Wat een fantastische winkel, pracht producten en persoonlijke aandacht, er wordt echt de tijd genomen om samen tot een goede aankoop te komen. Absolute aanrader!

Bij multiflame/gasproducten weten ze wat service en klantvriendelijkheid is! Ik had een foto gestuurd van een heel oude (ca 18 jaar oude) BBQ-koppeling, ik kreeg een keurig (en gezellig!) bericht teru... Toon meer

Dag, Op 30/09/2022 een elekt. gasfles inhoudsmeter GS066 besteld. Snel geleverd, bij de test na installatie bleef de meter op 1/4 staan. Na telefonisch Kontakt moest een mailtje sturen met de gebrek... Toon meer

1. Gasinstallatieservice

Op onze website en in onze showroom vind u een overzicht van alle producten welke worden aangeboden door MultiFlame. In ons assortiment hebben wij o.a. mobiele gaskachels zoals LPG kachels, hete lucht gas kanonnen, LPG gasflessen, gas infrarood stralers, diverse barbecue’s waaronder horeca- en slagers BBQ’s, buitenkook voorzieningen, dakdekkers/bio/teer brander, camper/caravan onderdelen, Oklahoma Legendary BBQ Country smokers, buiten keukens, mobiele gaspitten/gaskomfoor, Powerfire, terras/patio heater, terrashaard en pizza/tuin ovens. Multiflame.nl is enkele jaren geleden begonnen met enkele mobiele gaskachels, deze LPG-kachel is er in vele modellen en word ook vaak campingkachel genoemd. Hierop volgde continue een uitbreiding van het assortiment zoals een kookstel op propaan, gas alarm melders, en camper onderdelen. Wij hebben ook als eerste in Nederland de LPG gasfles toegankelijk gemaakt voor het grote publiek met onze scherpe prijzen. De LPG gasfles is de oplossing om zelf voordelig uw gasfles te vullen. Na diverse uitbreidingen van o.a. gaskanonnen, gas heaters, terras verwarmers, dakbranders zijn wij ook begonnen met gas onderdelen & fittingen. Ook hebben wij diverse producten als tuinhaarden/terraskachel en de Oklahoma Country Smoker aangetrokken tot ons assortiment. Zo leveren wij een groot deel van de bestaande gasproducten en veel voor het buitenleven/buitenkoken met terras heaters en diverse barbecues op gas, hout of kolen. Bij MultiFlame vind u veel producten welke werkzaam zijn op butaan gas, propaan gas of LPG gasflessen. MultiFlame is werkzaam vanuit Pijnacker (Zuid-Holland).

4,5

Uitstekend

Supermooie Gaskachel Provence

Supermooie Gaskachel Provence besteld in honingbruin. Volgende dag geleverd, compleet met gasregelaar, slang en houtblokje. Ziet er robuust uit. Gasfles en AA-batt zelf regelen en kom maar op met de winter. Nog mooier dan op de foto.
De robuuste kachel werd geleverd door DHL. Eigenlijk niet te doen voor de bezorger. Ik zou voor een andere vervoerder kiezen, die hierin gespecialiseerd is qua bemanning. Het is niet even een pakketje afleveren.

19 november 2021

Beste Wilma,

Wij vervoeren de Provence op een mini pallet met DHL.
De chauffeur heeft een pompwagen en zal geen probleem moeten zijn.
Ik verwacht dat de chauffeur u heeft willen helpen met binnen zetten wat een extra service zal zijn maar normaal word de pallet geleverd tot de plaats waar ze met de pompwagen kunnen komen.
Heel veel plezier gewenst met de provence gaskachel.

MultiFlame.nl

Onhandige firma,

Via de webshop 4 bbq knoppen gekocht. later bleek dat er maar 3 op voorraad waren (kan gebeuren) 4e knop zou worden nagezonden (prima), de 3 ontvangen knoppen passen.
Na het ontvangen van de 4e knop blijkt dit een hele andere te zijn dan de eerste 3, dit gelijk gemeld, foto's gestuurd om dit aan te tonen.

Krijg ik het verzoek om de verkeerde knop op eigen kosten terug te zenden, van de eerste 3 knoppen zouden er geen nieuwe meer komen. Dit vind ik dan wel erg jammer, de knop kostte 4,95. blijkbaar houdt dit bedrijf ervan om geld over de balk ter smijten met onzinnig werk. Wanneer ze 1 knop hadden gecrediteerd waren ze qua werk veel goedkoper uit geweest. Ik heb dit aan hun verzocht maar sinds 22 september 2021 geen reactie meer van hun ontvangen.

ik vind dit een voorbeeld van slechte service

22 oktober 2021

Beste Gorgi,

Helaas vind u het nodig om op meerdere review platformen uw melding te plaatsen, hierbij dezelfde reactie als reeds eerder gegeven:

Zoals aangegeven waren de 3 knoppen welke verzonden waren niet de door u bestelde knoppen! De nalevering was dit wel. U gaf aan dat de nalevering niet paste maar de verkeerd gestuurde juist wel.
Ik heb toen aangegeven dat de bestelde knop (welke dus niet past) via de reguliere retour procedure retour mag.
Dit was immers besteld en als het niet goed is moet dat regulier terug gestuurd worden. U bent echter van mening dat wij u moeten crediteren voor een knop welke u heeft besteld en nog in bezit heeft. Dat lijkt mij een beetje de wereld op de kop.

