H & M Hennes & Mauritz Reviews 138

1,4

1,4

Zeer slecht

Wat is dat voor een onzin?

Wat is dat voor een onzin?
Zielig, wat een beroerde kwaliteit, en misleiding
Na 10 jaar een warme ochtendjas besteld, voor mij en mijn dochter. Zogenaamd 100% lyocell. Niks geen lyocell... Stiksels misschien
Wat een blamage. Ik heb er fotos van gemaakt. Die naden en stiksels gaan 100% kapot na 1x wassen. Ze gaan linea recta terug. Wat een vieze manier om mensen op te lichten en misleiden.
Helaas kan ik hier geen fotos plaatsen.

4 februari 2026

Ik heb een erg vervelende ervaring…

Ik heb een erg vervelende ervaring gehad in deze H&M Osdorpplein 137, 140, 1068 SR Amsterdam De bedrijfsleidster gedroeg zich onprofessioneel en onvriendelijk. Ze sprak mijn kinderen op een harde, onterechte manier aan en beschuldigde hen ervan rommel te moeten opruimen die zij niet hadden gemaakt. Ook tegen andere klanten reageerde ze geïrriteerd.

Bij het afrekenen was er niemand bij de kassa aanwezig, waardoor ik naar de zelfscan ben gegaan. Daar wilde ik één artikel van de aankoop verwijderen en heb ik op de hulpknop gedrukt, maar er kwam lange tijd niemand. Pas na ongeveer 5–10 minuten kwam de bedrijfsleidster, zichtbaar geïrriteerd. Toen ik vroeg waarom er niemand beschikbaar was, kreeg ik als antwoord dat ik “maar op hulp had moeten drukken”, terwijl ik dat al had gedaan.

Ondanks dat ik alles volgens de instructies had gescand, ging er iets mis en werd ik op een onvriendelijke manier aangesproken (“je doet het niet goed”). Toen ik rustig aangaf dat ik de stappen wel degelijk had gevolgd, bleef ze volhouden van niet. Toen ik vervolgens vroeg waarom ze zo boos en chagrijnig reageerde, liep ze weg zonder iets te zeggen.

Dit vond ik geen prettige of klantvriendelijke behandeling.

22 januari 2026

levertijd bij het belachelijke…

levertijd bij het belachelijke af,slechte bereikbaarheid en onwetende telefonisten nooooooooooooooooit meer en dan moet ik het nog krijgen 14 dagen verder.Geld binnen lepelen maar klantgerichtheid is ver te zoeken verdienen geen ster

12 december 2025

H&M stelt klanten teleur

Op 26 juni heb ik een outfit besteld voor een verjaardag van een vriendin op 2 juli. Bestel tijd was nog 2/3 dagen. Tot de dag zelfs niks ontvangen, dus ik ben snel naar de h&m winkel gegaan om kleding te kopen. Aangezien ik nog een feestje had op 18 juli. maar het kwam maar niet, na 2 weken nam ik contact op via chat na veel wachten. Het is bijna onmogelijk om door te komen telefonisch en via chat ben je de zo veel nummer. Toen ik het ging uitleggen, h&m zegt dat ik met budble (bezorgservice) contact moest leggen. Heb ik gedaan en hun zeiden dat mijn pakket komt nog, het zit in een distributie centrum. 4 dagen daarna nog niks. Dus ik doe een post via facebook (ik was niet de enige, er waren meer mensen met klachten) en dat ik nog mijn bestelling wil krijgen.na 1 dag, vandaag op 15 juli krijg ik een email dat zij mijn retour hebben ontvangen. Ik ben niet blij met hoe dit dit is gelopen, niet allen hebben zij mij stress bezorgd maar zij hebben mij 21 dagen op niks laten wachten, graag ontvang ik een bericht van H&M zelfs met een beter uitleg en hoe zij dit beter gaan voorkomen. Dankuwel

15 juli 2022

Ga hier niet als u weet dat u jouw geld…

Ga hier niet als u weet dat u jouw geld niet weer krijgt bij het retourneren van uw kleren. Maar uw geld in een tegoed bon weer krijgt. Dit kan gewoonweg niet. Als je bij de Zara en allemaal andere winkels in de veldstraat uw geld perfect terug krijgt in de waarde waar je mee betaald hebt. Wat ik maar normaal acht.

5 maart 2021

De Klantenservice bij H&M is top .Ze…

De Klantenservice bij H&M is top .Ze staan je altijd vriendelijk te woord en denken mee. Als een pakket is zoekgeraakt door Post.nl retourneren ze meteen het geld en gaan dan pas achter hun artikel aan . Verzendkosten zijn ,afhankelijk van je lidmaatschap, gratis , ook de retouren . Top

11 augustus 2020

Afmelden nieuwsbrief

Het lukt maar niet om mij af te melden voor de nieuwsbrief. Erg lang steeds opnieuw geprobeerd en nu voor de 2e keer een mailtje naar de klantenservice.
Krijg vriendelijke geautomatiseerde mailtjes dat de wachttijd op een reactie langer is dan normaal en daar blijft het dan bij. Een niet-geautomatiseerde reactie blijft uit.

16 oktober 2018
Reviews in alle talen tonen. (138 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken