Wow! Jag beställde pararmband med gravyr och de vart verkligen så fina och i bra kvalitet - Jag & min kille bär de varje dag nu. Jag upplevde gravyren en aning svag när jag fick armbanden och konta... Toon meer
En meget personlig Gave med indgravering af den sødeste citat min far altid sagde til mig som lille❤️
Utrolig god service. Da armbåndet ikke passede min kæreste, fordi jeg havde bestilt en kvinde-størrelse, skrev jeg til dem, om det var noget de kunne gøre. En sød medarbejder vendte hurtigt tilbage og... Toon meer
Ich wollte meinen Freund zu seinem Geburtstag mit schönen Armbändern mit unserem Jahrestagsdatum überraschen. Leider habe ich versehentlich Freundschaftsarmbänder statt Partnerarmbänder bestellt. A... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Med et smykke fra Mon Chou kan du sætte dit præg og designe dit smykke med helt egen tekst indgraveret. Det kan være en speciel dato, et citat som har særlig betydning, eller noget helt tredje. Med vores smykker får du muligheden for at indfange og udtrykke historier om de mest betydningsfulde mennesker, steder og begivenheder i livet. Kun fantasien sætter grænser for hvilket budskab dit smykke skal bære.
Vesterbrogade 107D, 1620, København, Denemarken
- info@monchoujwewlry.dk
- monchoujewelry.dk
Vraagt klanten om een review
Meget hurtig levering på 2 indgraverede…
Meget hurtig levering på 2 indgraverede armbånd - dog var slutresultatet noget anderledes end ventet...meget lille tekst - og det ene armbånd var halv størrelse i bredden end ventet - men giver 4 stjerner alligevel.
Hurtig og smukt
Smykkerne ligner præcis det samme som på billedet, og jeg er helt vild med deres smykker. Perfekte priser og godt produkt😍
Hurtig og nem levering
Super fine smykker og enormt go service
حبييت كتير حلوين ❤️❤️
super god service:)
Super fine armbånd til mig og min kæreste, dog gik det tynde armbånd til mig i stykker efter 3 dage…. Vi skrev derfor til Mon chou og de sendte straks et nyt et. Det nye armbånd var dog med det forkerte navn på, altså mit navn og ikke min kærestes navn som var det jeg skulle gå med. Så skrev vi igen, og nu har de svaret så sødt igen at de sender endnu et armbånd med det rigtige navn og rigtige tykkelse kæde. Så god service! Nu har vi derfor også en reserve til min kæreste dog med en tynd kæde. Kan kun anbefales.
Den bedste service jeg nogensinde har…
Den bedste service jeg nogensinde har oplevet. Købte en halskæde der var graveret i som studentergave. Halskæden faldt dog ikke i studentens smag, men da kæden var graveret i kunne den desværre ikke ombyttes. Men med den helt fantastiske service de har, fik vi tilbudt at bestille en anden smykke kvit og frit. Det har jeg aldrig oplevet før!
Handler hel sikket her igen.
Virkelig god service
Bare en hurtig levering!
Smukt produkt
Smukt produkt, perfekt indgravering og hurtig levering. Fantastisk gave at give.
Jeg købte en halskæde
Jeg købte en halskæde, hurtig levering og flot produkt. Et halvt år senere gik halskæden desværre i stykker:( Skrev til dem og intet mindre end to dage senere blev god modtaget af en venlig tone og det fulde beløb retur - mega god service ville helst sikkert købe igen
Smykket ser fint ud
Smykket ser fint ud, men kæden er så tynd, at jeg dårligt tør have det på. Indgravering er svær at tyde.
Opdatering: Det er en rigtig fin service, jeg får tilbudt.

Øv forkert vare
ØV!! Havde bestilt et hjerte med en fin tekst til mit bryllup.
Jeg modtager mit smykke, og der er indgraveret forkert..
jeg har svært ved at få kontakt til kundeservice da jeg skal bruge mit smykke inden d. 18 maj.

Antwoord van Monchoujewelry
Skide flot og hurtig levering
Skide flot og hurtig levering. Bestilt lørdag og kom tirsdag.
Kan ikke se teksten
Man kan ikke se teksten der er blevet indgraveret i den, ret ærgerligt og føler det spild af penge for noget hvor man ikke kan se hvad der står. men virkelig god service de har.
Bedste service!
Virkelig god kundeservice!
Havde bestilt et graveret smykke som skulle gives i dåbsgave samme uge - midt på ugen blev jeg lidt nervøs for om det mon nåede at ankomme inden søndag, så skrev en mail til dem og der sørgede en af medarbejderne for at min ordre blev færdiggjort og sendt afsted så jeg nåede at få det! Dét må man sige er god service! 🫶🏽