Det var nemt at handle og alarmen kom hurtigt Installationen var også nem da det hele er for programmeret Miraca giver en god og hurtig service så alt er bare perfekt
Lees wat reviewers zeggen
Vi købte alarmpakken villa ST 5 med en del ekstra udstyr, og den har fungeret en lille måneds tid nu. Selve opsætningen drillede lidt, da vores wifi router stod af undervejs. Carstens (miraca) s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Alarm, sensorer osv. er nem at montere, installere og sætte op til den måde du gerne vil bruge alarmen på - fx hvem af husets beboere der får besked om hvad, ventetid når du skal ud osv. osv. via app’... Toon meer
Nu her et år efter jeg købte en alarm, ville jeg ringe til Carsten for at snakke om et mindre problem, men erfarede via telefonsvareren, at det var udenfor telefontiden. Men straks efter ringer Carst... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Miraca sælger WIFI / GSM tyverialarmer der primært henvender sig til private. Alarmerne fra Miraca er nemme at bruge, nemme at sætte op, og billige i brug og anskaffelse. Vi er altid klar til at hjælpe, hvis du får problemer med alarmen. - Vi sætter en ære i at vores support altid er der for dig.
Contactgegevens
Ørbækvej 49, 7330, Brande, Denemarken
- 71993739
- kundeservice@miraca.dk
- miraca.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Fremragende service
Havde problemer med fejlalarmer fra bevægelsessensorer. Fik hurtig kompetent vejledning pr. tlf. og efterfølgende pr. mail efter vurdering af indsendte foto.
Ved bestilling af suppleringsprodukter yders en uovertruffen fin service.
Hvis det var muligt gav jeg gerne Miraca og Carsten 10 stjerner **********

Antwoord van Miraca
Hurtig levering og kvalitet produkter
Har købt et ST3 868 villa anlæg. Hurtig levering og ment at opsætte da Miraca allerede har opsat menuerne i anlægget som de fleste (90%) bruger.
Skal således kun ændre få ting i menuen - såsom adm & bruger koder (selvfølgelig) Jeg havde et enkelt spørgsmål og ringede ind til firmaet og de ringede tilbage meget hurtig, og fik svar med det sammen.
Anlægget virker rigtig godt og er nemt at betjene.
Den 14/12-2015.
Skulle i dag installere en ext. sirene på mit anlæg, og havde problemer med at får det til at virke, da sirenen gik i gang selv om alarmen ikke var sat til. Ringede til firmaet, som sagde at en teknikker ville ringe tilbage.
Og INGEN problemer, han ringede og hjalp mig. Fik hurtig kompetent vejledning pr. tlf. - det vise sig at en "Smart dør / vindue sensor 868" var defekt.
Fik endvidere at vide at jeg bare skulle sende mit ordrenr. på mail, så ville jeg få en ny tilsendt U/B.
Min alarm er et fantastisk produkt, nemt at have med at gøre og opsætte, og hvis man får problemer, hjælper Miraca med en meget kompetent vejledning. Kan kun VARMT anbefale firmaet.

Antwoord van Miraca
Meget hurtig levering og god leveringsopfølgning
Jeg købte en ST-3 - 868MHz - Lejlighedspakke med yderligere tilbehør, da mit gamle alarmanlæg var gået i stykker.
På grund af udsolgte dele, kontaktede jeg Miraca, som fremtryllede de ønskede ekstra dele fornær en ekstra sirene, som nu er modtaget og installeret.
Alt virker perfekt. Dog kunne en danske brugervejledning være bedre og mere uddybende på nogle punkter. Alarmanlægget kan utroligt meget og kan bruges af private, såvel mindre virksomheder og større, idet der kan købes og kobles mange ekstra funktioner på.
Der medfølger engelske datablade over de enkelte dele og en større engelsk brugervejledning, Udover er der en mindre dansk brugervejledning og en hurtigstart-vejledning, i denne bør det fremhæves / tydeliggøres, at efter test af anlægget og før opsætning, at man bør slukke for anlægget (selvom det ikke er sat til overvågning), idet anlægges enheder, har en hærværksfunktion /nedtagning/opsættelse, der ellers hele tiden vil gå igang ved opsætningen.
Jeg har trods ovennævnte valgt at give 5*, da alarmanlægget efter installation og afprøvning opfylder alle mine behov.

Super Service
Enkelt at sætte op - havde enkelte spørgsmål som hurtigt blev afklaret over telefonen - super service :)

super service, venlig betjening
Der var problemer med at få systemet til at virke. Jeg fik en vejledning over telefonen, og problemerne blev klaret på få minutter.
mvh
Svend

Perfekt
Godt produkt, fremragende service, også hotline i weekenden. Havde fået en pir med fejl, alt blev omgående klaret. Sådan skal det gøres.

Super og hurtig kundeservice
Jeg købte en Miraca alarm med tilbehør til villa i 2014. I sidste uge var der et teknisk problem med tyverialarmen...... jeg sendte en mail....... tre timer senere var der svar........ jeg fremsendte et elektronisk kopi af min faktura........ 1 dag efter var problemet løst på den fornemste vis:-)........ synes bare folk skal vide at her er tale om en super kundeservice......

Super service!
Hurtig levering. Enkelte udfordringer i forbindelse med opsætning blev løst hurtigt og effektivt. Handler gerne hos Miraca igen.

