Mister Spex Reviews

2.280
TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hej, jag har beställt två par glasögon. Det första paret fick fel slipning på glasen. Jag vet inte varför - och det har inte gått att reda ut heller - kundtjänst där säker 3-5 olika personer get... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Horrific experience. Glass broke after 10 months. They claim it's my fault even though two independent eye doctors told me the glass broke due to fabrication issues. WARNING. DO NOT BUY THEIR GLAS... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har haft kontakt med kundservice gällande ett reklamationsärende och jag tycker att de har skött kontakten mycket bra. De är snabba på att svara och de löste mitt problem på ett smidigt sätt. Pris... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Absolut bästa glasögonbutiken jag någonsin besökt! Personalen är extremt kunnig och vänlig, och servicen är helt enkelt oslagbar. De tog sig verkligen tid att förstå mina behov och hjälpte mig att hit... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Contactlenzen leverancier
  2. ook in
  3. Brillengroothandelaar
  4. Opticien
  5. Zonnebrillenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi etablerar ett nytt sätt att köpa glasögon som ligger helt rätt i tiden – ett sätt som kombinerar fördelarna med e-handel och ett utbud av tjänster och rådgivning från de bästa optikerna. Större valfrihet enligt dina behov. Dagens sätt att köpa glasögon.

Dagens sätt att köpa glasögon! | Mister Spex

Geschreven door het bedrijf

Vår vision är att bli Europas favoritplats att köpa glasögon.

Fri frakt när du handlar för 700 kr!

90-dagars öppet köp och lägsta-pris-garanti.

90-dagars öppet köp och lägsta-pris-garanti.
Vi erbjuder fri frakt för alla beställningar över 700 kr! Din beställning expedieras av oss och levereras direkt med Posten.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.280)

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kundtjänst ett stort minus.

Kundtjänst ett stort minus.
Ingen hjälp och väldigt fyrkantiga. Noll serviceminded.
Finns billigare.

3 april 2025

Hej Tanja,

Vi beklagar att vi uppenbarligen inte kunde övertyga dig fullt ut.
Tyvärr innehåller din recension inte någon ytterligare information, så vi kan inte behandla din feedback på lämpligt sätt.
Om du vill ta upp dina synpunkter med oss igen, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fina glasögon men färgen på glaset var…

Fina glasögon men färgen på glaset var inte helt enligt förväntningarna. Men överlag nöjd

13 maart 2025

God dag Johnny,

tack för din feedback.

Vi är glada att du överlag är nöjd med vår service, även om glasens färg inte helt motsvarade dina förväntningar. Det beklagar vi, och vi ber om ursäkt för det.

Om du har några frågor eller om vi kan hjälpa dig på något sätt, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Vänliga hälsningar

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

The quality was not what i expected for…

The quality was not what i expected for sunglasses in this price range. Quality wise this glasses are not better then cheap copies. Im dissapointed.

22 februari 2025

Hello dear customer,

Thank you for your review.

We are very sorry that you are not satisfied with the quality of your sunglasses.
Please contact our customer service. We look forward to your call and will be happy to help you.

We apologize for any inconvenience caused and wish you a pleasant weekend.

With kind regards from Berlin,
your Mister Spex Team

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte deras premium linser få man…

Köpte deras premium linser få man skulle få bra och stryktålig .... Men skiten bli skadad för absolut inget.
Mina gamla glasögon hade jag i 10år. De här ha jag haft i 2 månader.
Aldrig mer!

27 februari 2025

Hej kära kund,

Tack för att du har tagit dig tid att betygsätta oss på Trustpilot.

Vi beklagar att vi inte kunde övertyga dig och ber om ursäkt för eventuella besvär.

Om du vill ta upp ditt ärende igen, ber vi dig att kontakta vår kundtjänst.

Vi önskar dig en fin dag.

Vänliga hälsningar

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varning för Mr Spex – oseriöst och potentiellt bedrägligt företag!

Jag beställde hem fyra bågar för att prova, och enligt Mr Spex skulle endast en reservation göras på mitt kort – betalning skulle inte dras om jag returnerade bågarna i tid. Jag följde exakt deras rutiner: fyllde i returblanketten, använde deras returetikett och skickade tillbaka paketet efter sex dagar (man har tio dagar på sig). Jag har inlämningskvittot från posten som bevis och både jag och Mr Spex kan se att paketet är inlämnat.

Trots detta har jag fått betala cirka 6 000 kr!!! Jag har varit i mycket kontakt med kundtjänst men de är helt oengagerade. De påstår sig ha registrerat returen men jag har ändå inte fått någon återbetalning på flera dagar. Kundtjänsten skriver bara osammanhängande meningar (till och med en ai chatt hade skött det här bättre).

