Mistore.se Reviews 6.792

TrustScore 3.5 uit 5

3,3

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte en Xiaomi 15T pro mobiltelefon från dem. Skärmen börjar strula och jag har haft kontakt med dem. Jag har påpekat problematiken med skärmen och de svara inte. Det är fler som jag har talat med s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kunde inte föreställa mig att skillnaden skulle vara så stor mellan olika riskokare. Har provat olika sorters ris och låtit maskinen göra "sin grej", dvs låtit maskinen ta den tid som den behöver för... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Batteriet som jag fick levererat till min Scooter, fungerade inte, fick snabbt kontakt med företaget, och ett nytt batteri kom mycket snabbt. När det är en reklamation, det är då man ser om företaget... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jag köpte nyligen en scooter 5 Max. Jag såg specifikationerna på hemsidan och kände mig nöjd. Men när jag började köra stämde inte mycket. Fel hastighet i D-läget och klen kraft trots 400W motor. Kund... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Mobiele telefoon winkel

Geschreven door het bedrijf

Auktoriserad webbutik för Xiaomi i Sverige. Hos oss hittar du allt ifrån mobiltelefoner och robotdammsugare till el-scooter. Alltid med kvalité till ett fantastiskt pris. Mi.com är inte samma företag.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dom var snabba första gången att…

Dom var snabba första gången att skickar varorna men andra gången och tredje gång vara dom inte lika snabba därför 3 stjärnor

27 mei 2025

Hej,
Tack för din feedback och för att du handlar hos oss! Vi beklagar att leveransen inte var lika snabb vid de senaste tillfällena. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider och hoppas kunna ge dig en bättre upplevelse nästa gång. Tack för din förståelse!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Däcket passade inte M365 scooter trots…

Däcket passade inte M365 scooter trots att det stod i annonsen. Skickade tillbaks detta och frågade om jag kunde köpa rätt däck hos dem till M365 pro 8,5”. Det finns inte var svaret.

26 mei 2025

Hej!
Tack för din feedback och för att du kontaktade oss. Vi beklagar det besvär detta har orsakat.
Önskar du ett punkteringsfritt däck, ett luftdäck eller ett komplett hjul med fälg? Vänligen kontakta oss så att vi kan hjälpa dig att lösa problemet.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

The return of a item is cumbersome and…

The return of a item is cumbersome and not transparent. The stuff is ok but the store policy is shady

26 mei 2025

Hi,
Thank you for your feedback. We're truly sorry to hear that the return process felt cumbersome and unclear. This is definitely not the experience we want our customers to have. We're continuously working to improve transparency and make returns easier. If there's anything we can do to assist you now or clarify our policies, please feel free to reach out — we’re here to help!

Best regards,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde en el-scooter från hemsidan…

Beställde en el-scooter från hemsidan men fick en annan variant som skickade till service center i Malmö för åtgärd alternativt utbyte. Då de inte hade möjlighet till åtgärd kontaktade jag kundtjänst som har gjort allt för att inte vilja lösa problemet. När jag ber om återköp har de 14 dagars ångerrätt passerat trots att scootern endast provkörts en gång innan den skickades till service centret. Häpnadsväckande dåligt bemötande och inget företag man kan rekommendera.

28 mei 2025

Hej,
Vi beklagar verkligen att du haft denna upplevelse och vi har full förståelse för din frustration och besvikelse.
För att vi snabbt ska kunna kontrollera ärendet och hjälpa dig vidare, vänligen skicka oss ditt ordernummer eller kontaktuppgifter.
Vi hoppas kunna hitta en lösning som du känner dig nöjd med så snart som möjligt.
Tack för din förståelse och ditt samarbete.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Produkterna är bra men supporten....

Produkterna är bra, men när något inte fungerar och man försöker komma i kontakt med supporten så får man inte ens svar.

