Det var nemt at handle og alarmen kom hurtigt Installationen var også nem da det hele er for programmeret Miraca giver en god og hurtig service så alt er bare perfekt
Lees wat reviewers zeggen
Vi købte alarmpakken villa ST 5 med en del ekstra udstyr, og den har fungeret en lille måneds tid nu. Selve opsætningen drillede lidt, da vores wifi router stod af undervejs. Carstens (miraca) s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Alarm, sensorer osv. er nem at montere, installere og sætte op til den måde du gerne vil bruge alarmen på - fx hvem af husets beboere der får besked om hvad, ventetid når du skal ud osv. osv. via app’... Toon meer
Nu her et år efter jeg købte en alarm, ville jeg ringe til Carsten for at snakke om et mindre problem, men erfarede via telefonsvareren, at det var udenfor telefontiden. Men straks efter ringer Carst... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Miraca sælger WIFI / GSM tyverialarmer der primært henvender sig til private. Alarmerne fra Miraca er nemme at bruge, nemme at sætte op, og billige i brug og anskaffelse. Vi er altid klar til at hjælpe, hvis du får problemer med alarmen. - Vi sætter en ære i at vores support altid er der for dig.
Contactgegevens
Ørbækvej 49, 7330, Brande, Denemarken
- 71993739
- kundeservice@miraca.dk
- miraca.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Verdens bedste sted at købe alarmer
Verdens bedste sted at købe alarmer - kan klart anbefale Miraca til andre!
Nem at bruge
Nem at bruge, nem at sætte op, god service og god support.
Kan varmt anbefale Miraca.

Antwoord van Miraca
Super produkt og super kundeservice!
I al den tid jeg har brugt Miraca har jeg ingen problemer haft. Og hvis jeg har haft spørgsmål eller der har været en mindre problematik har en telefonopringning til kundeservice løst det på kort tid. Super produkt og super kundeservice. Jeg er klart tilfreds!

Fantastisk kundeservice
Jeg har kun gode erfaringer med firmaet. Jeg havde en del problemer med at få systemet til at fungere i netop mit hjem, og Carsten ”stod på hovedet” for at give en usædvanlig hurtig, effektiv og god kundeservice. Sendte til og med ekstraudstyr, for at prøve at indkredse problemet. Det endte desværre med at vi helt ekstraordinært måtte opgive alarmen i netop mit hjem grundet ”lokale forhold”, og Carsten refunderede pengene prompte efter at jeg havde returneret udstyret. Kan kun anbefale Miraca – også hvis man imod forventning skulle løbe ind i problemer.

Det virker som det skal
Alt virker som det skal og rigtig god service. Kan varmt anbefale Miraca til dem, som er på udkig efter en ny alarm til deres hjem

Antwoord van Miraca
SIKKER... Ja i negativ forstand !!!
SIKKER... Ja i negativ forstand !!!
Skal du sikre dit hjem, og dine værdier skal du nok ikke kikke til Miracas side....
Får regning på sim-abb mens er på ferie og ikke har nøglekort med, Skriver så til Carsten om ikke han syntes det er lidt 'svinsk' at sende en regning med 1 uges betalingsfrist, på et tidspunkt hvor han burde vide at folk kunne være på ferie.
Resultat Carsten opsiger abb. således at min alarm kommer til at stå uovervåget i en periode. Da jeg er forpligtet til at have overvåget alarm har jeg slf. meldt mig selv for at overtræde det, håber der kommer en bøde der kan videresendes til Miraca.

Antwoord van Miraca
Hold jer langt væk fra denne…
Hold jer langt væk fra denne virksomhed. Miraca vil opsige mit firmas og min kundes alarm SIM kort, da de ikke kan finde ud at skrive to forskellige firmaadresser på fakturaerne. Da jeg påpegede fejlen modtog jeg dette ubehøvlede svar fra Carsten hos Miraca:
"Det giver for megen bøvl. Jeg opsiger begge kortene med udgangen af april.
God weekend."
Kortene var allerede installeret i alarmener og har været i brug i nogle måneder. Nu skal vi så bruge penge på nyt nummer samt installation.
Aldrig har jeg oplevet en så elendig og grov behandling - find en anden leverandør!!
Opdatering: Endnu et arrogant svar på min anmeldelse nedenfor med en smiley!!