Som kund tar man kort och gott en stor risk om man beställer hem bågar från det här företaget.

Är detta rent lurendrejeri eller bara extremt dålig hantering? Oavsett vilket är det fullständigt oacceptabelt. Jag rekommenderar starkt att hålla sig borta från detta företag!

23 februari 2025

Hej Kim,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gjorde min första beställning på Mister…

Gjorde min första beställning på Mister Spex

Fick bågar som var använda men tydliga repor och slitna
Skicka bilder och påpekade detta

Fick rekommendation att lägga en ny beställning då det måste varit ett "misstag" från deras sida

Gjorde en ny beställning, beställning nr 2

Exakt samma problem fast denna bågen hade mer repor och slitage än förra..

Vill påpeka att, köper man nya bågar för 2000kr så förväntar man sig att dem är nya

Kan tillägga jag beställde Gucci bågar

Tror dem skickar ut provmodellerna och säljer dem som "nya" till kunder

Kontaktade dem och gick tyvärr inte bra service som kompensation eller liknande..
Dem ville dessutom att jag betalar frakten för att dem skickar mig 2nd sortering/begagnade bågar..

Skämt
Håll er borta

Tråkigt nog

21 februari 2025

Antwoord van Mister Spex

Hej Tinku, tack för din recension.

Vi är oerhört ledsna att du inte har haft en bra upplevelse med dina beställningar hos Mister Spex. Vi förstår din besvikelse och ber om ursäkt för besväret.

Vi beklagar djupt att vi inte kunde leva upp till dina förväntningar.

Vi tar din feedback på allvar och kommer att se över våra processer.

Tack för att du uppmärksammar oss på detta med din feedback. Om du har några ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Ditt Mister Spex Team

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte ett par solglasögon som det stod…

Köpte ett par solglasögon som det stod att det var för "Män"...men sedan inser jag att det är kvinnosolglasögon...riktigt besviken på Mister Spex som ljuger.

12 december 2024

Absolut sämsta leveranstiden

Absolut sämsta leveranstiden. Nästen 2 veckor, när andra levererar på 1-2 dagar. Förväntad leveranstid vid beställning var 2-6 dagar.

14 februari 2025

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen garanti eller försäkring och affären har stängt helt i Sverige

Har köpt ett par slipade glasögon där ena glaset blev skadat. Vid kontakt med kundtjänst så berättar de att dom har stängt alla sina butiker i Sverige, finns numera bara online! Reparerar inte glas, utan man får köpa hela paketet igen! Hänvisar kallt till andra optiker eller till försäkringar.
Det är en otroligt dålig service, ingen garanti, ingen försäkring och vid det minsta problem med dina dyra glasögon så är det kört för dig! Köp aldrig från dom utan köp från etablerade seriösa aktörer i Sverige som kan hjälpa dig när olyckan är framme.

Svar på er respons:
God dag, tack för din recension.

"Vi beklagar att du inte är nöjd med vår service. Vänligen ursäkta besväret! Vi förstår att pålitlig service är viktig och finns alltid tillgängliga vid reklamationer om en produkt har ett fel inom den lagstadgade garantin. Vi erbjuder dock ingen försäkring.

Vi erbjuder två års produktgaranti på alla våra solglasögon och glasögon. Produktgarantin gäller endast på ursprungliga produktionsfel och inte självförvållade skador eller slitage efter användning"

Mitt svar:
Jag var inte ute efter någon försäkring eller garanti. Jag ville betala för att reparera ett skadat glas som man har möjlighet att göra med samtliga optiker kedjor i Sverige utan att behöva byta hela bågen!
Det är inte rimligt för mig att byta hela bågen för att ett glas blev skadat.
Därför när olyckan är framme så är det en riktigt dålig affär att ha köpt från er från första början.
Jag rekommenderar folk att köpa hos etablerade optiker som inte försvinner från marknaden och hänvisar till köpeavtal med marknadens absolut sämsta villkor.
Nu när ni har stängt igen alla era butiker i Sverige så har ni inte ens en partner som kan hjälpa till vid behov. Att man behöver byta hela bågen vid skada av ett glas bör framgå klart och tydligt och skriftligt. Men det står inte skrivet någonstans.
Detta var en ren bluff av ett mycket oseriöst företag.

11 februari 2025

Antwoord van Mister Spex

God dag, tack för din recension.

Vi erbjuder två års produktgaranti på alla våra solglasögon och glasögon. Produktgarantin gäller endast på ursprungliga produktionsfel och inte självförvållade skador eller slitage efter användning.

Dit is Trustpilot