Dit zijn echte oplichters. Ze beloven je veel maar op het einde zag ik geen resultaat. Ze werken met echte amateurs. Doe geen zaken met deze idiote leugenaars
Wij snappen onderstaande negatieve reacties niet zo erg. Wij belden op zondagochtend en 's middags direct al 1e bezoek gehad. Gisteren het 2e bezoek, alle doosjes bleken leeg gegeten. Heb ook geen mui... Toon meer
In eerste instantie tevreden. Muizen zijn weg. Komen nu wel overal dode muizen tegen. Wij hadden een abbonnement voor een jaar. 2e helft van het abonnement ging al wat minder omdat wij zelf achter afs... Toon meer
Mijn algehele ervaring is goed. De telefoniste welke ik aan de lijn had leek goed op de hoogte en ik kon ook op korte termijn een afspraak inplannen met een bestrijder. De bestrijder welke vervolgens... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De Muizendokter B.V. is al geruime tijd uw specialist in ongediertebestrijding, gevestigd in Tilburg. Ons werkgebied bestrijkt echter heel Nederland. Onze gecertificeerde bestrijders zijn vakbekwaam en erop gericht om het ongedierte snel en effectief te verwijderen. We zijn 7 dagen in de week geopend van 07.30 tot 19.00 uur
Siriusstraat 102, 5015 BT, Tilburg, Nederland
- 088-8010300
- klantenservice@muizendokter.nl
- muizendokter.nl
Wij zijn van de muizen af
Een tijdje geleden hadden we last van muizen. Ik heb toen dit bedrijf ingeschakeld om deze beestjes te bestrijden. Ik ben erg content met de manier waarmee ik door dit bedrijf geholpen ben. Na een telefoontje heb ik een afspraak in kunnen plannen voor de volgende dag, dit was op een zaterdag wat ik zelf wel prettig vond omdat ik dan geen vrij hoefde te vragen. De bestrijding is prima verlopen, ik heb voor 3 bestrijdingen gekozen, dit aangezien we in een best oud pand wonen en er vele kieren en gaten zitten waar de muizen door kunnen. We hebben nu, 2 maanden later gelukkig geen muizen meer. Het enige minpuntje was dat ik in het begin best lang moest wachten aan de telefoon. De rest was prima
Goede service!!
Ik heb dit bedrijf ingeschakeld nadat ik dacht last te hebben van muizen. Ik hoorde regelmatig geritsel. Ze konden langs komen voor een gratis inspectie om te kijken of ik ook echt last had van muizen Dat bleek niet zo te zijn uiteindelijk, maar ben in ieder geval wel opgelucht want het het niet bepaald op muizen. De afspraak was ook echt gratis wat ik grote service vond.
Tevreden
We hadden een tijdje geleden een muis ontdekt in de ruimte waar kinderen vaak verblijven. (kinderspeelzaal) Dat vonden we niet hygienisch dus daarom hebben we uiteindelijk dit bedrijf ingeschakeld. Toen we belde konden we voor de dag erop al direct een afspraak inplannen. De muizen kwamen af op de kruimels, wat we al wel gedacht hadden. Van het gif wat geplaatst was, werd goed gegeten en ook de twee keer was dit het geval. We hebben uiteindelijk een abonement afgesloten zodat er regelmatig op muizen gecheckt wordt. We hebben tot nu toe in ieder geval geen muis meer gezien dus we hebben de volgende afspraken wat verder voorruit gepland.
Zeer ontevreden over de service van dit …
Zeer ontevreden over de service van dit bedrijf. Ze zijn drie keer geweest om wat gif neer te zetten in ons bedrijf en na een paar weken bleek dat de muizen nog steeds vrolijk boven het plafond liepen.
Gebeld en er was geen enkele garantie. Kon wel een klachtenformulier invullen. Dit gedaan en daar vervolgens niks op gehoord. Na een week gebeld maar werd erg lang in de wacht gezet zonder te woord gestaan te zijn. Na een paar dagen weer gebeld en moest een reactie afwachten op het klachtenformulier. Deze is nooit gekomen.
Weer gemaild. Echter nu kreeg ik als antwoord dat het formulier niet volledig ingevuld was en daardoor niet in behandeling was genomen.
