Mister Spex Reviews

2.280
TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hej, jag har beställt två par glasögon. Det första paret fick fel slipning på glasen. Jag vet inte varför - och det har inte gått att reda ut heller - kundtjänst där säker 3-5 olika personer get... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Horrific experience. Glass broke after 10 months. They claim it's my fault even though two independent eye doctors told me the glass broke due to fabrication issues. WARNING. DO NOT BUY THEIR GLAS... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har haft kontakt med kundservice gällande ett reklamationsärende och jag tycker att de har skött kontakten mycket bra. De är snabba på att svara och de löste mitt problem på ett smidigt sätt. Pris... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Absolut bästa glasögonbutiken jag någonsin besökt! Personalen är extremt kunnig och vänlig, och servicen är helt enkelt oslagbar. De tog sig verkligen tid att förstå mina behov och hjälpte mig att hit... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Contactlenzen leverancier
  2. ook in
  3. Brillengroothandelaar
  4. Opticien
  5. Zonnebrillenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi etablerar ett nytt sätt att köpa glasögon som ligger helt rätt i tiden – ett sätt som kombinerar fördelarna med e-handel och ett utbud av tjänster och rådgivning från de bästa optikerna. Större valfrihet enligt dina behov. Dagens sätt att köpa glasögon.

Dagens sätt att köpa glasögon! | Mister Spex

Geschreven door het bedrijf

Vår vision är att bli Europas favoritplats att köpa glasögon.

Fri frakt när du handlar för 700 kr!

90-dagars öppet köp och lägsta-pris-garanti.

90-dagars öppet köp och lägsta-pris-garanti.
Vi erbjuder fri frakt för alla beställningar över 700 kr! Din beställning expedieras av oss och levereras direkt med Posten.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(2.280)

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag är jättebesviken på glasögonen då…

Jag är jättebesviken på glasögonen då de ej är polariserade! Jag kan inte köra bil med dem! Nu måste jag köpa ett nytt par!

30 juni 2025

Tack för din recension.

Vi beklagar att vi inte kunde övertyga dig om vår service och ber om ursäkt för detta. Om du har några frågor om din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon eller chatt.

Usel kundtjänst

För tag sedan gjorde jag en beställning där Postnord inte lyckades med att informera om att paket fanns hos ett ombud och som sedermera returnerades utan min vetskap, därefter fick jag reda på att glasögon inte går att sända åter utan man måste göra en ny beställning på nytt som tar sin tid, jag hade 15 % i rabatt och skickade en förfrågan om detta 12 maj, inget svar. Skickade igen en förfrågan 7 juli, inget svar. Jag får nog anse att man medvetet inte vill kontakta mig, vilket måste anses som bara uselt då jag inte fått möjlighet att göra någon ny beställning.
1938995483

12 juli 2025

Hej Jan,

Tack för din recension.

Vi ber om ursäkt för de besvär som uppstått. Vi tar din feedback på stort allvar och arbetar ständigt med att förbättra vår service.

Vår kundtjänst finns tillgänglig via telefon eller chatt om du har några frågor.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Inget svar på mail, samt ingen svensk support via chat eller telefon

Fick fel tjocklek på linser till glasögon. Tog kontakt med företaget via mail vilket resulterade i inget svar alls. Försökte via chat. Där fick jag kundservice på Tyska och försökte via telefon och där fick jag kundservice på engelska och som ville att jag ger ut mina personuppgifter via telefon, vilket inte alls kändes pålitligt och säkert. Jag kommer nu att returnera de felaktiga glasögonen och kommer mest troligt ej handla härifrån i framtiden. Synd då jag tidigare har gjort inköp från företaget och det har fungerat som det borde, med svensk support och svar via mail.

9 juli 2025

Hej Erik,

Tack för din recension.

Vi beklagar att vi inte kunde övertyga dig om vår service och ber om ursäkt för detta. Vi tar din feedback på stort allvar och arbetar ständigt med att förbättra oss.

Vår kundtjänst är tillgänglig via telefon och chatt. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss igen. Vi finns här för dig och hjälper dig gärna med dina ärenden.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hej Christina,

Tack för din feedback. Vi beklagar att det tog för lång tid innan din vara kom fram till dig. Vi förstår hur irriterande det kan vara när man väntar på en leverans.

Vi ber om ursäkt för det obehag som uppstått. Vi arbetar ständigt med att optimera våra leveransprocesser.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har beställt solglasögon x flera och jag e jätte nöjd. Snabb leverans 🚚 och bra förpackningar📦♥️

24 juni 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag tycker att online provningen inte…

Jag tycker att online provningen inte riktigt överensstämde med verkligheten den här gången, men sist jag köpte glasögon så var det väldigt bra

22 juni 2025

Hej Louise,

Tack för din feedback. Vi beklagar att den virtuella provningen inte helt motsvarade verkligheten den här gången, trots att den fungerade så bra förra gången. Vi förstår att det är irriterande när man förlitar sig på den virtuella provningen.

Vi ber om ursäkt för detta besvär. Din feedback om den virtuella provningen skickar vi omedelbart vidare till vår teknikavdelning för att kontinuerligt förbättra vår service.

Om du har ytterligare frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fick glasögon som var repade så redan…

Fick glasögon som var repade så redan använda.

19 juni 2025

Hej Valtyr,

Tack för din feedback. Vi beklagar att du har mottagit ett par repiga och uppenbarligen redan använda glasögon. Detta är naturligtvis mycket irriterande och motsvarar absolut inte våra kvalitetskrav.

Vi ber om ursäkt för detta besvär.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Två veckor innan dom skickade ut mina…

Två veckor innan dom skickade ut mina linser. Beställer inte härifrån igen..

17 juni 2025

Hej Tobias,

Tack för din recension.

Vi beklagar att vi inte kunde övertyga dig med vår service och ber om ursäkt. Vi tar din feedback på stort allvar och arbetar kontinuerligt med att förbättra oss.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Dit is Trustpilot