En super god alarm
En super god alarm. Også ok at opsætte
Dog skal man dog lige . Være ops på hvordan man kode et udv tastaturer. For det er ikke lige noget der står noget om . En lidt beder brugsanvisningen på sammenbyggede vi være fint :-)

Har købt flere SIM-kort hos Miraca
Har købt flere SIM-kort hos Miraca. Service og opfølgning kan simpelthen ikke blive bedre.

Antwoord van Miraca
Fik leveret en defekt magnetsensor
Opfølgning 22.05.2017: Der er gået en uge mere uden jeg har hørt fra sælger.
Fik leveret en defekt magnetsensor, som jeg sendte retur til sælger. Nu efter 14 dage er den åbenbart ikke dukket op hos sælger, der ikke ønsker at gøre noget før har har set den. Jeg synes at det er blevet mit problem at jeg har fået et defekt produkt og at sælger har meget korslagte arme.

Antwoord van Miraca
Et godt produkt der fungere
Et godt produkt der fungere.
Specielt at man kan ringe en lørdag fordi man laver fejl i kodning af sensorer og får al den hjælp man har brug for. Kan absolut kun anbefale miraca.

Fantastisk
Miraca leverede mine dele til en alarm hurtigt og alt gik som det skulle.
Da jeg skulle installere alarmen en søndag eftermiddag løb jeg ind i et lille teknisk problem og skrev derfor en mail til dem ang. problemet.
De svarede sgu tilbage 20 minutter senere og afhjalp mit problem. Utrolig god service, og så på en søndag.

Alt er som bestilt
Fik god rådgivning. Fik det jeg bestilte. Virker som det skal.

Antwoord van Miraca
Miraca er meget hurtige til at besvare mails, og yder en god service.
Der var lige en lille fejl i ordren, men den blev der rettet op på, og alt i alt er jeg meget tilfreds.

Fin service
Mailede med forespørgsel på alarm St 3, hurtigt svar og hurtig levering. Alarmen virker perfekt.

Det dur...
Super hurtigt levering og gode korrespondance....dog er min alarm GSM signal gået fra 7 til 3....så dækning er ikke helt så god.

Supergod service.
Købte et SIM-kort hos Miraca. Service og opfølgning kan simpelthen ikke blive bedre.
Definitionen af god kundeservice
Jeg bestilte en lejlighedspakke, hvor der manglede en sensor, da jeg modtog pakken. Oven i det kom jeg selv til at ødelægge en sensor, da jeg skulle montere denne. Jeg kontaktede Miraca på mail og modtog svar efter ca. 10 minutter, hvor jeg fik at vide, at den manglende sensor allerede var eftersendt, og at jeg ville modtage en ny sensor til erstatning for den ødelagte uden vederlag.
Ydermere havde jeg spørgsmål ifm. opsætningen af alarmen samt problemer med batterierne i fjernbetjeningerne, og igen fik jeg lynhurtigt svar samt tilsendt to nye batterier uden videre.
Nu kører alarmen, som den skal, og jeg har haft en super oplevelse som kunde - jeg kan klart anbefale Miraca.
J. J. - Bagsværd

Super godt.
Købte et kodetastatur med 2 relæ udgange og proxlæser til min garagedør og port til ca. det halve af hvad den kostede andre steder + lidt andre småting. Hurtig levering og ingen pjat.
PS: min svoger købte for noget tid en alarm som jeg har installeret.
Supernemt og den virker perfekt med bla. styring af varmen i sommerhuset via pgm. udgang.
Carsten

Antwoord van Miraca
Lees meer over geverifieerde reviews.