Kortom een erg slechte service en het kostte ons nog € 340,-- ook.
Service is goed
Ik ben normaal niet zo van het schrijven van een beoordeling aangezien ik het vaak een beetje zonde van m'n tijd vind. maar als een bedrijf met positief verrast doe ik af en toe wat moeite. Ik had de Muizen dokter gebeld aangezien ze bij mij op internet naar voren kwamen als een partij die snel langs zou kunnen komen en bij mij een gratis inspectie zouden kunnen houden of ik last van muizen had. Toen ik belde kreeg ik de indruk dat ze het best druk hadden, de dame deed het echter prima, de situatie werd,voor zover dat kan uiteraard in kaart gebracht en ik kon redelijk snel een afspraak inplannen. Toen de jongen uiteindelijk langs kwam heeft hij eerst een inspectie gedaan in het hele huis. Hij heeft me ook nog wat zaken over muizen bijgebracht en hoe ik het zelf zou kunnen zien wanneer ik waarschijnlijk muizen heb. Zijn conclusie was uiteindelijk dat ik helemaal geen last van muizen had. (had ze ook niet gehoord maar alleen uitwerpselen gezien dacht ik) Hij is dus onverrichter zaken weer weggegaan., zonder voorrij kosten of zo te moeten betalen wat ik wel vaker heb gehad bij een installatiebedrijf. Ik ben gerustgesteld en ik kan het zelf nu ook beter in de gaten houden aangezien ik weet waar ik op moet letten. Heb het echt niet zo op muizen namelijk. De inspectie is ook echt gratis, waarmee ze adverteren maken ze dus ook waar. Het enige puntje is dat ze niet direct langs konden komen zoals ze zeggen,maar een paar dagen later. Voor mij maakte dat en sich niet zo uit, maar toch, daarom geen vijf ster.
Positief over de Muizendokter
Hallo, ik had muizen in mijn huis en stond doodsangsten uit. Vergif en muizenvallen gaan kopen in de Hubo maar dit hielp niet, in het weekend gebeld naar de Muizendokter, maandagmorgen kreeg ik al een telefoon van de hoofdzetel. Ze konden langskomen op woensdag, omdat het in België was kon dit niet onmiddellijk. De persoon die normaliter zou komen had jammer genoeg op weg naar mijn huis een ongeluk, heeft me zelf gebeld om dit te melden ( vond ik wel positief). Donderdag stond Kris aan mijn deur, heeft me een lange en professionele uitleg. gegeven ( heeft me ook gemeld dat dit niets te maken heeft met een proper of vuil huis, want ik kuis elke dag) na een uur een uitleg te geven heeft hij de werking van de muizendokter uitgelegd zonder iets op te dringen!!!! Ik ben dan akkoord gegaan met 3 x een bestrijding voor 300 euro,10 bakjes in mijn huis gezet, die extra afgesloten waren zodat mijn zoontje van 3 jaar niet aan het vergif kon komen, de week nadien sterker vergif gezet. De muizen hadden al de eerste maal veel van het vergif gegeten en waren dus al dood, dit kon ik merken want na 5 dagen vond ik nergens geen muizenstrontjes meer, vandaag is Kris nog eens langs geweest om vergif te leggen in de bakjes die 2 jaar geldig blijven. Prijs= kwaliteit vind ik de muizendokter heel goed, ze zijn klantvriendelijk, eerlijk en houden zich aan hun afspraken!!!! Ze zijn ook veel goedkoper dan Rentokil, want daar had ik ook de prijs gevraagd. Wat ik ook heel positief vond is dat Kris zelf voorgesteld heeft om naar mijn huisbaas te bellen en te zeggen vanwaar de muizen waarschijnlijk kwamen, deze gaat nu ook de nodige maatregelen nemen!
