Monchoujewelry Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wow! Jag beställde pararmband med gravyr och de vart verkligen så fina och i bra kvalitet - Jag & min kille bär de varje dag nu. Jag upplevde gravyren en aning svag när jag fick armbanden och konta... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig god service. Da armbåndet ikke passede min kæreste, fordi jeg havde bestilt en kvinde-størrelse, skrev jeg til dem, om det var noget de kunne gøre. En sød medarbejder vendte hurtigt tilbage og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ich wollte meinen Freund zu seinem Geburtstag mit schönen Armbändern mit unserem Jahrestagsdatum überraschen. Leider habe ich versehentlich Freundschaftsarmbänder statt Partnerarmbänder bestellt. A... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Med et smykke fra Mon Chou kan du sætte dit præg og designe dit smykke med helt egen tekst indgraveret. Det kan være en speciel dato, et citat som har særlig betydning, eller noget helt tredje. Med vores smykker får du muligheden for at indfange og udtrykke historier om de mest betydningsfulde mennesker, steder og begivenheder i livet. Kun fantasien sætter grænser for hvilket budskab dit smykke skal bære.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

37 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bedste side!

Jeg havde købt et matchende veninde armbånd, og det kom perfekt. Deres produkter er i virkelig god kvalitet, og materialet bliver ikke misfarvet efter skyld. Virkelig god oplevelse, og billigere end andre hjemmesider jeg har kigget på!

26 september 2022

Virkelig god oplevelse

Jeg har købt et armbånd og en halskæde som jeg fik indgraveret en dato som ønskede det var fantastisk kvalitet og virkelig nogle smukke sager det er ik siddte gang jeg vil købe smykker herinde det hele var top og mine smykker kom inde for 4 dage total god Service

11 augustus 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vare taget i Tolden , købt på julemarked.

Hej vil gerne dele min oplevelse om dette firma . Bestilte og betalte halskæde på julemarked , fik ikke nogen ordre bekræftelse, skrev til firma på flere måder . Fik besked om alt var iorden , gaven skulle være jule gave så... ventede spændt . Der blev oplyst den blev sendt til forgyldning , så der ville gå lidt ekstra tid hmm nå , tiden nærmere sig d.17 dec de skriver den er på vej, men de gerne vil give mig et armbånd (bestilte d.sidst weekend i november.) Takker ja til armbånd , modtager dette hvis nu halskæde ikke når at komme (så kan jeg jo give dette i gave (Ikke det hun ønskede sig men plaster på såret) modtog så endelig d.21dec halskæden . Den 14 januar modtager jeg brev fra TNT at min pakke er blevet taget i tolden og at jeg skal betale dette , ringer og spørger TNT da jeg ikke ved hvilken pakke det skulle være . Har jo købt gaven på et julemarked så ... nå men har så nu betalt 101.50 kr da der ingen vej var var udenom , har ikke kunne få nogen dialog med firmaet siden så tænk jer om det kan gå hen at blive et noget dyrere smykke end forventet .

8 maart 2022

Ekstraordinær service!!!

Bedste service nogensinde oplevet!!! Har købt en fødselsdagsgave til min kæreste og så dum jeg husker jeg den først på selve dagen 😂 Da jeg fik kontaktet Mon Chou fandt vi en løsning hvor jeg kunne afhente smykket samme dag. Kæmpe tak for den ekstraordinære service!!!

6 januari 2022

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Der var lidt bøvl med levering, eftersom DAO er ekstremt pressede op til jul, hvorfor jeg henvendte mig til kundeservice. Jeg blev mødt med et smil og service ud over det sædvanlige; nu hvor DAO ikke kan levere til aftalte dato, sørger mændene bag firmaet for privatlevering imorgen, så jeg ikke står med en manglende julegave. Amen det ER hvad jeg kalder kundeservice! Kan varmt anbefale MonChou og glæder mig allerede til at handle der igen en anden gang!

22 december 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En rigtigt øv oplevelse

En rigtigt øv oplevelse. Bestilte et halssmykke på et julemarked den 28. November, som skulle bruges til en julegave. Her den 22. December har jeg intet modtaget og intet respons fået på mine henvendelser. Dog er pengene trukket - selvfølgelig. Og har den 28. Januar stadig ikke modtaget smykket trods lovning og dialog om at det kommer

22 december 2021

Amazing product!!

Amazing product!!! Got myself a little treat and am absolutely loving the way it looks and have been getting so many compliments on it!!!

19 september 2021