Bestellen gaat Betalen gaat ook Levering is opeens niet meer mogelijk , gaan terugbetalen. Zouden email gestuurd hebben , niets gezien Na paar emails gingen ze het terug storten , nog steeds n... Toon meer
Geweldig men geeft berichten Vanaf het moment dat bestelt wordt tot levering. Ik kreeg een goed te volgen montage instructie er bij. Via mail worden overige vragen beantwoorden. Echt een aanrad... Toon meer
Fraude site . Bestelling is op voorraad . Dan in behandeling daarna geanleerd dat het niet meer leverbaar is en mijn geld binnen de 2 werkdagen terug op mijn rekening zal staan . Ondertussen 14 dagen... Toon meer
Grappige gasten hebben een aantal AliExpress verkopers aangeboord, 1 startrelais gekocht voor me motor via AliExpress en 1 bij mijn voertuig.nl kwamen uit dezelfde regio in China. En waren identiek. B... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Altijd bereikbaar en hele goed service
Geweldige service
Is in behandeling je order
Je order gaat niet verder dan is in behandeling
Verspilling van tijd dit kan en hoort beter wacht nog de de bestelling is nog zo als ik biven aan gaf
grt Bedirhanoglu
Absolute oplichters!!!!!!
Absolute oplichters!!!!!!
Zogenaamd op voorraad.
Verzenden ho maar.
Ga je mailen binnen twee dagen zou je geld terug krijgen.....
(Product wat ik wilde was Volvo sleutel)
Hele fijne en goede service met snelle…
Hele fijne en goede service met snelle levertijden en goede kwaliteit producten
Bestel hier niks. Verspilling van je tijd.
Oplichters, zijn telefonisch niet bereikbaar, artikelen nooit op voorraad.
Reageren steeds pas na een paar dagen op mail.
Storten het geld pas terug na herhaaldelijk dreigen met juridische stappen.
En dan geld willen geven voor positieve review.
Bestel hier niks. Verspilling van je tijd.
het product is precies goed
het product is precies goed! goede maat en het zit goed.
Heeft netjes gereageerd zo als het hoort
Super goed geregeld!
Goede afhandelingen
Het was een snelle afhandeling en een goede behandelingen ík raad iedereen aan om daar u spullen tekoop Vrg jan
Behulpzaam efficient en eerlijke…
Behulpzaam efficient en eerlijke behandeling.
dit zijn oplichters product is niet…
dit zijn oplichters product is niet binnen gekomen reageren niet op mails telefoon staat uit en wel op marktplaats blijven adverteren....ongelooflijk hoe dit bedrijf zo door kan gaan
Ze bieden goede service
Perfecte website en bestelling
Perfecte website en mijn bestelling nog beter! Ze werken perfect, bedankt.
Ze bieden een goeie service
Ze bieden een goeie service. Houden je op de hoogte mbt jou bestelling. Reageren snel op e-mail en hebben een grote aantal artikelen die voordelig zijn. Kortom goeie service en een goeie prijs. Een aanrader!
Oplichters
Oplichters. Mocht je betaald hebben voor iets en het niet geleverd hebben gekregen dan kun je je geld ophalen op Horst 30 16 Postcode: 8225 NJ Plaats: Lelystad
Bedrijfsplan
Bedrijfsplan: spulletjes verkopen maar niet leveren. Geld terugstorten aan degene die klagen.
En dan ook nog om een goede recensie vragen voor een tientje.
Super fijn bestellen
Super fijn bestellen
Super fijn bestelling plaatsen snel en gemakkelijk erg fijn
Datum van 1-12 2022