Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var nemt at handle og alarmen kom hurtigt Installationen var også nem da det hele er for programmeret Miraca giver en god og hurtig service så alt er bare perfekt

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi købte alarmpakken villa ST 5 med en del ekstra udstyr, og den har fungeret en lille måneds tid nu. Selve opsætningen drillede lidt, da vores wifi router stod af undervejs. Carstens (miraca) s... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alarm, sensorer osv. er nem at montere, installere og sætte op til den måde du gerne vil bruge alarmen på - fx hvem af husets beboere der får besked om hvad, ventetid når du skal ud osv. osv. via app’... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nu her et år efter jeg købte en alarm, ville jeg ringe til Carsten for at snakke om et mindre problem, men erfarede via telefonsvareren, at det var udenfor telefontiden. Men straks efter ringer Carst... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Beveiligingsmaterialenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Miraca sælger WIFI / GSM tyverialarmer der primært henvender sig til private. Alarmerne fra Miraca er nemme at bruge, nemme at sætte op, og billige i brug og anskaffelse. Vi er altid klar til at hjælpe, hvis du får problemer med alarmen. - Vi sætter en ære i at vores support altid er der for dig.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,9

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk alarmløsning til en rigtig god pris..

Vi modtog i sidste uge vores Miraca Pro DK180 alarm, og har haft den i brug nogle dage nu. Alarmen kom kodet og klargjort fra Miraca og kunne derfor i princippet tages i brug med det samme. Vi ville dog gerne have de forskellige sensorer kodet så de var navngivet til de individuelle rum, men dette gik også nemt og enkelt ved hjælp af en god og overskuelig manual, der trin for trin forklarer opsætningen.

Vi havde set på flere forskellige alarmfirmaer inden vi besluttede os, men valgte i sidste ende Miraca pga. de gode bedømmelser her på Trustpilot og specielt grundet den skarpe pris. Vi har bestemt ikke fortrudt - alarmen er nem og enkel at betjene og virker/fremstår robust og i god kvalitet.

Vi har en enkelt gang måtte ringe til Miraca v. Carsten og stille lidt opklarende spørgsmål - og vi må tilslutte os de andre anmeldelser, og sige at man får en god og tålmodig betjening.

Dejligt at vi nu kan tage hjemmefra med tryghed om, at vi ikke kommer hjem og får en grim overraskelse med et hjem der er totalt gennemrodet.

Selvfølgelig kan alarmen ikke forhindre indbrud, men den kan forhåbentlig begrænse omfanget at tyveriet hvis det skulle ske, samt at man er orienteret via mobilen, hvis der skulle ske noget.

Tak for et godt produkt og en god og venlig service.

Kathrine og Henrik

11 februari 2014

Antwoord van Miraca

TAK for din anmeldelse. Det er nok den bedste til dato. :-)

Fantastisk kundeservice

Vi fik startet forkert på programmering af Miraca alarm, havde ikke lige set at den allerede var programmeret.. Jeg må nok sige at Carsten hos Miraca har en engels tålmodighed, han fik guidet os igennem hele om programmeringen og nu virker den perfekt. God oplevelse:-)
Mvh. Jesper og Dorthe

22 januari 2014

Hej Dorthe

Tak for din anmeldelse... - Du klarede den nu fint selv, så det var ingen sag.

/Carsten

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Tilfredstillende aftale.

Trods lidt uoverensstemmelser lykkedes det at komme til enighed omkring handlen.

Antwoord van Miraca

Jeg regner med, at problemet nu er løst til alles tilfredshed.

Kanon god service

Besøgte hjemmesiden 2 juledag, pludselig " poppede " Carsten op på chatten, for at høre om der var noget han kunne hjælpe med.
Efter lidt chat frem og tilbage, var keg overbevist, bestilte Pro 180, som kom to dage efter.
Sim kortet var monteret, følere og kontakter var gjort klar, det var kun at sætte det op, og aktivere det, hele tiden med Carstens ord i baghovedet.................du ringer bare, hvis der er problemer.....
Det var der ikke fungerer bare helt ok

Mvh Søren

Hej Søren

Selvfølgelig fungere det. ;-)

... Og ellers ringer du bare!

Rigtig god service

Miraca tog telfonen en sen søndag eftermiddag, som lovet, og hjalp med installeringen uden problemer.

Hej Kim.