Uitstekende service
Snelle afhandeling en vriendelijke medewerkers. Als je vragen hebt weten ze die op een duidelijke manier te beantwoorden. Hopelijk heb ik dit bedrijf nooit meer nodig. Maar mocht ik ooit weer last hebben van ongedierte dan kies ik zeker voor de muizendokter.nl
We hebben op een zaterdag gebeld, en zondag stond er al iemand op de stoep. Dit was erg prettig aangezien ik liever niet vrij wilde vragen voor de inspectie. Wat ik er netjes vond is dat ze ruim van de voren belden dat de bestrijder wat later zou zijn aangezien de afspraken wat uitlopen waren. Of we het door wilden laten gaan of verzetten. Voor ons maakte het op dat moment niet uit aangezien we toch thuis waren,maar ik kan me voorstellen dat ik wellicht op een ander moment het toch had verzet want je wilt toch niet de halve dag zitten te wachten. Het huis is aardig grondig bekeken waarbij de kelder één van de punten bleek te zijn waar de muizen binnen komen. We hadden daarna meteen 2 nieuwe afspraken ingepland zodat we in ieder geval zeker weten dat de muizen weg zijn. Die afspraken zijn nu geweest en ik had toch het idee dat er nog muizen waren, want ik zag nog keutels liggen.
Ik heb muizendokter toch weer gebeld, want ze moeten het probleem wel oplossen uiteraard. De telefoniste begreep gelukkig het probleem en ze heeft ervoor gezorgd dat er nog een keer een bestrijder langskwam om alles na te kijken. Gelukkig bleek bij dit bezoek dat mijn zorgen er voor niets waren, de keutels bleken aangevreten resten van insecten te zijn (pissebedden) Maargoed, ben blij dat ze hebben meegedacht, bedankt voor de service in ieder geval!
Toen mijn vriend een muis had ontdekt …
Toen mijn vriend een muis had ontdekt in de keuken hebben we het eerst nog een aangekeken, maar toen we steeds vaker geritsel hoorden en op een gegeven moment zelf een muis gewoon door de woonkamer zagen lopen, hebben we toch maar contact opgenomen met een bestrijder. We kwamen uit bij de Muizendokter en hebben een afspraak voor een inspectie ingepland. De volgende dag stond er een man op de stoep welke ons huis grondig heeft bekeken om te kijken waar de muizen vandaan kwamen. Er is een plan opgesteld en de man heeft ook al meteen een bestrijding uitgevoerd. Nu, na 3 bestrijdingen zijn de muizen gelukkig verdwenen. De kosten bijelkaar zijn, niet goedkoop, echter wist ik de prijs van een andere partij en die waren alles bijelkaar toch duurder. Eindconclusie: snel en goed geholpen. Telefonisch ook prima bereikbaar.
Zeer slecht, maak geen afspraak
Zeer slecht. Veel geld betaald voor 3 bestrijdingen. Geen resultaat, ook na 4 weken nog niet. Bel ik terug en kan ik nog een keer voor veel geld een afspraak maken. Ze zijn minimaal ondeskundig. Krijg niemand aan de telefoon om een klacht in te dienen. Dus sta je machteloos als klant.

Antwoord van Muizendokter B.V.
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Ze doen wat ze zouden moeten doen namelijk het muizenprobleem oplossen. Wat prettig was dat ze op zaterdag zelfs langs konden komen, waardoor ik geen vrij hoefde te vragen. Ook het gevraagde telefoontje kwam een half uur van te voren. Ben geheel positief!
Verlost van de muizen!
Ook ik ben tevreden over de manier dit bedrijf mijn muizenprobleem heeft opgelost. We hadden reeds een aantal jaren last van een muis en sinds de laatste tijd waren het er volgens ons meer geworden. Toen hebben we toch maar een bestrijdingsbedrijf gebeld en in dit geval wat het Muizendokter BV. Wat ik wel fijn vond is dat ze ruime openingstijden hebben zodat de afspraak makkelijk in te plannen was. De bestrijder kon bij mij zelfs aan het begin van de avond langskomen, wat ik wel erg prettig vond. We zijn in ieder geval verlost van de muizen!
Op zaterdagmiddag gebeld en op een …
Op zaterdagmiddag gebeld en op een vriendelijke manier te woord gestaan en de volgende ochtend op zondag 1ste paasdag kwam Marco al op bezoek. Tijdens dit bezoek heeft Marco onderzoek gedaan naar de eventuele aanwezigheid van ratten. De deskundigheid, klantvriendelijkheid, uitleg en advies zijn van een zeer hoog informatief niveau, waar ik zonder kosten te hoeven maken goed mee vooruit kon. Super dat jullie echt waarmaken, waar jullie mee adverteren.
