Met Kop en Schouders Fysiotherapie Reviews

1. Fysiotherapeut

Fysiotherapie en Manuele therapie voor het hoofd, hals en arm gebied

Uitstekend

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Blessures

Door zwaar lichamelijk werk en krachttraining regelmatig blessures gehad de afgelopen 15 jaar. Edwin verhelpt snel mijn blessures en geeft helder advies en vakkundige instructies om deze te voorkomen. Ben na behandeling weer op het goede spoor. Groetjes Max.

18 februari 2025

De beste Fysio in Huizen en omstreken

Ik heb inmiddels al meerdere Fysiotherapeuten in het Gooi gehad maar Edwin steekt er letterlijk met kop en schouders bovenuit.

Ik kwam in aanraking met Edwin toen ik op zoek was naar een fysiotherapeut die gespecialiseerd was in schouders. Door zijn goede aanpak en de combinatie van oefeningen en manuele therapie zijn mijn schouder problemen inmiddels verleden tijd.

29 december 2023

Top Fysiotherapeut - Echt een vakman

Edwin Donker is een zeer vakkundige fysiotherapeut die mij goed geholpen heeft om van mijn pijnlijke nek- en kaakspierklachten af te komen. Gelijk bij het eerste consult had hij de oorzaak goed bepaald en behandeld. Daardoor verdween de klacht al voor 90%. Edwin is ook erg prettig in de omgang, waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde, serieus genomen en ik had de indruk in goede handen te zijn. Ik kan deze fysiotherapeut van harte aanbevelen.

2 februari 2022

Absolute aanrader!

Geweldige fysiotherapeut die een vrijwel onbruikbare frozen shoulder met veel kennis, geduld en zeer complete,afgestemde behandeling weer aan de praat heeft gekregen. Edwin richt zich op de gehele mens, is warm en betrokken. Zowel medisch technisch als persoonlijk een geweldige fysiotherapeut.
Absolute aanrader bij dit type problemen!

22 november 2021

Een goede

Een goede, positieve en professionele benadering. Er wordt goed geluisterd naar de klachten. Maar wat echt positief is, is dat je razendsnel van je klachten af bent! Zodat je weer als een soepel en blij mens door het leven mag gaan.

12 november 2021

Kaak probleem

Edwin heeft mij uitstekend geholpen met mijn kaak. Ik kon mijn mond niet meer geheel open, hierop heeft Edwin mijn kaak en mijn nek los gemaakt en hij heeft ook de spanning in mijn linker knie behandeld. Ik ben weer helemaal soepel en fit. 🤸🏼‍♂️
Mocht ik ooit weer iets hebben dan ga ik meteen naar kop en schouder.
Gr. Eduard.

7 juni 2021

In goede handen!

Uitstekende Manueel Fysiotherapeut die mij heeft behandeld voor chronische nekklachten en oorsuizen. Door de toegepaste manuele technieken en de oefeningen kan ik mijn nek weer goed bewegen en is het oorsuizen in volume afgenomen.

22 maart 2021
Logo Met Kop en Schouders Fysiotherapie

Antwoord van Met Kop en Schouders Fysiotherapie

Dank je voor je mooie woorden, het is onze samenwerking geweest die tot het gewenste resultaat heeft geleid.
Groetjes, Edwin

Je hebt fysiotherapeuten en je hebt Edwin

Je hebt fysiotherapeuten en je hebt Edwin. Toen ik na een tandartsbehandeling bijna twee maanden rondliep met chronische hoofdpijn en oorsuizen was ik het spoor bijster. Totdat ik bij Edwin terecht kwam. Hij wist mij al snel gerust te stellen en heeft mij binnen korte tijd van al mijn klachten afgeholpen. Hij is een fantastische fysiotherapeut, zeer prettig in de omgang en heeft een groot empathisch vermogen. Nogmaals bedankt Edwin! Groetjes Marcella

18 november 2020
Reviews in alle talen tonen. (14 reviews)