bestelling na 2 weken nog niet aangekomen, blijkt engels bedrijf te zijn, mail van post nl , of ik meer dan 8 euro inklaring wil betalen, case koste maar 15 euro, bestel hier maar niks, kost alleen ma... Toon meer

Half oktober Whitestone Dome Glass screen protector besteld; kreeg een week later een mailtje dat artikel is verzonden doch mocht dit nooit ontvangen. Reeds meerdere mails verstuurd naar klantendiens... Toon meer

Pas op! Klant wordt gelokt met kortere levertijd dan concurrentie! Daarom op 3/3 bestelling geplaatst, vervolgens al 4 mails gehad dat levering is vertraagd, nu zitten we op bijna 8 weken i.p.v. de be... Toon meer

Bestelling zou 4-8 werkdagen duren. Nu 13 werkdagen verder en nog steeds niks binnen Update: Verkeerd product ontvangen na 16 werkdagen. Nu mag ik hem retour sturen en de verzendkosten zijn voor m... Toon meer

1. Mobiele telefoonaccessoire winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Koop de beste reeks hoesjes voor smartphones en tablets, schermbeschermers, opladers en meer. Vind alle grootste merken tegen lage prijzen. Gratis bezorging. Bezoek vandaag nog Mobile Fun!

1,3

Zeer slecht

1,3

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

heb nog niks binnen

Volgens de koerier is het in aflevering maar dat staat het al 3 uren en ik heb nog niks binnen gekregen. Dus ik kan niet heel goed een oordeel geven over het product

28 augustus 2013

Antwoord van MobileFun.nl

Je bestelling is gisteren verzonden en wordt dus vandaag bezorgd. Het pakketje is nu in handen van de koerier en kan ieder moment aankomen. We hopen natuurlijk dat je je review heroverweegt als het pakketje inderdaad netjes binnen de afgesproken termijn wordt geleverd!

Al met al niet best....

De prijs van de Rockdale headset was bij MobileFun.nl het laagst. Ik heb gekozen voor verzending met DHL Expess wat me overigens € 11,95 koste, maar dat had ik misschien beter niet kunnen doen. Het pakje was namelijk verpakt in een soort dossiermap, die er viezig uitzag, Het zag eruit alsof het in een kolenhok had gelegen!! Maar erger was dat het binnendoosje, de daadwerkelijke verpakking van de headset, geplet was. De plastic houder waarin de headset lag, vertoonde scheuren en 1 hoek van de houder was geplet. Ik denk dan ook dat dat de reden is waarom het geluid aan de rechterkant van de headset steeds uitvalt, de bass steeds wegvalt en er regelmatig een krakerig geluid te horen is. Omdat ik pas na het weekend contact kan opnemen met MobileFun.nl, weet ik uiteraard nog niet hoe en of dit opgelost gaat worden. Eén ding weet ik al wel, kwetsbare produkten , laat ik niet meer per express verzending versturen.

24 augustus 2013

Antwoord van MobileFun.nl

Als de headset beschadigd is dan zullen we deze natuurlijk vervangen. Je kan hem gratis retourneren, en we zullen zeker de feedback doorgeven dat het beter verpakt dient te worden. Excuses voor het ongemak!

prima

ik heb een Samsung oplader bested vvor mijn mobiel. Ben echt blij mee. ik heb geen spijt van mijn aankoop. geniet elke dag van. Nu heb ik een reserve baterij voor mijn mobiel. dus nooit meer onbereikbaar. handig voor op vakantie.
bestelling via DHL laten bezorgen. was de volgende dag in huis.
mobilefune.nl bedankt en tot de volgende bestelling.

24 augustus 2013

slecht, antenne android bluetooth afgebroken

Slecht verpakt terwijl er ook andere recensies zijn met een afgebroken antenne. Dit bedrijf kijkt dus niet naar wat beter kan dus zal ik maar een mail sturen misschien dat het dan doordringt. Betreft de bluetooth robot sound box product id 31199

19 augustus 2013

Antwoord van MobileFun.nl

We gaan hier zeker naar kijken en wellicht het product stopzetten. Excuses hiervoor! Als u contact opneemt met de klantenservice dat kunnen we een oplossing zoeken.

Snel en goed.

Eerste bestelling gedaan. Product zou morgen binnen moeten komen. Ik heb er alle vertrouwen in omdat ik goed op de hoogte word gehouden. Tevens werd het product snel verzonden.

18 augustus 2013

tevreden

Producten zien er goed uit.
Over de kwaliteit kan ik nog niet oordelen.

17 augustus 2013

Zeer correcte en snelle afhandeling

Had de postcode van het afleveradres verkeerd doorgegeven. Meteen werd daarover contact met me opgenomen. Levering meteen de volgende dag op het beoogde adres. Zeer correct en vriendelijk afgehandeld.

8 augustus 2013

prima

De hoes is heel flexibel, hoeft zeker niet goed "ingelopen" te worden.

5 augustus 2013

Super Afhandeling

Super snel geleverd...
weliswaar via DHL-express (dus wat duurder...)
Super geinformeerd ook door DHL, nadat ik wat aangevinkt had bij ze...

De covers zien er exact uit zoals op het plaatje tijdens het bestellen.
zelfs het 'paars' is echt paars...
TOP..

5 augustus 2013

Top product en levering.

ik had bij MobileFun de Spigen SGP Galaxy S4 GLAS.t Tempered Glass Screen Protector, besteld, Dit niet omdat ik bang ben voor krassen op mijn galaxy s4 maar meer van wegen de feit dat je kans heb dat als je galaxy s4 laat vallen dat de screen protector de klap opvangt waardoor de scherm van de toestel zelf ongedeerd blijft, en de screen protector die kun je wel weg gooien, Te minsten dat zijn de geruchten die ik gelezen heb, Ik hoop dat ik er nooit achter kom of dit werkelijk zo is, het aanbrengen van de screen protector ging vlot had meer een worsteling met het verwijderen en vrijhouden van stof dat is gelukt heb geen stofjes achter de protector weeg gevonden de protector verwijderd zelf de bubbels bij het aanbrengen kwestie van uitlijnen en de screen protector neer leggen had 1 klein bubbeltje die ik er zelf moeiteloos er uit heb kunnen weten te hallen,

Wat betreft MobileFun ik zal er zo weer wat bestellen ze komen de aflever afspraken perfect na had het maandag avond rond twaalven besteld en woensdag had ik het al in huis

van wegens de snelle levering en top kwaliteit product geef ik ze 5 sterren.

1 augustus 2013

Super Product!

Goede kwaliteit speakers, snelle levering, binnen een paar minuten aangesloten op je bluetooth wat wil je nog meer? Luister al heel de morgen erop en hij is nog niet leeg!

1 augustus 2013

Twijfels

+ Heel breed assortiment, keuze genoeg.
+ Snel geleverd, mits gekozen voor DHL express levering.

- Bezorgingsmethode & kosten was niet helemaal helder uitgelegd op de website. Telefonisch contact was nodig voor opheldering.
- Verpakkingsmateriaal van bezorging deugt niet helemaal; de verpakking waar de producten in zitten, waren hier en daar wat ingedeukt. Ook zat 1 verpakking onder de stof, kreeg de indruk een afgedankt product ontvangen te hebben.

26 juli 2013

Ultieme aankoop

Waar je normaal gesproken 50-60 euro voor betaald kan je voor een mooie prijsje rond de 30 euro een ultieme pakket krijgen met meerdere accessoires voor je telefoon. In dit geval voor mijn HTC One. Voorlopig kan ik er mee vooruit! Een aanrader dus. ;)

19 juli 2013