Juist voor verre adressen is deze webwinkel een geweldige oplossing. Erg leuke keuzes met zeer schappelijke prijzen. Zeer gewaardeerd was de persoonlijke boodschap die we zelf hadden toegevoegd voo... Toon meer
Zeker een aanrader! Er zijn heerlijke diverse theesmaken, zeer ruime keuze. Thee zit in handige en mooie opbergblikken, staat leuk in huis een echte eye catcher. Snelle bezorging en een persoonlijk ka... Toon meer
Prachtige producten qua look and feel en heerlijke unieke smaken. Ik ben helemaal fan van Ginger Lemon, alleen de geur uit het blik kan ik al zen van worden ;-) Ook kennis mogen maken met de taste... Toon meer
Bestellen ging redelijk makkelijk, ik had juist voor dit bedrijf gekozen; omdat je de afleverdatum kon kiezen. Ik had een thee set als cadeau aangeschaft, en die zou ik meenemen naar het buiten... Toon meer
Maak van kleine dingen iets bijzonder! Ons assortiment is bedacht om de alledaagse momentjes om te toveren tot iets bijzonders. Geluk zit in kleine dingen en een klein gebaar kan daarin een groot verschil maken. Elk cadeau is een uitnodiging om even stil te staan. Om te genieten van het hier en nu. En een speciaal moment te delen met de mensen om wie je geeft.
Zonegge 07 1, 6903 EP, Zevenaar, Nederland
Vraagt klanten om een review
Makkelijke manier om een leuk pakket samen te stellen.
Originele producten.
Winkelmandje makkelijk aan te passen en alles staat duidelijk omschreven.
Alles snel voor elkaar.

Antwoord van My-Moments.nl
Super snelle levering, leuke en lekkere theetjes, klantvriendelijk, helemaal blij met de thee voor een leuk afscheidpakket van mijn werk/stage!
Top kwaliteit en de thee is echt heel lekker en hele goede service.
Je hebt je producten snel thuis.
Kan het iedereen aanraden….

Antwoord van My-Moments.nl
Sneller dan 3 werkdagen bezorgd. Kado deed aan verwachtingen, werd zeer goed ontvangen.

Antwoord van My-Moments.nl
Heel fijnmazig, daardoor geschikt voor allerlei soorten thee. Zware kwaliteit en goed verpakt.
Aangenaam verrast door de zorgvuldige wijze dat het cadeau was ingepakt. Zelfs het kaartje was heel mooi handgeschreven. Hoge kwaliteit producten. Ontvanger was erg blij!
Moments is het perfecte voorbeeld van een totaalbeleving, op alle fronten. De visie, de intense èn diverse smaken, de verse ingrediënten, het hoge service level en gepersonaliseerde finishing touch. Kortom; heerlijke thee, met een pakkende boodschap: “een momentje voor jezelf”. Wij zijn fan!