Onlangs hebben we dit bedrijf …
Onlangs hebben we dit bedrijf ingeschakeld gezien het muizen probleem wat we al een tijd hadden. Dit bedrijf heeft ons er uiteindelijk vanaf geholpen. Er waren wel wat bestrijdingen voor nodig, had het wel graag in 1 keer gehad, maar gezien de vele gaten vanwaar ze kwamen was dit niet helaas niet te doen. We zijn happy met de manier ze het afgehandeld hebben.
Ik heb pas geleden dit bedrijf …
Ik heb pas geleden dit bedrijf ingeschakeld om mij van muizen af te helpen. Mijn algehele ervaring is goed. De telefoniste welke ik aan de lijn had leek goed op de hoogte en ik kon ook op korte termijn een afspraak inplannen met een bestrijder. De bestrijder welke vervolgens langskwam was een correcte kerel. Hij gaf een duidelijke uitleg en kwam correct over. De communicatie tussen de bestrijders was ook prima. Had gevraagd of ze even konden bellen voordat ze eraan kwamen, zodat ik niet onnodig thuis hoefde te zitten, en dit deden ze ieder ook. Al met al tevreden.
Goed advies en prima nazorg!!!!!
We zijn erg tevreden over de manier …
We zijn erg tevreden over de manier waarop de muizendr ons muizenprobleem hebben opgelost. Bij ons kwamen ze met 2 mensen langs, het was een nieuwe jongen en deze werd ingewerkt. En sich was dat wel prima aangezien we in ieder geval zeker wisten dat het zo goed mogelijk gedaan zou worden.
Na afloop van de bestrijdigen (we hadden er drie) heeft de beste man nog de plinten voor ons vastgezet, ook degene waar ze niet geweest waren, erg prettig
van muizen af
Dit bedrijf heeft mij en mijn man geholpen om van de muizen af te komen. We zijn tevreden over de manier waarom het gedaan is, al wat het niet erg goedkoop vond ik, maargoed, in ieder geval rekenen ze geen voorrijkosten en dat vond ik wel netjes. De gaten welke er bleken te zitten zijn dichtgemaakt en er zijn gifdozen en gif geplaatst op verschillende looproutes, met gewenst resultaat in ieder geval, de muizen zijn nu ook weg
We zijn van de muizen af
We zijn prima geholpen door dit bedrijf. We hebben dit bedrijf in moeten schakelen vanwege het probleem wat we hadden met de muizen. We hadden hier al een tijdje last van Sinds mijn man keutels had gevonden vonden we het toch tijd worden om een bestrijdingsbedrijf te bellen. De ervaring met dit bedrijf was goed, de man die langskwam was, voor zover ik kan nagaan, vakkundig. De informatie voorziening was goed en duidelijk. Aangezien we zeker wilden zijn dat het probleem opgelost zou worden hebben we een soort van abonnement afgesloten waarbij ze meerdere keren per jaar langskomen. Na 2 keer had ik al wel het idee dat ik geen muizen meer zag, maar nu hebben we in ieder geval nog wat afspraken tegoed zodat we die in kunnen zetten indien nodig. De uiteindelijk prijs was, vond ik, niet goedkoop, maar aan de andere kant, dat is het nergens want een ander bedrijf wat ik gebeld had, die wilde wel langskomen maar daar moest je al meteen voor betalen.
Tevreden!
Na jaren last te hebben gehad van muizen zijn we er nu toch eindelijk vanaf. Aangezien we in een tussenwoning zitten, hebben we samen met de buren de bestrijdingen uit laten voeren. De hebben een aantal keer een afspraak moeten afzeggen en verzetten aangezien we het met de buren niet rond konden krijgen. De Muizen dokter was telkens erg flexibel en konden ook inplannen wanneer het ons het beste uit kwam. De man die de tweede en derde keer bij ons kwam heeft ook nog advies gegeven over hoe duiven te weren aangezien we daar ieder jaar weer last van krijgen. Erg prettig. Mocht het in de toekomst toch nog nodig zijn om muizen te verjagen, dan gaan we zeker weer in zee met dit bedrijf!