Tak for anmeldelsen.

Selvfølgelig bliver telefonen taget... Og skulle det glippe, ringer vi tilbage... (Hvis muligt: Hemmeligt nummer og ingen telefonsvarerbesked gør dette vanskeligt) - Hvad ellers?

Hurtig levering og god service

Desuden byttede de en defekt sensor uden bøvl, den blev sendt 10 minutter efter fejlmelding!, så kan det vist ikke gøres bedre

11 januari 2014

Hej Michael

Tak for din anmeldelse. - Håber du bliver glad for alarmen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God køboplevelse og god service

Jeg valgte lige op til jul at købe 3 sæt til min familie og de blev leveret hurtig selvom jeg var lidt sen ude med min bestilling og der var god og hurtig service både pr. telefon og pr. email.

Dog kunne manualen godt bruge en kærlig hånd så den blev mere up-to-date med den firmware der er i anlæget, der var nogle små mangler under vejs og så burde man nok også tænke at det måske ikke er teknik nørder der køber sådan udstyr, jeg måtte i hvert fald lave lidt beskrivelse ved siden af så min gamle mor kunne forstå hvad hun skulle gøre.

26 december 2013

Hej Michael.

Tak for din anmeldelse. - Jeg vil tage manualen op til revision, og få den gennemgået.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse og service :)

Vi har i starten af december købt alarmen DK080 ved Miraca (Carsten), men har først fået den rigtig sat til i går fredag.

Jeg havde et problem med at få sim kortet til at virke, og ringede derfor til Carsten. Han kunne meget hurtigt hjælpe mig, og fik da også sim kortet til at virke.
Carsten gjorde mig så opmærksom på, at han havde oplevet problemer med de DK080 alarmer der var sendt ud omkring der hvor vi købte den. Derfor skulle jeg i løbet af dagen teste om den blev ved med, at sende alarmer ud på SMS. Som Carsten havde sagt, kunne den måske godt finde på at stoppe med at sende smser ud, og jeg skulle derfor have en ny styreboks.

omkring kl. 15 ringede jeg så til Carsten for at sige den var holdt op med at sende beskeder. Det var Carsten ked af at høre, men også glad for at vi havde fundet ud af at der var en fejl. Carsten sagde han ville sende en ny boks hurtigst mulig.

I dag kom posten med en ny boks, og denne gange var det ikke en DK080, men en DK180 - pro modellen. Carsten har ikke krævet ekstra for den nye boks, og ej heller forlangt at jeg skulle sende den gamle boks retur inden.

Carsten har været yderst behjælpelig og har MEGET fokus på GOD service.

Vi fra Blue Star er glade for vi kan være sikker på at vores lager er helt sikker nu, og endda inden julen står for døren.

Vi kan også kun anbefale Miraca til alle andre!

21 december 2013

Antwoord van Miraca

Tak for dine pæne ord. - Selvfølgelig skulle vi da have skiftet alarmen, og jeg sender jo altså ikke alarmer ud jeg ved der kan være problemer med. ;-)

Glædelig jul.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God vejledning og rimelige priser.

Jeg har hos Miraca købt en alarmpakke Fuldpakke PRO DK180. Jeg havde et problem med en ikke fungerende PIRsensor, men problemet blev løst ved ombytning til en ny PIRsensor. Carsten Kvist er meget hjælpsom og svarer hurtigt, når man henvender sig til firmaet med problemer. Installationen er meget simpel, og man bliver hurtigt bekendt med alle alarmsystemets funktioner ved hjælp af den medfølgende danske Manual. Tiden må så vise i hvor lang tid alarmsystemet er holdbart og hvordan fremtidig supplering af nye og reserve komponenter kommer til at fungere. Man får langt mere tilbehør såsom vinduessensorer, PIRsensorer og røgdetektorer for færre penge end hos andre leverandører af tilsvarende alarmpakker.

21 december 2013

Hej Jens-Ole

Jeg er glad for at du er tilfreds med alarmen og service.
Alarmen skulle da gerne holde i mange år! ;-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og stor viden :-)

Fedt at opleve hvor meget Carsten ved om sine produkter.

Jeg er fuldt tilfreds med sin alarm og det virker bare.

