The warranty is just on paper. When it comes to actually honouring it, they back off. Bike blight with a defective battery locking mechanism. They refuse to replace the lock putting all the blame on... Toon meer
Købte Moride X fatbike. Det er en lækker og komfortabel cykel, som virker robust. Dog svinger hastigheden noget omkring de 25 km/t ved acceleration eller kørsel ned af bakke (22-32), hvilket kan vir... Toon meer
Fusk og fup Jeg købte el løbehjul i april 2024. Batteriet bliver ikke længere ladet op og løbehjulet kan derfor ikke køre. Jeg har forsøgt at reklamere på den mailadresse man bliver oplyst på dere... Toon meer
Vi købte en XIAOMI fatbike zb20 og fik leveret som aftalt. Den var meget nem at samle og kun småting der skulle justeres eller køres til. I øvrigt mega sjov at cykle på. Vi har efterfølgende haft... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Verdens mest avancerede eBikes og El-Løbehjul | Køb din nu hos Moride.dk | Hurtig levering | Dansk garanti | Kvalitetstestet i Danmark
Denemarken
- support@moride.dk
- moride.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
God service og vejledning i brug af min…
God service og vejledning i brug af min nye bike, er Tryk ved købet og vedligeholdelse fremover vh Ole misser Henrichsen
Vi har efterfølgende haft et par spørgsmål og har kun mødt yderst kompetente og servicemindede medarbejdere ved moride.dk.
Vi er ikke i tvivl om, at vi vil møde hjælpsomhed hvis der opstår problemer med cyklen.
Vil klart købe her igen.
Fedt løbehjul og super service vil…
Fedt løbehjul og super service vil klart anbefale dem
El Løbehjul
Hej nu har jeg haft mit løbehjul i 3 måneder nu i starten reslede det ved styret de sagde bare det var fordi det skulle gi sig så det var mere behageligt og det kan hilse at sige det var det ikke for efter de her 3 4 måned er jeg faldet på mit løbehjul skruen er faldt ud rigtig dårlig service jeg kørte 25 km og har slået mig så lad vær med at køb her inde da jeg kørte galt det var skrue der holdte styret så jeg faldt forover og det er ødelagt nu aldrig køb på den her hjemmeside der står os at det kan køre 30 men det kan kun køre 25 har et rigtigt speedometer jeg har gået ind på en app men det viser 30 kmt på løbehjulet men de snyder for når man kigger på en måler på en vej eller en anden god app siger den 25 så desværre hvad for et nummer skal jeg skrive til

Køb af el-løbehjul
Køb af el-løbehjul. Meget fin produkt og virker solid.
Måske vi skal ha´ en mere ;).
Superb rådgivning og oplysning fra…
Superb rådgivning og oplysning fra bestillingen til endelig levering.
Stor tålmodighed fra firmaet side, med at behandle mine henvendelser.
Dog mangler mit produkt dansk brugsanvisning, men det går nok.
Handler gerne her igen.

Antwoord van Moride.dk
Super hurtig hjælp 2 minutter efter at…
Super hurtig hjælp 2 minutter efter at jeg skrev på support siden og alt køre
Jan Lyngsø

Antwoord van Moride.dk
Super fed cykel til prisen
Super fed cykel til prisen. Rar Kundeservice.

Antwoord van Moride.dk
Glad for min nye fatbike
Glad for min nye fatbike. Varm anbefaling

5 stjerner her fra.
Vi elsker vores to nye fatbike cykler. Xiaomi ZB20 er bestemt den bedste cykel, vi har haft til dato.

Antwoord van Moride.dk
Fin cykel alt virker som det skal fint…
Fin cykel alt virker som det skal fint stort batteri lever op til mine forventning