9 mei 2025

Antwoord van Mistore.se

Tack för din feedback, och vi är verkligen ledsna att höra att du har haft svårt att komma i kontakt med vår support.
Det här är inte den upplevelse vi vill ge våra kunder. Vi tar detta på stort allvar och arbetar för att förkorta svarstiderna.
Du kan alltid nå oss via service@mistore.se så vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hälften av de beställda varorna i…

Hälften av de beställda varorna i leveransen saknas, och kundtjänsten kan inte säga mig om jag någonsin kommer att få de saknade beställda produkterna. Du behöver inte längre handla i den här butiken.

25 april 2025

Hej,
Vi är verkligen ledsna över att du inte fått hela din beställning – det ska självklart inte hända. Vi förstår din frustration och beklagar att du inte fått tydlig information från kundtjänst.

Vi vill gärna lösa detta så snabbt som möjligt, och därför har vi redan skapat en ny order med de saknade varorna till dig. Du kommer att få en bekräftelse och spårningsinformation inom kort.

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback – vi tar detta på största allvar och arbetar ständigt med att förbättra vår service.

Vänliga hälsningar,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra produkter till rimliga priser

Bra produkter till rimliga priser, snabba leveranser. Köpte en skaftdamsugare som suger upp skräp bra men dammbehållaren går inte att ta av vilket gör den lite besvärligare att tömma

28 maart 2025

Antwoord van Mistore.se

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med både pris och leverans. Dammboxen öppnas med ett knapptryck för snabb tömning av dammet. Om du stöter på några problem under användning kan du gärna kontakta oss.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside. Overskuelig betalings metoder. Ret hurtig levering af perfekt vare.
Vil med sikkerhed handle hos Mistore.se igen..
(4 Stjerner af den simple grund jeg ikke kender til jeres service pr. telefon eller mail.)

31 maart 2025

Hej,
Tusind tak for din venlige anmeldelse og de 4 stjerner!
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores hjemmeside og hurtige levering.
Vi håber, du får mulighed for at opleve vores kundeservice også – vi står altid klar til at hjælpe via mail på service@mistore.se
Ser frem til at byde dig velkommen igen hos Mistore.se!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget langsom til at sende penge retur (3 mdr.)

Jeg returnerede en robotstøvsuger i januar 2025. 3 mdr. senere har jeg fortsat ikke fået pengene retur. Det har taget en ongoing korrespondance med kundeservice i en fuld uge for at få lovning på at få mine penge retur. De er dog ikke kommet ind på min konto endnu. Jeg venter stadig. Umanerlig dårlig service. Med alle andre online-virksomheder kan man sende en vare retur og så kommer pengene automatisk ind på kontoen. Dette har været opslidende.

3 april 2025

Hej,

Vi beklager virkelig den lange ventetid og den oplevelse, du har haft. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere. Vi forstår din frustration, og vi arbejder hårdt på at sikre, at alle returneringer behandles hurtigst muligt.

Vi vil meget gerne undersøge din sag nærmere og sikre, at du får dine penge retur uden yderligere forsinkelser. Kan du venligst kontakte os direkte med dine ordredetaljer, så vi kan finde en hurtig løsning?

Tak for din tålmodighed, og vi beklager endnu en gang ulejligheden.

Venlig hilsen,

Nightmare experience

Nightmare experience. I was going to purchase the Xiaomi 15 Ultra with the Photography Kit during the launch campaign. It was still in stock at this point.

For some reason, the site said they couldn't deliver to my address, which was really odd considering I live in Sweden and this store is located here aswell. I thought maybe it was just my particular address, it was not. I tried a bunch of others, including family and friends scattered across the country. I even tried just random addresses and not a single one worked. Only Danish addresses worked for some reason.

I reached out to customer service but by the time they answered, it was sold out. I got the phone without the kit, and figured they could solve this and send me a kit when restocked since, well, this is on them in my opinion. However, every response from their customer support has felt like talking to an AI developed by a bunch of 6 year olds. The answers barely relate to the topic, they don't seem to read what I actually ask them about, and they do not seem keen to solve the issue at all.

Unfortunately I have already used the phone for too long to send it back (their customer support is really slow) because the Photography Kit is what made me want to buy the phone. If I could, I would send it back in a heartbeat. This phone without the kit is just a worse, boring, buggier version of my previous Oneplus phone.