Jeg havde problemer med at få min udendørs sirene til at virke (ny udgave som Carsten lige havde fået hjem og uden 220v til slutning). Carsten har istedet sendt mig en 220v sirene til udendørs selvom jeg ikke har returneret den anden endnu - og har tillige fået en indendørs sirene mere uden at slippe en krone.

Vi arbejder stadig på at få den trådførte sirene til at virke og Carsten har i i hele forløbet spurgt mig flere gang som jeg stadig har tålmodighed til at vente på at leverandøren finder en løsning. Pisse god service :-)

Jeg kan varmt anbefale Carsten og hans produkter.

20 december 2013

Antwoord van Miraca

Tak for din anmeldelse Morten. - Den vil jeg tillade mig at sole mig i julen over. :-)

***** super service ******

Opdatering igen igen

Efter Carsten henvendte sig her prøvede jeg at sende til ham fra en anden emailadresse, og vupti 5 min. efter var der svar, så intet har forandret sig, super service og Carsten og jeg har fundet en superløsning vedr. ombytning af sensorerne, så Carsten har bestemt ikke slækket på service, og her må jeg hellere sige undskyld for at stjæle stjerner her har du dem tilbage

opdatering igen

Syntes lidt Miraca har slækket på servicen jeg har 3 gange skrevet ? omkring mine 6 sensorer der bruger alt for meget batteri hvorfor jeg ønsker at købe nye smart sensorer med opladning i stedet, det koster en formue i batterier har prøvet alt fra harald nyborg til duracell batterier lige meget hvad jeg bruger holder de maks. 2-3 måneder, nu er 2 af sensorerne så også døde men det kan jo ikke betale sig at skrive når man intet hører fra miraca.

Opdatering

Efter modtagelse af alarmen, og montering må jeg give Carsten ret det er skidt at sætte baren for højt, for efter at have set og brugt anlægget, må jeg indrømme jeg burde give 1-2 stjerner mere men det kan jeg jo ikke da jeg startede i maks.

Tak for god og hurtig service også på mine spørgsmål

-----------
Må godt nok sige jeg er imponeret sidder her en søndag med spørgsmål til køb af alarm, skriver en mail og har lige haft en længere mail korrespondance frem og tilbage, jeg køber helt klart alarmen i løbet af et par dage.

Super god og seriøs service, og samtidig meget ærlig omkring det der sælges.

Så man bliver ikke bare bildt noget ind men får det ærlige svar om de forskellige produkter.

Så er der også købt et anlæg, glæder mig til det kommer hjem.

15 december 2013

Efter opdatering:

Det er da skidt vi skal til at skrive herinde. - Jeg har ikke nogle mails liggende der ikke er svaret på. - Heller ikke i SPAM-mappen. - Har du evt. fået svar der ligger i din SPAM-mappe? - Nuvel, ellers prøv at ring på 71 99 37 39 Hvis der ikke lige bliver svaret, så læg nummeret på telefonsvarren, så skal jeg nok ringe tilbage.
-----
Hej Johnny.

Det er jo egentligt skidt at sætte barren for højt. - Når man er på toppen kan det jo kun gå ned ad bakke! ;-)

Håber du bliver glad for din alarm.

Glædelig jul herfra.

God rådgivning

Købte et alarmanlæg, efter god rådgivning pr tlf.
Nem montering, samt indstilling/indkodning.
Opfylder 100% vores behov
Erling

3 december 2013

Antwoord van Miraca

Jeg er glad for at vi her fundet noget der løser jeres behov.

Perfekt handel

Har købt et alarmanlæg. Kom som lovet i løbet af 2 dage. God og letforståelig vejledning og nemt at installere. Har fået meget venlig og kompetent svar på et par spørgsmål. Produktet virker perfekt. Jeg kan kun anbefale Miraca til andre der ønsker at købe alarmudstyr

1 december 2013

Tak for ordene Povl.

Jeg er glad for, at du er tilfreds mad alarmen.

Hurtig levering og god service

Jeg købte sidst i september en Fuldpakke Pro DK180 plus nogle ekstra sensorer. Jeg har ventet med denne bedømmelse indtil nu, for at se, om alt virker, som det skal.
Utrolig ukompliceret og nem opsætning. Kun havde jeg problemer med omkodning af den ene bevægelsessensor til en anden zone end den var forprogrammeret til. Den medsendte brugsanvisning er god bortset måske lige fra kodning/omkodning af bevægelsessensorer, hvor det ikke klart fremgår, at for at komme i test-mode og få sensoren aktiveret, skal man flytte en jumper indeni sensoren. Men det er små-ting og blev hurtigt løst.