Antwoord van Miraca
Det er en fornøjelse at handle med Miraca
Da jeg skulle købe en ny tyverialarm uden abonnement, søgte jeg grundigt på internettet. Her fandt jeg en hos Miraca, som så god ud til en fornuftig pris.
Derefter fulgte jeg alle gode råd for at undgå at blive snydt ved handel på internettet. Dette indebar også et besøg her på Trustpilot.
Da jeg så alle de fine anmeldelser, tænkte jeg at det næsten så for godt ud til at være sandt. Jeg købte min alarm + smart-sensorer + tastatur.
Jeg må sige, at Miraca i høj grad lever op til anmeldelserne.
Leveringen var lyn hurtig, men der manglede en oplader. Jeg ringede til Miraca og beklagede min nød. Der blev overhovedet ikke stillet tvivlsspørgsmål , om det nu kunne passe. Det virker som om Miraca tænker "Kunden har altid ret". Forrygende service.
Alarmen er nu sat op og virker helt efter hensigten.
En enkelt lille ting har dog irriteret mig en smule. de danske brugsanvisninger er mangelfulde og ikke særligt gode. Derfor mangler en stjerne i min anmeldelse.

Antwoord van Miraca
virkelig god oplevelse -super hjælp og handel
Googlede for at finde den bedste løsning på alarmer. Fandt Miraca og læste om de fine anmeldelser og om ham Carsten som åbenbart var dygtig til at guide og hjælpe. Jeg skal love for at det var sandt. Nu har jeg udvidet mit køb, og er super tilfreds med den hjælp jeg har fået, samt deres priser. Alarmen opfylder alle mine forventninger fuldt ud. Kan rigtig varmt anbefale andre at købe her!!!!!!!!!!
Jens Pilgaard
Mariager

Antwoord van Miraca
Fantastisk at være kunde hos Miraca
Vi har i nogen tid søgt efter et alarmsystem til vores hjem, og valget faldt på Miraca. Fra vi bestilte og til vi havde systemet gik der ikke lang tid. Det var rigtigt rart at finde ud af at uanset hvornår der måtte være et problem eller et spørgsmål, så var livlinen Carsten klar. Kunne vi ikke lige træffe ham på telefonen gik der kun kort tid og Carsten var i røret. Vi har fået et fantastisk alarmsystem til en fornuftig pris, samt en god oplevelse af hvad top kundeservice er. TAK

Antwoord van Miraca
Hurtig og rigtig god service.
Seriøs behandling, og meget hurtigt modtagelse efter bestilling, intet at klage over.

Antwoord van Miraca
Servicen er helt i top. Nemt at få kontakt til firmaet og stor velvillighed til at hjælpe.

Antwoord van Miraca
Hurtig levering og ingen problemer med alarmen
Alarmen blev bestilt lørdag og blev pakket og afsendt samme weekend. Alarmen var kodet på forhånd og der var ingen problemer med tilslutning. Havde dog lidt udfordringer med vægophænget, der virkede til at være mere velegnet som bordstander. Det betød at hærværksalarmen gik i gang flere gange under opsætningen, men når det først sidder er der ingen problemer. Der fulgte i øvrigt en god og udførlig vejledning med på dansk.

Antwoord van Miraca
Super hurtig respons på mine spørgsmål, og produktet fungerer som det skal. Godt kombineret med et overvågnings kamera. :-)

God service dårlig kvalitet
Har smart-dør/vindue sensorer, bevægelses-sensorer, indendørs og udendørssirene.
Sensorerne var indkodet på forhånd hvilket kunne have været smart, hvis der var oversigt over hvordan de var kodet og at det var noteret på hver sensor.
Ved modtagelse af pakken var nogle at batterier i sensorerne flade og sensorerne gav et forsvagt signal.
Sende signalet fra sensorer er svagt og det har krævet stor justering og tilføjelse af signal-repeater for at få det til at virke. Det er især lukke signalet som ikke modtages af Elegant DK190 enheden. Det svage signal har sensorerne har fået alarmen til at sætte igang under "skal" sikring. Ikke rart at blive vækket på den måde!
Når alarmen aktiveres at det kun engang imellem at udendørssirenen (trådløs).
Service fra Miraca er hurtig og venlig. Han sendt erstatning for sensorer og batteri som for løbet flade. Alarmen virker nogenlunde, men det har taget meget langt tid ved at flytte rundt på sensorer og modtageren for at få det til at fungerer. Dog er udendørs-sirenen (den trådløse version, den eneste som skulle virke med denne pakke - ÆRGELIGT).
Flink betjening,dårlig elektronik med svag sende-kvaliteten i sensorerne.

SUPER SERVICE OG FANTASTISK HJÆLPSOMHED
Købte en alarm i februar og fik den leveret i løbet af en dag. Alarmen kom færdigkodet og var utrolig nem at montere.
Fik et lille problem med sensor og skrev til Miraca.
Miraca leverede med det samme nye sensorer og hjalp os hele vejen med indkodning af de nye sensorer.
Jer tror aldrig jeg har oplevet en så fantastisk service og hjælpsomhed.
Carsten Strøm

Intet at klage over
Vi bestilte 3 overfaldsalarmer - de kom hurtigt med posten og virkede alle. Kundeservicen var i top og har dermed intet at klage over.

Fantastisk service
Vi købte en alarm og har haft superservice med de diverse "udfordringer" under opsætningen.
Selv om det var os selv, der havde "klokket lidt i det", fik vi masser af service og hjælp.
Bent Jensen

Antwoord van Miraca
Lees meer over geverifieerde reviews.