Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling van Mira Home. Naomi heeft echt haar best gedaan. Ik had een spiegel besteld die zij met spoed had opgestuurd, maar bij het postdepot is er helaas iets mi... Toon meer
In Augustus een krabpaal gekocht voor onze kitten. Zeer degelijk! Onze kitten heeft 2 palen helemaal kapot gekrabd waardoor de paal niet netjes meer was. Gevraagd of ik de 2 palen los kon bestelle... Toon meer
Een kast besteld waarvan meerdere delen niet deugen en of verkeerd voor geboord! Enkele delen beschadigd en slecht afgewerkt. Al meerdere keren contact opgenomen maar de Klantenservice reageerd... Toon meer
We hebben een passie voor stijlvol en betaalbaar industrieel wonen. We zijn er voor de doe-het-zelvers met een sympathieke formule: kies, bestel, monteer en decoreer.
Malachiet 920, 3316 LD, Dordrecht, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling van Mira Home. Naomi heeft echt haar best gedaan. Ik had een spiegel besteld die zij met spoed had opgestuurd, maar bij het postdepot is er helaas iets misgegaan.
Na contact met Naomi heeft zij meteen actie ondernomen en direct een nieuwe spiegel gestuurd. Ook heeft zij nog gevraagd of ik tevreden was en of de tweede spiegel goed was aangekomen.
Topservice!

Antwoord van MIRA Home
Mijn grootste compliment is dat MIRA Home super lief en vriendelijk personeel heeft; staan altijd klaar om te helpen, te adviseren of te ondersteunen tijdens problematiek. Daarnaast heeft MIRA altijd leuke kortingen/acties en hele leuke, praktische en kwalitatieve meubels/accessoires! Ik ben fan!

Antwoord van MIRA Home
Krabpaal gekocht, helemaal perfect, ook super aardige mensen, waarbij niks teveel gevraagd is😊

Antwoord van MIRA Home
Goeie kwaliteit artikelen, goede gebruiksaanwijzing.

Antwoord van MIRA Home
In Augustus een krabpaal gekocht voor onze kitten.
Zeer degelijk!
Gevraagd of ik de 2 palen los kon bestellen, deze werden echter kosteloos toegestuurd!
Super service! Bedankt

Antwoord van MIRA Home
Na een telefoontje naar het bedrijf is er meteen snel gereageerd.

Antwoord van MIRA Home
Vriendelijke klanten service en ze hebben een onderdeel kosteloos vervangen.

Leuk en goed product.
Heel goede service!

Antwoord van MIRA Home
Ik heb nu al 3 verschillende rekken besteld en de levering is heel snel, zelf als bij de laatste levering enkele problemen bij PostNl heb ik veel steun gekregen van Mira Home.
Het is ook een goede prijs-kwaliteit 👍

Antwoord van MIRA Home
Mijn bestelling was bijna perfect, alleen miste er een schroefje bij het wandrek. Gelukkig reageerde de klantenservice super snel en stuurden ze het ontbrekende onderdeel direct na. Nu hangt het rekje mooi in de keuken. Fijne service en verder heel tevreden!

Antwoord van MIRA Home
Ik heb recent een salontafel besteld bij MIRA Home. De salontafel was binnen 1 werkdag bezorgd en zag er netjes uit! Het product was goed verpakt, met veel beschermingsmateriaal er omheen. Toen ik een vraag had over de tafel was ik netjes te woord gestaan door de dame achter de klantenservice. Erg vriendelijk en transparant in communicatie! Ik ga zeker weer bestellen bij MIRA Home :)

Antwoord van MIRA Home
Net zoals vele andere blijkbaar, ook ik heb niets ontvangen en klantenservice antwoord niet.

Antwoord van MIRA Home
Het product dat ik wilde was niet leverbaar, maar deze informatie werd snel aan mij doorgegeven en de terugbetaling vond snel plaats. Uw medewerker reageerde snel en in begrijpelijke taal op mijn bericht.
Spiegelkastje besteld, keurig op tijd geleverd. Wat ingewikkeld in elkaar te zetten, maar wel een heel goede handleiding met genummerde planken en apart verpakte schroeven e.d.
Het kastje kierde echter aan alle kanten, klantenservice gebeld, die meteen aanboden nieuwe onderdelen te sturen. Afgewacht tot professionele klusjesman kwam, die heeft het goed in elkaar gezet.
Uit zichzelf informeerde Sharon van klantenservice of alles inmiddels in orde was.
Top service!
Snelle en correcte levering en prima kwaliteit van het bestelde artikel
Enkele delen beschadigd en slecht afgewerkt.
Al meerdere keren contact opgenomen maar de Klantenservice reageerd nergens op.
Telefoon hangen ze ook gewoon op .
Deze kast gaat direct retour en voor ons ook de laatste keer dat we bij Mira Home nog iets bestellen!
Mensen kijk verder en bestel hier niets want dat zit je met de gebakken peren en kun je het zelf uitzoeken!
Mira Home wat een DRAMA bedrijf
Zeer snel geleverd en uitstekende kwaliteit van de prachtige kapstok.
Ik had een kast en een kapstok besteld. Kapstok prima in orde.
Kast bij in elkaar zetten blijken de gaten verkeerd om voorgeboord te zijn. ( niet iets wat wij zelf eenvoudig kunnen oplossen, want in 2 van die gaten zitten ijzers in) contact opgenomen via de telefoon, zouden (23-05-2024) het onderdeel opsturen. Dit zou 4-8 werkdagen duren.
Sinds die tijd reageren ze niet op mails en is de klanten service telefonisch niet meer bereikbaar. De verbinding word ook gewoon verbroken.
Nooit meer iets van Mira home!!
Dat er iets mis gaat prima, kan gebeuren. Maar nergens meer op reageren?? Schandalig!!!