Efter min nabo har set og fået demonstreret udstyret, har han også bestilt et tilsvarende.

11 november 2013

Hej Bent.

Tak for din gode anmeldelse. - Er glad for, at du er glad for alarmen.

Kundeservice text book example

Jeg har aldrig oplevet en bedre service end hos Miraca. Henvendelser kl. 10 om aftenen og i weekender er blevet besvaret inden for virkelig kort tid - helt ned til minutter - og endda med meget velfunderede svar. Carsten prøver ikke for alt i verden udelukkende at sælge hans eget produkt, men rådgiver ud fra kundens behov så man får den løsning som bedst passer - også selvom det kunne tænkes at være andet end Miraca. For mit vedkommende var det valget mellem alarmcentral eller GSM alarm. Det er virkelig ekseptionelt og det er desværre meget sjældent set.
Jeg havde lidt bekymringer om Miraca da prisen er så konkurrencedygtig som den er. Efter at have skrevet med Carsten en hel del gange valgte jeg dog at bestille en alarm hos Miraca alligevel. Ikke fordi han kom med en forkromet salgstale - tværtimod - men fordi han giver en følelse af at han er en seriøs aktør og at han ikke ville vælge dårlige produkter at sælge.
Nu har jeg ikke endnu gjort mig de store erfaringer med kvaliteten af selve alarmen, men jeg er fuld af fortrøstning for at den lever op til kvaliteten hos andre etablerede aktører. Ellers kommer der selvfølgelig et nyt revideret review :-)

7 september 2013

Hej Nikolas

Jeg regner da med at du bliver glad for alarmen. - Ellers skal du med garanti nok sige til. :-)

Jeg vil selvfølgelig gerne sælge alarmer. Men det er mig der står med en besværlig kunde, hvis ikke vi finder det kunden skal bruge. - Og skal kunden ikke bruge det jeg har, så skal de jo ikke købe det. Så sender de det jo bare retur. Og der er jo ingen af os der gider at bruge hverken tid eller penge på at sende pakker frem og tilbage.

Jeg håber du bliver glad for alarmen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Formidabel engageret og kompetent service

Efter modtagelse af varen var det muligt snart på alle tider af døgnet at indhente en yderst kompetent og velvillig assistance, hvis behov for vejledning var nødvendig. Det gav en stor tryghed - både i forhold til handlen, såvel til det nyindkøbte alarmsystem. Jeg kan stærkt anbefale at handle med denne virksomhed.

2 september 2013

Antwoord van Miraca

Du skal være så velkommen. Nu hjalp du jo også godt til selv med fejlfindingen, så gik det jo som en leg. :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt produkt - super god og hurtig service

Valgte produkt efter gennemgang af vores sikringsbehov med Miraca. Ordre leveret på bare 2 dage. Enestående support per telefon og mail. Produkt og firma lever til fulde op til 5 stjerner.

14 augustus 2013

Antwoord van Miraca

Jeg er glad for at du er tilfreds. Ikke mindst med supporten.
Håber i bliver glade for alarmen.

5 stjernet service

Som tidligere skrevet i forbindelse med køb af alarm.
Kanon service og hurtig ekspedition

9 augustus 2013

Hej Jan

Jeg er glad for at du synes om alarmen, og at den giver jer den trykged tilbage som vi jo alle har bruge for.
Skulle du få spørgsmål skal du endelig bare ring eller skrive til mig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Andre burde lære af Miraca...

Hvor er det dejligt at føle sig velkommen som kunde hos Miraca.
Det er næsten ligemeget om produkterne er gode eller ej, hvis man blot har fået god og reel rådgivning i sit køb. Carsten er imødekommende og forstående, og går ud over normal kundepleje. Det er en glæde at opleve.
At produkterne så også lever op til deres beskrivelser er kun et plus. Dernæst er prisen klart konkurrencedygtig.
Miraca vil jeg anbefale til andre, og det er ikke sidste gang jeg selv handler der.

3 augustus 2013

Antwoord van Miraca

Tak for ordene. - Jeg prøver altid at give kunderne den bedst mulige oplevelse og vejledning, og så er det jo bare fedt når det lykkedes. :-)

Lees meer over geverifieerde reviews.