Na een vraag via het info kanaal over een loc kreeg ik snel een antwoord. Ik heb de loc besteld en deze werd snel bezorgd in een degelijke verpakking. De locomotief zag er goed uit en werkt ook per... Toon meer
Grote keuze en voorraad aan modeltreinen (zelfs zo dat 1,5 jaar geleden men wel bereid was om mijn Märklin trein te taxeren, maar niet kon/wilde overnemen omdat er teveel van dit type in voorraad was... Toon meer
Nu vier keer bestelling gedaan, vanaf de tweede keer betaal je achteraf. Mensen zijn erg vriendelijk, met de items die ik bestelde zelfs goedkoper als Duitse leveranciers en ze verzenden supersnrl e... Toon meer
Via Catawiki een locomotief gekocht. Bleek helaas een defect tandwiel te hebben. In goed overleg terugzenden onder garantie of zelf repareren. Voor zelf repareren gekozen, alle kosten en zelfs wat ext... Toon meer
Nieuw & tweedehands modeltreinen/toebehoren gemakkelijk online besteld. Vanaf €99,- gratis verzending.
Zutphen, Nederland
- 085-0470135
- info@modeltreinwinkel.nl
- modeltreinwinkel.nl
Foute levering en toch 5 sterren
Ik bestelde 2 wissels links en kreeg 2 wissels rechts. Iedereen kan een foutje maken maar 1 kort telefoontje was voldoende om de volgende dag mijn 2 linker wissels thuis te hebben samen met een label om de foute retour te zenden. Dat noem ik service
Ik bedacht mij met een bestelling was…
Ik bedacht mij met een bestelling was geen enkel probleem meteen opgelost, perfect verpakt en in een dag in thuis.
Een mooie loc voor een redelijke prijs en nagekeken ik zal hier zeker weer wat kopen!
Bestelling in goede orde ontvangen.zat…
Bestelling in goede orde ontvangen.zat prima verpakt. Zeer tevreden. Heb inmiddels weer een Bestelling geplaatst groet Uulco
Absolute aanrader
Zoals zovaak wederom erg goed geleverd. Goed verpakt en snel verzonden. Op de beurs of via de site je krijgt kwaliteit. Absolute aanrader kan ik wel zeggen als vaste klant. Vandaag mijn prachtige roco set van strukton en vorige maand de wagon set gewoon top en dan staat er nog wat in bestelling 👌👌👌
Stevige verpakking
Stevige verpakking, alweer voor de derde keer, voor een verre reis naar Western Australia! Alles in goede staat aangekomen, net als de vorige 2 keer! Alleen jammer dat de euro zo laag stond tegenover de Australian dollar😟! Maar daar is momenteel helaas niks aan te doen! 😀 Hendrik de Jonge
Ik heb inmiddels Fleischmann 7430/7432 N Driedelig treinstel BR 614 van de DB een en ander al…
Ik heb inmiddels een en ander al aangekocht maar ik heb een treinstel gekocht die ik vroeger ook had en opnieuw opzoek naar was.
Fleischmann 7430/7432 N
Driedelig treinstel BR 614
van de DB
In prachtige staat contact was super verlopen ik had nog nagebeld of het daadwerkelijk n spoor was
Voor herhaling vatbaar!
Een snelle levering in deugdelijke kartonnen doos met ruim (zeer royale) voldoende vulmateriaal. De 2e hands "Speisewagen" verkeerde in zeer goede staat (conform de foto's op de website) en was kompleet met boekje (info kortkoppeling) en het velletje met decals. In een voorkomend geval bestel ik hier graag weer.
Precies zoals beschreven
Precies zoals beschreven, snelle levering, goed verpakt en een hele goede prijs/product verhouding
A++++++++++++++++
A++++++++++++
Bij ieder aankoop in Modeltreinwinkel.nl kan ik alleen maar zeggen : "TOP", zowel wat kwaliteit van het aangekochte artikel, de zeer goede verpakking en de lage portkosten betreft.
Een eerste aankoop en heel tevreden
Het emailcontact verliep vlot. Op mijn vragen ivm de aankoop kwam een duidelijk antwoord.
Product werd geleverd zoals gevraagd in een degelijke verpakking.
Snel geleverd
Snel geleverd, prima verpakt, jammer dat er één buffer ontbrak bij het Franse rijtuig.
Perfect afgeleverd en precies zoals ik…
Perfect afgeleverd en precies zoals ik het verwachte.
Dik tevreden
Vandaag de 2e zending ontvangen binnen…
Vandaag de 2e zending ontvangen binnen 24 uur na her bestellen. De artikelen keurig verpakt en in goede staat.
Zeer tevreden…
Model voldeed volledig aan beschrijving, was goed verpakt en snel geleverd. Zeer tevreden!
goed en snelle levering
Snelle levering, goed advies, snel antwoord.
Ik had een vraag over mijn bestelling en ik kreeg snel een goed antwoord.
Kreeg zelfs wat geld terug omdat het geadviseerde product goedkoper bleek dan wat door mij besteld was.
Nieuwe Sik
Uiterst tevreden zeker een aanrader om hier te kopen.uitstekende kwaliteit en zeer snelle levering.
Nogmaals hartelijk dank.
En graag tot de volgende bestelling.
Waarschijnlijk heb ik zelf verkeerd besteld
Waarschijnlijk heb ik zelf een verkeerd item besteld, maar kon het zonder problemen retourneren. Met een telefoontje was ook geregeld dat het juiste item gereserveerd was, en dat kwam 2 dagen later netjes binnen. Top!
Duidelijke site
Duidelijke site. Snelle levering. Goede prijs/prestatie. Goede afhandeling bij eventuele klacht. Goed telefonisch bereikbaar. Vriendelijk contact.
Ruime sortering en prompte levering
Ruime sortering en prompte levering. Fijne webshop en echt een aanrader voor modeltrein liefhebbers.