Megamimatcha Reviews 72

TrustScore 4 uit 5

4,2

Wat een fantastische service. De bezorger claimde mijn pakje afgeleverd te hebben. Wat niet het geval was. Zonder moeilijk te doen werd direct gezegd dat er een nieuw pakket werd opgestuurd. Vlak voor... Toon meer

Erg fan van de producten van Yoisho. Helaas was mijn pakketje niet aangekomen terwijl het wel bezorgd zou moeten zijn. Na fijn contact met de klantenservice hebben ze het opnieuw opgestuurd. Inmiddels... Toon meer

Mijn pakketje, de stainless steel bundle, was niet aangekomen door een fout bij GLS. Na contact en een snelle reactie is het netjes opgelost en heb ik een nieuwe order gekregen. De klantenservice he... Toon meer

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord

Geweldig

Ik vind de matcha echt helemaal geweldig. Heb inmiddels al 3 keer besteld en wil ook niet afwijken van Yoisho! ❤️

Antwoord van Megamimatcha

Heel erg bedankt voor je lieve review Nisa <3! Zo fijn om te horen dat je zo'n fan bent!

Goed

Mijn pakketje was helaas zoek en dat werd heel netjes opgelost door Romy! De matcha is ook lekker

Antwoord van Megamimatcha

Bedankt voor je review! <3 Fijn dat het allemaal goed is opgelost! Geniet van je matcha

Super

Goede levering, lekkere smaak

Bedankt voor je review! <3

Echt een top matcha

Echt een top matcha, alleen het enige minpuntje is dat ik die zakjes erg vervelend vind! Als jullie overstappen naar van die mini bakjes zou het echt TOP zijn!

24 september 2024

Antwoord van Megamimatcha

Bedankt voor je review! We zijn bezig met een potje om de matcha goed in te bewaren, hou onze website en socials goed in de gaten! Liefs x

Tot nu toe besta matcha

Tot nu toe besta matcha! 🥰
Wel duur, maar kwaliteit is het echt top!
Ik blijf hier zeker bestellen.

24 september 2024

Dankjewel voor je lieve review Rosalie! Geniet van je matcha <3

Geweldige service en super matcha

Ik had laatst wat besteld maar er was helaas wat misgegaan met mijn order. Kan natuurlijk gebeuren. Toen ik een mail had gestuurd op zaterdag, had ik zondag al antwoord van Merel. Je merkt dat er alles aan gedaan word om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en dat hebben ze zeker weten gedaan. Echt perfecte service!

Daarnaast is de matcha ook echt heerlijk en ben ik echt heel tevreden over het bedrijf, de service en de kwaliteit. Ik ga zeker weten vaker bestellen!

7 augustus 2024

Antwoord van Megamimatcha

Super lieve review Veerle! Heel fijn dat alles zo samen was opgelost en je van je matcha kon genieten! <3 x Merel

Top matcha en top klantenservice

Echt supere lekkere matcha en een fantastische klantenservice! Er was wat mis gegaan bij mijn bestelling. Zij hebben dit gelijk opgepakt en nog wat extra’s in mijn pakketje gedaan. Super lief!
Ik ga hier zeker vaker bestellen.

25 juli 2024

Dankjewel voor je review Lamyae! <3 X

Geweldige matcha

Geweldige matcha. Fel groen en echt heerlijk. Ik wil meteen meer bestellen…

15 juli 2024

Bedankt voor je review Senna! <3

Heerlijk

Beste matcha die ik al geprobeerd heb!

15 juli 2024

Bedankt voor je review! <3

Mijn favoriete matcha💚

Ik heb talloze soorten matcha geprobeerd, maar deze is echt mijn favoriet! De smaak is perfect in balans, niet te bitter en met een mooie, felle groene kleur. Kwaliteit dus! Voorheen dronk ik elke dag koffie maar ik kreeg er vaak hoofdpijn van. Nu geniet ik elke dag van deze matcha met kokosmelk... ondertussen is het al een maand geleden dat ik koffie heb gedronken 😋🥰

12 juli 2024

Antwoord van Megamimatcha

Bedankt voor je review Eostree! Super goed dat je bent overgestapt naar matcha! <3

Yoisho is echt mijn LIEVELINGS voor…

Yoisho is echt mijn LIEVELINGS merk voor kwaliteit Matcha! Het heeft de felgroene kleur die goede matcha moet hebben en een super rijke, zachte smaak. Ik raad het iedereen aan die op zoek is naar hoogwaardige matcha! X

25 juni 2024

Yoisho Matcha is top!

Om aan mijn summer body te werken wilde ik wat bewuster op mijn voeding letten, ook wilde ik graag mijn koffie inname verminderen omdat ik me vaak onrustig voelde, zo ben ik gestuit op Yoisho Matcha. Ik had al vaker gelezen over de gezonde voordelen van matcha maar vond de smaak vaak wat bitter en tegenvallen. Yoisho Matcha smaakt heerlijk en geeft me hetzelfde geluk momentje die ik ervaarde met een kop koffie. Ik raad Yoisho Matcha daarom iedereen aan die bewuster wilt zijn met zijn lichaam en geest!

24 juni 2024

Groot fan!

Groot fan van matcha en lang op zoek geweest naar een kwalitatieve en lekkere matcha die je thuis kunt maken. Van Yoisho matcha was ik echt onder de indruk. Ik ben nieuwe vaste klant!!

13 juni 2024