Metaaltechniek Handelsonderneming B.V. Reviews 240

4,7

Er wordt door Dirk v/d Pol Kok uitstekend advies gegeven over de producten en nieuwe producten. Dirk komt regelmatig langs om te informeren en adviseren. Erg tevreden over de producten welke g... Toon meer

Na een kleine communicatiestoring een verkeerd product ontvangen, jammer want er was spoed bij. MAAR binnen 2 dagen het juiste product ontvangen op een manier die ik nog niet vaak heb meegemaakt!!! N... Toon meer

Bestellingen die ik plaats worden de volgende dag geleverd dus prima. Wat ik wel eens heb is dat er op de website staat dat het product op voorraad is maar op de pakbon bij het afleveren van onze best... Toon meer

Heel goed geholpen en geinformeerd over schuurbanden en rollen voor satineren van RVS. In eerste instantie had ik verkeerde rollen besteld en dit werd heel snel aangepast en de volgende dag had ik de... Toon meer

1. Gereedschapgroothandel
  2. Bouwgereedschap leverancier
  3. Metaalbranche leveranciers

Metaaltechniek is een technische groothandel die zich onderscheidt met de kennis van het schuur- en slijpproces. Wij helpen bedrijven om dit proces te optimaliseren en zo op arbeidskosten te besparen. Hiervoor leveren wij diverse kwaliteitsmerken schuur- en slijpmiddelen, (pneumatische) machines en PBM's om zo een onafhankelijk advies te kunnen geven. Wij leveren veel uit voorraad en bieden scherpe prijzen. Neem gerust contact op voor advies of meer informatie.

4,7

Uitstekend

9 mei 2025

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedenkt voor de mooie review! We gaan altijd voor het beste resultaat, dus als u nog kunt aangeven wat we moeten doen om die vijfde ster te halen, dan gaan we daar graag mee aan de slag!

Vlotte service !

Snelle opvolging van een prijsaanvraag, vervolgens netjes op tijd ( zelfs een paar dagen sneller dan aangeven) geleverd !

12 mei 2025

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat uw eerste kennismaking een positieve was! Veel succes met uw aankoop en wellicht tot een volgende keer.

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor de mooie review, meneer Bringmans! Fijn dat ook onze Belgische klanten tevreden zijn over onze service, goed om te horen.

Bestellen ging eenvoudig en levering…

Bestellen ging eenvoudig en levering was sneller dan verwacht

24 maart 2025

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor uw mooie woorden, we hebben zelfs uw verwachtingen overtroffen! Wat kunnen we nog meer doen om die vijfde ster te krijgen? WE staan open voor feedback!

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Fijn dat u zo tevreden bent en dank u wel voor uw positieve woorden! Graag horen we wat we nog kunnen doen om u nog beter van dienst te kunnen zijn!

snel precies gestuurd wat gevraagd was.

snel precies gestuurd wat gevraagd was.

18 maart 2025

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze mooie review!
Fijn dat u tevreden bent, een positieve eerste kennismaking! Mochten we meer voor u kunnen beteken, neem dan gerust contact op om eens nader kennis te maken!

Snelle levering en zeer behulpzaam !

Snelle levering en zeer behulpzaam !
Ik had iets verkeerd besteld en werd direct opgelost.
SUPER !!

25 maart 2025

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wat fijn dat u onze service zo waardeert! Bedankt voor deze mooie review en we zijn u een volgende keer graag weer van dienst!

Prijzen op mijn account waren hoger dan…

Prijzen op mijn account waren hoger dan zonder inloggen. zeer onduidelijk. Uiteindelijk opgelost.

24 maart 2025

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Fijn dat u reageert en aangeeft wat we kunnen verbeteren! Onze excuses voor het ongemak en het extra (administratieve) werk dat we u hebben bezorgd.
We hebben intern gekeken hoe dit kon gebeuren zodat het in de toekomst in één keer goed gaat, bij u en bij andere klanten. Dus nogmaals dank voor uw feedback!

Snel en goed verpakt geleverd.

Snel en goed verpakt geleverd.

14 maart 2025

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor uw mooie review! Ik heb het doorgestuurd naar onze logistieke afdeling, zo vaak wordt verpakking niet specifiek genoemd, dus ze vonden het erg leuk om te horen!

Goed

Goed , snel geleverd

10 maart 2025

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze mooie review! Daar zijn we blij mee!

Service altijd dik in orde,levertijd…

Service altijd dik in orde,levertijd ook snel

4 maart 2025

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wat fijn dat u zo tevreden bent, zoals blijkt uit uw toelichting! We gaan er dan ook vanuit dat de 2-sterren, wat we zien als een dikke onvoldoende, een vergissing is. Zou u dit aan willen passen naar wat u werkelijk bedoelt?
Het kan natuurlijk ook zijn, dat u toch een negatieve ervaring met ons hebt gehad. Ook dat zouden we dan graag willen weten, zodat we een eventuele misser recht kunnen zetten. Alvast bedankt voor uw aanvullende reactie!

Hoge betrouwbaarheid, goed advies i.c.m. nette prijzen

Alles strak en duidelijk geregeld. Niet altijd alles op voorraad maar het meeste wel.

7 februari 2025

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze mooie review, zeer gewaardeerd! Voorraad houden zien we als één van onze belangrijkste taken, dus grijpt u te vaak mis op specifieke producten, laat het ons weten. Dan passen we de voorraad aan.

Snel en betrouwbaar

31 januari 2025

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor de mooie reactie. Wellicht kunnen we nog meer voor u betekenen, zodat u ook die vijfde ster kunt geven. Laat het ons gerust weten!

Top kwaliteit, snel geleverd, goede service!

Supersnel geleverd, topservice, goede kwaliteit en hele mooie prijzen!

8 januari 2025

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt Gert-Jan, voor je prachtige review. Vooral die persoonlijke service, daar houden we van :). Veel plezier met de gekochte producten!

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Dankuwel voor deze mooie review! Fijn dat u tevreden bent over onze mensen! Zij maken uiteindelijk het verschil. Natuurlijk zijn we benieuwd wat we nog kunnen doen om die vijfde ster te krijgen!

Uitstekend advies van Dirk

Dirk komt regelmatig langs om te informeren en adviseren.

Erg tevreden over de producten welke geleverd worden.

27 november 2024

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wat een mooie review, dankjewel! Zo motiverend om ons werk op deze manier te blijven doen!