Det var nemt at handle og alarmen kom hurtigt Installationen var også nem da det hele er for programmeret Miraca giver en god og hurtig service så alt er bare perfekt
Lees wat reviewers zeggen
Vi købte alarmpakken villa ST 5 med en del ekstra udstyr, og den har fungeret en lille måneds tid nu. Selve opsætningen drillede lidt, da vores wifi router stod af undervejs. Carstens (miraca) s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Alarm, sensorer osv. er nem at montere, installere og sætte op til den måde du gerne vil bruge alarmen på - fx hvem af husets beboere der får besked om hvad, ventetid når du skal ud osv. osv. via app’... Toon meer
Nu her et år efter jeg købte en alarm, ville jeg ringe til Carsten for at snakke om et mindre problem, men erfarede via telefonsvareren, at det var udenfor telefontiden. Men straks efter ringer Carst... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Miraca sælger WIFI / GSM tyverialarmer der primært henvender sig til private. Alarmerne fra Miraca er nemme at bruge, nemme at sætte op, og billige i brug og anskaffelse. Vi er altid klar til at hjælpe, hvis du får problemer med alarmen. - Vi sætter en ære i at vores support altid er der for dig.
Contactgegevens
Ørbækvej 49, 7330, Brande, Denemarken
- 71993739
- kundeservice@miraca.dk
- miraca.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Det var nemt at handle og alarmen kom…
Det var nemt at handle og alarmen kom hurtigt
Installationen var også nem da det hele er for programmeret
Miraca giver en god og hurtig service så alt er bare perfekt
Købte ny hovedenhed da jeg fandt ud af…
Købte ny hovedenhed da jeg fandt ud af at der ikke skulle antenne på til sms da den er indbygget i enheden og det virker bare den bedste alarm jeg har haft og jeg har har haft den i 5 år og ikke på noget tidspunkt har den fejlet
Og får altid svar hvis jeg har et spørgsmål
Hurtig respons
Hurtig respons, når man skriver til dem.
De er hurtig til at få leveret varen og det er klar til at sætte op, når det ankommer.
Man kunne godt bruge en billede af, hvordan bevægelsesensor skal vende, når de skal sættes op, men ellers godt udført guide

omgående og anvendelig hjælp
Har lige købt endnu en alarm fra Miraca…
Har lige købt endnu en alarm fra Miraca til sommerhuset, så nu har vi 5 stk. i familien.
De fungerer bare. Har aldrig fået en fejlalarm. Appen til alarmen er meget let at bruge. Alt er programmeret når man får alarmen. Køber man efterfølgende flere komponenter, er det let at programmere dem ind i alarmen. Opstart af alarmen kan drille lidt med bl.a wifi tilslutning, men hvis man følger vejledningen meget nøje, så spiller det bare. Havde lidt problemer med wifi i sommerhuset og oprettede en sag i deres help-desk. Her er svartiderne noget jeg aldrig har oplevet før. Der er nærmest svar med det samme også i weekenden. Jeg kan kun anbefale deres alarm. De allerbedste hilsner Ole

Al tid klar med hjælp
Al tid klar med hjælp, kan kun anbefales.Mvh.Torben
Hurtig levering og super service (når…
Hurtig levering og super service (når man først er kommet igennem til Carsten efter at have lagt besked)
Support
Meget svært at få support da de holder ferie hele tiden.
svaret endte i SPAM
Super suppor da vi først kom ud af spam boxen

Fantastisk service på supporten
Fantastisk service på supporten
Fik nyt internet efter nogle år og havde problemer med at få alarmen "på" igen. Havde en løbende dialog med "Carsten" også om aftenen (til midnat). Til sidst overtog han min PC på distance for at hjælpe med det hele. Det er en virksomhed man gerne vil have - supporten er der for en.

Fantastisk service.
Har lige fået en fantastisk service på mit Alarm ST3 fra 2017.
Jeg kan på det varmest anbefale Miraca, hvis du er på udkik efter hus alarm. Iver Jørgensen.

Antwoord van Miraca
Min alarm har fungeret godt i flere år
Min alarm har fungeret godt i flere år. Senest har jeg dog haft problemer med at få forbundet med Wifi pga. en ny router. Her har Carsten fra Miraca været en kæmpe hjælp. Jeg måtte til sidst sende alarmen til ham og han løste problemet. Tak for det!

Antwoord van Miraca
Er yderst tilfreds med både svartid og…
Er yderst tilfreds med både svartid og behandlingstid af Miraca og særdeles Carsten Kvist der også tar sig tid til at svare på spørgsmål selv om der weekend så kan varmt anbefale at handle med Mirace
Vi havde lidt problemer med at få alarm…
Vi havde lidt problemer med at få alarmen på WIFI, men vi fik meget hjælp og til sidst et nyt panel. Vi havde mange spørgsmål undervejs, men Carsten er meget tålmodig :-) Han svarede også udenfor normal åbningstid. Nu kører vores alarm fint, og vi kan kun anbefale firmaet og alarmen.

Fedt produkt
Miraca er et dejligt nemt alarm system at sætte op og er klart min favorit. Kontrolleren fandt alle enhederne med det samme og de virker alle upåklageligt.
Dog vil det være dejligt de havde en strøm spare funktion på deres hovedenhed, så den ikke lyste konstant.
Men det er en lille ting, så derfor 4 stjerner herfra.

Antwoord van Miraca
Alt i alt en god oplevelse
Alt i alt en god oplevelse. Hurtig levering, en Quick guide, der dækker det mest nødvendige information og relativt hurtig tilbagekald efter telefonisk forespørgsel.

Fantastisk support
Har nu tilkøbt mere til vores alarm anlæg. her kom der dog en fejl på en af delene.
Miraca udviste den flotteste support og sendte en ny uden problemer og gav den flotteste support og tålmodighed man kan ønske sig.
Meget trygt sted, at handle.

Antwoord van Miraca
God alarm ...nem at installere..
God alarm ...nem at installere... det er plug and play
Har også udendørs og indendørs kamera
Her er appen dog noget mangelfuld
Og fungerer ikke så godt
Mvh Per

Dyr porto
Jeg købte 4 små batterier til 80 kr. men måtte betale 62,50 i porto for at modtage dem. Det hænger ikke sammen. Kunne have været i et brev.

Antwoord van Miraca
Godt produkt og god service
Godt produkt og god service ved problemer under og efter installation.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.