Muizendokter B.V. Reviews

2,3

Dit zijn echte oplichters. Ze beloven je veel maar op het einde zag ik geen resultaat. Ze werken met echte amateurs. Doe geen zaken met deze idiote leugenaars

Wij snappen onderstaande negatieve reacties niet zo erg. Wij belden op zondagochtend en 's middags direct al 1e bezoek gehad. Gisteren het 2e bezoek, alle doosjes bleken leeg gegeten. Heb ook geen mui... Toon meer

In eerste instantie tevreden. Muizen zijn weg. Komen nu wel overal dode muizen tegen. Wij hadden een abbonnement voor een jaar. 2e helft van het abonnement ging al wat minder omdat wij zelf achter afs... Toon meer

Mijn algehele ervaring is goed. De telefoniste welke ik aan de lijn had leek goed op de hoogte en ik kon ook op korte termijn een afspraak inplannen met een bestrijder. De bestrijder welke vervolgens... Toon meer

1. Thuisdiensten

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De Muizendokter B.V. is al geruime tijd uw specialist in ongediertebestrijding, gevestigd in Tilburg. Ons werkgebied bestrijkt echter heel Nederland. Onze gecertificeerde bestrijders zijn vakbekwaam en erop gericht om het ongedierte snel en effectief te verwijderen. We zijn 7 dagen in de week geopend van 07.30 tot 19.00 uur

Slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ook de tweede keer tevreden

Dit bedrijf heeft me nu twee keer geholpen met ongedierte. De eerste keer was in de zomer met een wespennest. Nu kwam ik erachter dat ik last van muizen had, terwijl ik dacht dat ik met een kat daar sowieso geen last van zou gaan krijgen. Niets bleek minder waar, Minoes liet de muizen links liggen. Nu na twee bezoeken hoor ik nu al een tijd geen geluiden uit de plafonds meer komen, dus is mijn probleem hiermee opgelost.

2 december 2016

Eindelijk van de muizen af!

We hadden al geruime tijd last van geritsel in het plafond, wat later dus muizen bleken te zijn. Na een paar bezoeken van de Muizendokter zijn we nu van de muizen af. De bestrijder (Mark?) heeft ons ook nog wat tips gegeven, top!

30 november 2016

bestrijding OK, administratief een puinhoop

muizendokter deed zijn ding. muizen zijn weg. helaas is de administratie een puinhoop, lang nadat ik het onderhoudscontract -dat ik voldeed via automatisch incasso- heb opgezegd blijven ze maar maningen sturen. word er horendol van.

23 november 2016

Beste Michiel,

Vervelend om te vernemen dat u de administratieve afhandeling van de bestrijding niet naar wens is verlopen. Mocht dit probleem voor u inmiddels nog niet opgelost zijn, verzoek ik u vriendelijk om contact met ons op nemen zodat we dit alsnog voor u kunnen doen. Ik kan namelijk geen gegevens van u zien op Trustpilot zodat het nagekeken kan worden. Dit kan op telefoonnummer: 088-8010300. Toets vervolgens "22" in het keuzemenu in, en u wordt doorverbonden met de dame van de administratie welke het voor u dan recht zal zetten. Onze excuses voor het ongemak.

Alvast hartelijk dank,

Webcare

Niet doen!! Helpt niet!!!! Alleen geld verdwijnt!!!

Na n muis in huis te hebben ontdekt muizendokter ingeschakeld dachten we voor 69 ex btw en binnen 24 uur er van af ook naief. Van ons natuurlijk want dat gaat hem niet worden ..nee eerst 240,00 betalen en dan komen ze 2 maal gif neerzetten !!! Nu bijna 2 weken verder en nog steeds muizen we hebben in onze eigen klem wel n muis gevangen maar van het dure gif wordt vrijwel niets gegeten en dan als antwoord even geduld hebben!!!! En ze laten de mensen gewoon zitten met hun probleem dus niet binnen n dag van je probleem af maar je krijgt er problemen bij!!!!

17 oktober 2016

Beste Nancy,

Vervelend om te vernemen dat de bestrijding bij u niet naar wens is verlopen. Voor het bedrag wat u aangeeft komen we sowieso drie keer bij u langs, u geeft aan dat we twee keer bij u langs zijn geweest. Aangezien ik niet kan achterhalen om welke bestrijding het gaat verzoek ik u vriendelijk om contact met ons op te nemen om dit voor u op te lossen. Dit kan op telefoonnummer 088-8010300. In het keuzemenu wat u vervolgens krijgt drukt u "24". Mijn collega zal dan voor u een passende oplossing bieden.

Webcare Muizendokter

Komt gemaakte afspraken niet na!

3 bestrijdingen gehad voor € 240. Geen enkele keer gegeten van gif. Wel vriendelijke bestrijder.

Afgesproken dat ik bij terugkomst van de muizen over kon stappen naar maandabonnement, waardoor ik nog 3 extra bestrijdingen zou krijgen. Toen ik weer een muis zag heb ik gebeld en werd mij verteld dat dit binnen een maand moest en dat ik ook maar de helft van de korting zou ontvangen (dan afgesproken). Geen mogelijkheden, aangezien het 3 maanden later was.