U heeft in dit verhaal 'geluk' dat de eerste 3 verkeerd waren gestuurd en die wel paste anders moest alles retour! Voor die retour van de door ons verkeerd verzonden knoppen zouden wij uiteraard de kosten vergoeden maar ik zie niet in waarom wij een knop moeten crediteren die u besteld heeft en nog in uw bezit is!

Zoals aangegeven mag de knop uiteraard terug en zal deze dan gecrediteerd worden volgens het reguliere proces.

MultiFlame

Ik heb in onze Camper gas in laten…

Ik heb in onze Camper gas in laten bouwen en ben geholpen door Chris de eigenaar van het bedrijf.
Ben zeer tevreden over de inbouw en de service van de eigenaar.
Goede uitleg en behulpzaam in een woord super, een aanrader voor dit bedrijf,
Met vriendelijke groeten van ons,
Wim en Nelly Hoekstra.

11 juli 2021

Prachtig samen werken met multiflame

Prachtig samen werken met deze mensen!Eerst goed contact gehad en wat ze beloofden voerden ze ook uit!Eerlijke mensen en heb mooie koop gedaan.gisteren besteld en vandaag al in huis..ik koop hier zeker nog,een echte aanrader,bedankt multiflame👌🏻

25 maart 2021

geweldige firma

Ik heb 3 maal iets besteld en ik ben super tevreden. Ik had 2 maal iets fout besteld en telkens is het kunnen rechtgezet worden alvoor het opgestuurd werd. De persoon aan de telefoon is super vriendelijk en hulpvaardig. Ik zou zeggen multi flame is zéker een voorbeeld voor zovele bedrijven. Ik hoop dat andere bedrijven hoe het wel moet. Bedankt voor het engele geduld van de medewerkers.

16 maart 2021

Hierbij een negatieve recensie van dit…

Hierbij een negatieve recensie van dit bedrijf, wij hebben een maand geleden 2 aanstekers besteld 1 ervan is al kapot, na zoveel mails heen en weer te sturen moeten wij de aansteker opsturen wat ons verzendkosten kost een nieuwe aansteker kost 6.95 wat een verhouding.

4 februari 2021

Beste Joost,

Bedankt voor uw review.

U gaf eerst aan: "ze doen het niet naar behoren" bij verdere navraag ging het om 1 aansteker.
Als bedrijf geven wij altijd garantie en wil ik het graag oplossen echter met de tegenstrijdige communicatie wou ik eerst het product onderzoeken. Wettelijk moeten wij een kans krijgen het product te onderzoeken en waar mogelijk te herstellen of vervangen.
Ik heb meerdere opties voor retour aangeboden, graag zie ik hem terug en zal het dan herstellen of vervangen.

Chris
MultiFlame.nl

Ik ben nu ongeveer anderhalf jaar klant…

Ik ben nu ongeveer anderhalf jaar klant bij Multiflame en het bevalt mij goed, als ik iets nodig heb dan is het hier wel te vinden en tegen betere prijzen dan bij de concurrenten.
Onlangs heb ik nog een bestelling geplaatst maar door een domme fout een verkeerde postcode ingevuld, ik heb met DHL en Multiflame gebeld en Multiflame heeft het probleem super opgelost door contact op te nemen met DHL zodat het bij een afhaalpunt opgehaald kon worden.

19 december 2020

BBQ-smoker in 2 delen geleverd

1e dag een klein doosje ik d8 wat is dit nu.
mailtje gestuurd en snel reactie, ook 2 track en trace code's,
volgende dag de rest, s'avonds in elkaar gezet.
mooi ding goede kwaliteit (geen miky-mouse spul, maar zware kwaliteit), duidelijke beschrijving.
kortom ik ben tevreden, en volgens mij een betrouwbare site en
dus een aanrader.
zou hier zo weer wat bestellen.

17 mei 2020

super goede servers klant vriendelijk…

super goede servers klant vriendelijk netjes verzorgd met de beschrijving er bij
en alles op voorraad
kom zeker er weer op terug om nieuwe bestellingen te doen .

zodra ik weer iets nodig heb
Vriendelijke groeten Conny van oudgaarden

26 april 2020

lpg set in camper

Lpg set incl 2 flessen en buitenvuller in laten bouwen in onze camper. Zeer tevreden, klantvriendelijk en terzake kundig👍 En scherpe prijs. Aanrader

9 maart 2020

Top service en moeite doen voor klant

Top service. Belde laat in middag voor gasslang die ik volgende dag echt nodig had. Ondanks laat tijdstip en feit dat elk moment de vervoerder de pakketjes van die dag zou komen ophalen, toch geregeld dat ik het de volgende dag had. Dat is nog eens klantvriendelijkheid.

31 juli 2019