Två jättetrevliga killar kom hem till mig och tvättade min matta. Jag har tre barn, så mattan var väldigt smutsig med massor av fläckar. Jag blev verkligen överraskad över resultatet – mattan blev som... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag bokade sofftvätt och är väldigt nöjd med resultatet! MöbelRent har trevlig och professionell personal som kom hem till mig och gjorde en noggrann rengöring av min soffa. Alla fläckar försvann oc... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Var försiktig med priser, små bokstäver och dolda kostnader, oavsett vad du räknar med att lägga till runt 1000 kr mer. Oärligt och opportunistiskt. Jag skulle aldrig anlita den här tjänsten igen.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Trevlig personal som kom och tvättade heltäckningsmattan , dom fick bort gamla kaffe fläckar. Väldigt fin service och riktigt bra jobb . Resultatet blev över förväntat . Dessutom uppskattade priset... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Alla arbeter utförs på plats i ditt hem. Mattvätt, möbeltvätt, sofftvätt, madrasstvätt och sängrengöring. Vi utför detta direkt i ert hem för bästa möjliga service-upplevelse. Välkomna in på vår hemsida eller ring oss direkt! Mattvätt, sofftvätt, möbeltvätt och madrasstvätt i hela Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Kungälv, Lerum och Varberg. Du hittar alla priser på mattvätt, sofftvätt och möbeltvätt på vår hemsida. https://www.mobelrent.se/
Vi finns i Halland & Västra Götaland, 42248, Göteborg , Zweden
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Mattan blev som ny!
Väldigt trevligt företag från bokning till utfört hembesök.
Kan verkligen rekommenderas, vi kommer o beställa fler tvättar.

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Mycket profssigt och trevligt bemötande, från första kontakt till utfört arbete!

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Trevlig personal och mattan blev extremt ren!!

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Min ljusa ullmatta som varit med ett antal år, hade trots kemtvätt blivit väldigt solkig och missfärgad av mörka strumpor etc. Beställde tvätt av MöbelRent och blev mycket nöjd med resultatet. De mörka partierna ljusnade betydligt och mattan känns ren igen.
Dessutom trevligt bemötande och omsorgsfullt utfört arbete med bekväm hemservice.
Jag kan absolut rekommendera denna firma

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Fantastiskt proffsigt och bra bemötande av Valle!
Min matta blev som ny även om att jag blev informerad innan att fläckar på min matta var svåra att ta bort så fixade dom det! 🤗 Såå nöjd! Kommer rekommendera till alla.

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Jag är jättenöjd med resultatet och servicen.

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Trevligt och proffsigt bemötande. Vettigt pris

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Väldigt trevligt bemötande och ett bra utfört jobb på vår matta.

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Vi är Riktigt nöjda och är Värt varenda krona. Soffan och sängen blev riktigt rent. Kommer definitivt användas oss av detta igen.

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Duktig o trevlig yrkesman som rengjorde soffa fåtöljer o mattor med ett utmärkt resultat. Jag är mycket nöjd.

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Supersmidigt, prisvärt och helt klart värt det.
Wael var kunnig och mycket trevlig.
Vi kommer definitivt använda oss av möbelrent igen när vi skall tvätta stora mattan.

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
De kom och tvättade min matta! Gick på knappt en halvtimma! Så smidigt! Tack!

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Punklig. Professionell. Trevlig. Bra jobb med matta som tydligen inte var begie i botten utan vit. Dock luktar ullmattan än (1 v senare) kanske pga långsam torkning?

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Resultatet blev strålande. Riktigt smidigt att få mattan rengjord och städad hemma. Professionell och trevlig personal!

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Wael från MöbelRent var hemma hos mig och tvättade min beiga soffa. Den blev helt som ny och den är renare nu än när jag fick den (det var en utställningssoffa från början)! Toppenservice och väldigt enkelt, jag bokade en tid som passade mig så kom Wael hem, tvättade mattan och så betalade jag med kortmaskin ett pris osm var överenskommet sen innan. Tack!

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Lees meer over geverifieerde reviews.