Jammer dat toezeggingen van vriendelijke bestrijder niets waard zijn op het kantoor van Muizendokter. Klantonvriendelijkheid en mondelinge afspraken zijn hier niets waard.

Advies: zoek een betrouwbare partij, die afspraken nakomt!

9 oktober 2016

Beste Robin,

Bedankt voor uw reactie. De communicatie met u is aan onze kant blijkbaar niet goed verlopen. Ik begrijp dat u afgesproken heeft met de bestrijder om over te stappen naar een maandabonnement. Hiervoor krijgt u inderdaad (tegen een vooraf afgesproken vaste meerprijs) 6 bestrijdingen in plaats van de drie losse bestrijdingen. Deze drie extra bestrijdingen worden dan direct ingepland wanneer de bestrijder bij u is. Ik begrijp dat dat bij u blijkbaar niet gebeurd is. Ook kan het maandabonnement alsnog ingaan wanneer u later besluit om het maandabonnement aan te gaan. Aangezien ik uw gegevens niet kan achterhalen op basis van uw naam, verzoek ik u vriendelijk om contact met ons op te nemen zodat we dit alsnog voor u kunnen regelen. Dit kan via telefoonnummer: 088-8010300. Druk in het keuzemenu vervolgens op "21". Mijn collega zal u dan vervolgens verder kunnen helpen. Vermeld bij uw telefoontje dat u we reeds drie losse bestrijdingen bij u hebben uitgevoerd en dat u het om wil laten zetten in een maandabonnement. De 3 extra bestrijdingen kunnen dan direct voor u ingepland worden. Bij de eerste bestrijding kunt u dan de meerprijs aan de bestrijder betalen.
Onze excuses in ieder geval voor het ongemak.

Prima service

Op basis van onderstaande ervaringen twijfelde ik heel even om de muizendokter in te schakelen, uiteindelijk toch gedaan, omdat zij ons het snelste konden helpen. Na enkele bezoeken hebben wij geen muizenoverlast meer en onze kinderen zijn hier erg blij mee. Ik zou het bedrijf aan iedereen aanraden.

20 september 2016

Beste mevrouw de Boer,

Bedankt voor uw bericht. We zijn blij dat we uw probleem met de muizenoverlast hebben kunnen oplossen en dat ook uw kinderen hier erg blij mij zijn.

Schandalig bedrijf

Dit is een ronduit schandalig bedrijf. Ze maken je een hele hoop geld armer maar je krijgt er werkelijk helemaal niks voor terug. Ongediplomeerd personeel wat het verschil niet kan zien tussen wel of niet gegeten, Iedere keer iemand anders, die zijn collega weer zwart maakt.

Kan het beter gewoon zelf doen met een doosje van HG

15 augustus 2016

Beste heer,

Het spijt ons dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Aangezien we meerdere bestrijders per regio hebben kan het inderdaad zijn dat u per keer een andere bestrijder bij u de bestrijding heeft gedaan. In ons systeem noteren we echter wat we de vorige keer hebben gedaan en ook wordt bij de klant een rapport achtergelaten t.b.v. de volgende bestrijdingsafspraak. Onze bestrijders volgen allen een vakbekwaamheids opleiding en zijn allen gecertificeerde bestrijders. Onze excuses dat er bij u een andere indruk is gewekt. Ik hoop dat het muizenprobleem inmiddels bij u is opgelost.

088-8010300

Slechte ervaring

Wij zijn niet tevreden. Veel geld betaald en nog steeds muizen. Mijn dochter van 3 durft niet meer alleen door het huis te lopen. We wonen in Amsterdam, pand uit 1900 dus oud, maar superschoon en opgeruimd, geen voedselresten, rommel of wat dan ook. Helaas toch muizen. De Muizendokter kon pas na 5 dagen langskomen. op de website staat dat ze dezelfde dag komen. Dat is dus niet zo.

We hebben vervolgens het hele pakket afgenomen: 3x wekelijks langskomen en de gaten dichtmaken. Voor in totaal een kleine 250 euro. Na 1 week bleek dat de muizen helemaal niet van het gif (rode korrels) aten. De doosjes waren onaangeroerd, maar we zagen de muizen nog steeds. Een tweede soort gif (blauwe korrels) werd neergezet. Daar bleken ze na een week ook nauwelijks van gegeten te hebben. We bleven de muizen door het huis zien stuiven, inmiddels ook overdag. Vervolgens zou de Muizendokter de gaten dichtmaken. Maar de gaten in de keuken konden ze niet dichtmaken, dat was een te groot oppervlak waarvoor we maar de aannemer moesten bellen! De gaten onder de verwarming, waar de buizen de vloer in gaan, konden niet goed worden bereikt, dus daar werd staalwol gebruikt. Dat hadden we dan graag meteen gehoord! De muizen lopen bovendien gewoon in en uit de gaten die "dicht" zijn gemaakt. Volgens de medewerker "behoren wij helaas tot de 10%" waar het niet werkt". Deze medewerker was overigens supervriendelijk maar daar hebben we helaas niets aan. We zij veel geld kwijt en het probleem is op geen enkele manier minder geworden, laat staan opgelost.

