12 maart 2025

Antwoord van Megamimatcha

Hi Timea, bedankt voor je leuke review < 3 Geniet van de matcha!

Prima matcha

Is een van de betere die in Nederland zijn te verkrijgen en het is niet helemaal mijn smaak.

24 februari 2025

Antwoord van Megamimatcha

Hi Agne, bedankt voor je leuke review < 3 Misschien is het nog leuk om andere recepten te proberen voor verschillende smaken. Neem anders een kijkje op onze TikTok!

Matcha heerlijk en kwaliteit

De matcha is echt lekker. Je merkt gelijk dat het kwaliteit van de Matcha echt puur is.

24 februari 2025

Antwoord van Megamimatcha

Dankjewel voor je review Haifa! <3 Geniet van je matcha!

The best Matcha

De aller lekkerste Matcha die ik OOITT heb geprobeerd. Ik had het voor het eerst besteld en het was binnen 3 weken al op! Would recommend 100%!!😫😍🫶🏼

16 februari 2025

Antwoord van Megamimatcha

Dankjewel voor je review Alara! <3 Geniet van je matcha!

Heel snelle levering

Heel snelle levering! Ontzettend lekker matcha!Oprecht de lekkerste matcha dat ik heb geproefd.Ik heb veel matcha geprobeerd maar ik vond het altijd naar vis smaken en gewoon niet lekker.Bij deze is het totaal niet het geval! Heerlijk vers,dit is hoe het hoort te smaken!het is zeker echt waard voor de prijs!!!!ZEKER KOPEN🥰

8 februari 2025

Antwoord van Megamimatcha

Dankjewel voor je review! <3 Geniet van je matcha!

Lekkerste Matcha👌🏼

Lekkerste Matcha👌🏼
Ipv een zakje is een blikje denk ik wel veel handiger

27 januari 2025

Antwoord van Megamimatcha

Dankjewel voor je review Rajaä! <3 Geniet van je matcha! We verkopen wel losse blikjes waar je de matcha in kan doen.

Snelle levering, top matcha!

3 januari 2025

Antwoord van Megamimatcha

Dankjewel voor je review Joëlle! <3 Geniet van je matcha!

Lichte matcha smaak

Was snel gearriveerd! Ik vind de kleur er goed uitzien, hij is heel groen. Maar ik vind de matcha zelf heel zwak van smaak 😔. Ik heb meerdere recepten en verschillende hoeveelheden geprobeerd maar telkens mis ik toch ergens een sterke matcha smaak (waar ik heel erg van houd).

3 januari 2025

Antwoord van Megamimatcha

Hi Xas, Bedankt voor je review <3 Zou je een mailtje kunnen sturen naar hello@yoishomatcha.com? Dan kan ik de beste verhoudingen doorgeven.

Echte Matcha

Voor het eerst bij dit bedrijf Matcha besteld. Ben er erg tevreden over smaakt als echte goede kwaliteit matcha ! Ga hier zeker vaker bestellen. Werd ook super snel verzonden

19 november 2024

Antwoord van Megamimatcha

Dankjewel voor je review Marisa! <3 Geniet van je matcha!

Fijne klantenservice

Heb met black friday voor het eerst bij Yoisho matcha besteld. Het pakket zou de dag erna al geleverd worden, maar vanwege drukte en fouten van postnl leek het erop dat het pakket niet meer aan zou komen. In de tussentijd is er fijn contact geweest met de klantenservice en is mij ook belooft dat wanneer het pakket er na een week niet zou zijn dat Yoisho voor een oplossing zou zorgen. Een fijne geruststelling! Gelukkig is dit niet nodig geweest, omdat ik het pakket vandaag heb ontvangen. Super blij mee en heerlijk matcha! Ik zou Yoisho iedereen aanbevelen. Niet alleen vanwege de goede kwaliteit matcha, maar ook vanwege de vriendelijke en behulpzame klantenservice. Bedankt! 🥰

6 december 2024

Antwoord van Megamimatcha

Super lieve review Selba en heel fijn om te horen dat alles goed is opgelost met Romy. Geniet van je matcha <3 X

Aanrader!

Hele aardige team, elke keer als ik een mail stuur krijg ik netjes antwoord. Het is begrijpelijk dat zij het ook druk hebben met de actie week.
Mijn matcha set is netjes binnen gekomen en zeker kwaliteit! Aanrader!! Zou een winkel of pop up store van moeten komen🫶🏻

1 december 2024

Bedankt voor je lieve review! <3 Liefs Merel xx

Matcha besteld met black Friday

Matcha besteld met black Friday, niks ontvangen in de brievenbus. PostNL geeft aan dat het geleverd is, maar ik heb mijn bestelling niet ontvangen helaas.. contact opgezocht, maar geen gehoor van Yoisho.

28 november 2024

Antwoord van Megamimatcha

Hi H, kan je mij een mailtje sturen naar merel@yoishomatcha.com? Dan kan ik samen even kijken naar wat er mis is gegaan. Wij hebben het heel druk gehad vanwege Black Friday. Dankjewel! Gr Merel