As long as you do not have to talk to customer service, you can probably order here. But if you need customer support, you're out of luck, because it's horrible.

15 maart 2025

Dear Customer,

We sincerely apologize for the frustration and inconvenience you've experienced during your recent purchase. Your feedback is invaluable, and we are committed to addressing the issues you've raised.

We regret that our customer service did not meet your expectations and that our responses did not adequately address your concerns. We are reviewing our customer service protocols to ensure more accurate and timely assistance for our valued customers.

We would like to explore possible solutions to address your concerns. Please contact our customer service team directly at service@mistore.se, and we will work diligently to find a satisfactory resolution.

Once again, we apologize for the inconvenience and appreciate your patience and understanding.

Sincerely,

10% avdrag på returer

10% avdrag på returer. Står inget om detta på deras köpvillkor. Dom bryter mot distansköplagen.

Aldrig mer xiaomi / mistore.

12 maart 2025

Hej,

Vi beklagar om detta har orsakat förvirring eller frustration, det är absolut inte vår avsikt.

För elektroniska produkter som mobiltelefoner och surfplattor är kundupplevelsen avgörande. När en sådan produkt har packats upp och tagits i bruk kan den inte längre säljas som ny, eftersom den kan ha aktiverats, registrerats eller fått mindre spår av användning. Detta påverkar inte bara produktens värde utan även nästa kunds förväntning på att få en helt ny och oanvänd enhet.

För att säkerställa en rättvis hantering och hög kvalitet för alla våra kunder görs därför ett avdrag endast vid konstaterad användning. Om varan returneras i obruten förpackning och i oförändrat skick sker naturligtvis ingen värdeminskning.

Vi ber om ursäkt för eventuella oklarheter och uppskattar din förståelse. Tveka inte att kontakta oss om du har fler frågor!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte et el løbehjul på Outlet Klasse…

Købte et el løbehjul på Outlet Klasse A, men fik tilsendt et brugt og beskadiget el løbehjul. Jeg klager derfor til deres kundeservice, men hører ikke noget i ca. 3 uger. Jeg skriver derfor til dem igen, hvorefter de svarer tilbage at de kan se at jeg har købt et el løbehjul på Outlet klasse B?! Jeg skriver til dem at det ikke er korrekt og at jeg har en mail bekræftelse på dette, men de læser slet ikke hvad jeg skriver. I stedet for forsøger de at kompensere med en gratis cykelhjelm eller 250 svenske kroner. Hvorfor overhovedet forsøge at kompensere noget, når de mener at ikke har lavet en fejl?!?! Jeg takker nej tak og skriver at jeg vil returnere løbehjulet, men finder så ud af at jeg selv skal købe emballage for at kunne sende det retur! Havde smidt orginal emballage ud, da den var beskadiget og tapet til alle mulige steder, så det var umuligt at genbruge! Slutteligt siger jeg ja tak til 250 danske kroner som kompensation, da jeg overhovedet ikke kunne trænge igennem til en voksen i deres kundeservice og de stod fast på at det var det eneste de kunne tilbyde. Xiaomi har generelt nogle gode produkter, hvor er det bare ærgeligt at deres kundeservice er SÅ ELENDIG!!! Dette gør at jeg fremadrettet ikke vil købe mere fra deres hjemmeside, så længe deres svenske/danske kundeservice er som den er...

7 maart 2025

Hej,

Vi beklager dybt den oplevelse, du har haft. Det er absolut ikke den standard, vi stræber efter, og vi forstår din frustration. Vi er kede af, at du ikke har fået den service, du fortjener, og at dette har skabt unødig besvær for dig.

Vi tager din feedback alvorligt og vil bruge den til at forbedre vores kundeservice fremover. Endnu en gang, vores oprigtige undskyldning for det besvær, dette har forårsaget dig.

Venlig hilsen,

Allt bra.

Allt var bra från beställningen till leveransen samt produkter kvaliteten.

24 februari 2025

Tack!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.