28 maart 2016

Niet gebruiken, komen afspraak niet na

We hebben de Muizendokter ingeschakeld om een muizenlast in een grachtenpand in Amsterdam aan te pakken. Bij voorbaat hadden we aangegeven vanuit welk gebied de muizen vooral komen (groot gat in de muur) en dat we dit dicht wilden maken. Na een gratis consult werd ons verteld dat dit zou gebeuren na de 3e afspraak.

Goed, eerste twee weken gifbakjes neergezet en op de 3e afspraak komt deze Muizendokter terug en vertelt ons dat hij al eerder had gezegd dat het gat iets te groot is (iets wat ons zeker weten niet was verteld bij het 1e bezoek) en hij het niet dicht kan maken omdat ze geen aannemers zijn. Handgroot gat... Daar hebben we dan dus niks aan gehad.

Behalve wat gifkorrels verspreidt over de grond hebben we de muizen alleen maar zien toenemen sindsdien. Daarnaast hebben we zelf in hetzelfde gebied nog twee gaten ontdekt en uitgevonden waar ze nog meer vandaan kwamen. Dit zou toch eigenlijk iets zijn waar die Muizendokter voor moet zorgen, lijkt me.

240,- betaald en niks voor teruggekregen. Ik heb nog gebeld voor een deelse refund, want we zijn nu een maand na het eerste bezoek verder met 0 resultaat, maar daar werd hard nee tegen gezegd. Hij kon nog een keer terugkomen... maar daar heb ik inmiddels allang geen vertrouwen meer in.

28 maart 2016

Waarschuwing

Samenvatting: dit bedrijf is slecht in informatieverstrekking, komt afspraken niet na, levert niet conform verwachtingen, schuift schuld af op de klant en veroorzaakt (beperkte) schade. Wilt u met een dergelijk bedrijf in zee gaan?

Samen met onze buren hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Zilvervisjesdokter.nl, Visjesdokter.nl, Muizendokter.nl (zelfde bedrijf) voor de bestrijding van zilvervisjes. Voorafgaand aan de eerste bestrijding werd aangegeven dat er een jaar garantie zou worden gegeven op het wegblijven van de diertjes, mits er twee bestrijdingen plaats zouden vinden met een tussenpoos van ongeveer vijf weken. Op de website wordt ook veelvuldig het woord ‘garantie’ vermeld. Om deze redenen hebben wij gekozen voor de twee bestrijdingen.

Toen bleek dat de overlast na twee bestrijdingen nog niet was verholpen, heb ik opnieuw contact opgenomen. In eerste instantie werd de garantieregeling niet erkend, maar nadat ik gewezen had op de toezeggingen en op de informatie op de website, werd na overleg met de manager alsnog garantie toegezegd. Vervolgens is de afspraak ingepland. Echter, toen de bestrijder zich meldde voor de derde bestrijding, werd doodleuk gemeld dat er geen garantie mogelijk was en dat er zonder betaling geen bestrijding zou plaatsvinden. Dit was niet conform afspraak.

Na veel discussie en het terugluisteren van telefoongesprekken door Muizendokter, werd de ‘vergissing’ toegegeven. Echter wordt het teveel betaalde bedrag niet geretourneerd, maar wordt er een tegoedbon voor een vierde (!) bestrijding aangeboden. En alleen voor mij, niet voor de buren, terwijl de behandelingen als 1 opdracht (voor twee adressen) zijn verstrekt. De Muizendokter vindt dit coulant, omdat ik bij het inplannen van de afspraak niet zou hebben gemeld dat het onder garantie plaats zou vinden. Het feit dat ik 15 minuten eerder de medewerker nog had gesproken (of een collega met een identieke stem), wordt daarbij terzijde geschoven. Ik ben van mening dat dit een schandelijk manier is om met klanten om te gaan!

Naast het bovenstaande is de informatievoorziening slecht. Veel onduidelijkheid vooraf m.b.t. verwachtingen (bijv. t.a.v. verplaatsen meubels, welk bestrijdingsmiddel wordt gebruikt en wat betekent dit voor zwangerschap, tijdstip van bestrijding) waar je mee geconfronteerd wordt op het moment dat de bestrijder voor de deur staat. Tevens zijn onze plinten op zeer veel plekken beschadigd doordat het MDF vocht van het bestrijdingsmiddel heeft opgezogen. Nu kan ik begrijpen dat dat niet geheel te voorkomen is, maar dit was toch wel erger dan ik had verwacht. Vooraf is hier overigens helemaal niets over gemeld, waardoor het een erg onaangename verrassing voor ons was.

Dit was in ieder geval de laatste keer dat ik in zee ben gegaan met dit bedrijf. Ik voel me echt geschoffeerd!

28 oktober 2015
Reviews in alle talen tonen. (154 reviews)