MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Två jättetrevliga killar kom hem till mig och tvättade min matta. Jag har tre barn, så mattan var väldigt smutsig med massor av fläckar. Jag blev verkligen överraskad över resultatet – mattan blev som... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag bokade sofftvätt och är väldigt nöjd med resultatet! MöbelRent har trevlig och professionell personal som kom hem till mig och gjorde en noggrann rengöring av min soffa. Alla fläckar försvann oc... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Var försiktig med priser, små bokstäver och dolda kostnader, oavsett vad du räknar med att lägga till runt 1000 kr mer. Oärligt och opportunistiskt. Jag skulle aldrig anlita den här tjänsten igen.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trevlig personal som kom och tvättade heltäckningsmattan , dom fick bort gamla kaffe fläckar. Väldigt fin service och riktigt bra jobb . Resultatet blev över förväntat . Dessutom uppskattade priset... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Reinigingsbedrijf voor meubelbekleding
  2. Tapijtreinigingsbedrijf
  3. Stomerij
  4. Was
  5. Wasserij

Geschreven door het bedrijf

Alla arbeter utförs på plats i ditt hem. Mattvätt, möbeltvätt, sofftvätt, madrasstvätt och sängrengöring. Vi utför detta direkt i ert hem för bästa möjliga service-upplevelse. Välkomna in på vår hemsida eller ring oss direkt! Mattvätt, sofftvätt, möbeltvätt och madrasstvätt i hela Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Kungälv, Lerum och Varberg. Du hittar alla priser på mattvätt, sofftvätt och möbeltvätt på vår hemsida. https://www.mobelrent.se/

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

50 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Rekommenderas!!

Otroligt smidigt och enkelt att boka tid. Utförandet var exemplariskt och jag köpte tilltjänster som erbjuds på ett mycket professionellt sätt utan att jag kände mig pressad eller tvingad. Kommer definitivt att anlita deras tjänster igen.

15 juli 2018

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Hej! Härligt att höra att du är nöjd med vårt bemötande och resultat, det är jätte viktigt för oss. Tack för din recension och välkommen åter!

Snabb och utmärkt service

Snabb och utmärkt service! Slipper att köpa nya soffor. Kommer att anlita företaget igen.

1 juli 2018

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Hej victoria! tack för din feedback! Välkommen åter när behovet finns!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bästa jag gjort på länge!

Bästa jag gjort på länge! Fick ett fantastiskt bemötande av Marielle när jag ringde och hade frågor innan jag bokade. Walle var fantastisk som kom tidigare efter att jag ringde och frågade samma dag om det fanns nån möjlighet att boka en tidigare tid. Han var proffsig, kunnig och duktig!

Mina möbler blev jättefina! Är supernöjd! Kommer definitivt boka igen!

Rekommenderas varmt!

13 maart 2018

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tack för din recension. Så roligt att höra!
Bra för plånbok och miljö att inte köpa nytt i onödan. Roligt att kunna göra en insats och förlänga livslängden på mattor och möbler. Välkommen åter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jätte bra service och bra resultat

Jätte bra service och bra resultat. Kommer att använda dem igen och rekommenderar dem varmt.

12 maart 2018

Supernöjd

Supernöjd!

Superbra personal, mån om att lämna ett gott resultat, dessutom väldigt trevliga. Lämnade dessutom ett superresultat. Otroligt vettiga priser. Kommer definitivt anlita dessa framöver. J

8 maart 2018

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Härligt att höra att vi levt upp tid dina förväntningar. Välkommen åter!

Snabbt

Snabbt, smidigt och snyggt.

8 maart 2018

Det här var så värt

Det här var så värt! Fick en en helt ny soffa känns det som.
Smidigt också.

20 februari 2018

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tack för din recension. Bra för plånbok och miljö att inte köpa nytt i onödan. Välkommen åter

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tvättningen av mattorna utfördes bra…

Tvättningen av mattorna utfördes bra och även fläckarna på en ljus ullmatta gick bort.

19 februari 2018

Effektivt!

Effektiv rengörning, snabbt,smidigt och professionellt. Kräver ingen egen insats.
Rekommenderas.

15 februari 2018

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tackar. Det är viktigt för oss att våra kunder får snabb och proffsig service! Härligt att höra att vi levt upp tid dina förväntningar. Välkommen åter vid behov

det var jätte bra. tack betyg 5

det var jättebra, Väldigt duktig kille. allting blir frost förkelard. tack

10 februari 2018

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tackar. Det är viktigt för oss att våra kunder får snabb och proffsig service! välkommen åter vid behov

Effektivt

Vänligt, trevligt,effektivt

7 februari 2018

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.