Juist voor verre adressen is deze webwinkel een geweldige oplossing. Erg leuke keuzes met zeer schappelijke prijzen. Zeer gewaardeerd was de persoonlijke boodschap die we zelf hadden toegevoegd voo... Toon meer
Zeker een aanrader! Er zijn heerlijke diverse theesmaken, zeer ruime keuze. Thee zit in handige en mooie opbergblikken, staat leuk in huis een echte eye catcher. Snelle bezorging en een persoonlijk ka... Toon meer
Prachtige producten qua look and feel en heerlijke unieke smaken. Ik ben helemaal fan van Ginger Lemon, alleen de geur uit het blik kan ik al zen van worden ;-) Ook kennis mogen maken met de taste... Toon meer
Bestellen ging redelijk makkelijk, ik had juist voor dit bedrijf gekozen; omdat je de afleverdatum kon kiezen. Ik had een thee set als cadeau aangeschaft, en die zou ik meenemen naar het buiten... Toon meer
Maak van kleine dingen iets bijzonder! Ons assortiment is bedacht om de alledaagse momentjes om te toveren tot iets bijzonders. Geluk zit in kleine dingen en een klein gebaar kan daarin een groot verschil maken. Elk cadeau is een uitnodiging om even stil te staan. Om te genieten van het hier en nu. En een speciaal moment te delen met de mensen om wie je geeft.
Zonegge 07 1, 6903 EP, Zevenaar, Nederland
Vraagt klanten om een review
Ik ben vanaf dag 1 al fan van Moments thee! De smaken zijn niet alleen heerlijk maar de verpakkingen staan ook nog eens heel mooi in de keuken. Aanrader is ook de theezeef met uitlekbakje! Ik heb er al wat versleten van andere merken afgelopen jaren maar deze is echt perfect.
Heerlijke thee in een mooie verpakking. Een geschreven kaart maakt het helemaal compleet!
Fijne website om op te bestellen. Snelle levering met een persoonlijk bedankje in de doos. Hier bestel ik nog eens :)
Geweldige service, perfect geholpen met het uitzoekenvandethee. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zal het zeker aanraden.
Prima spullen maar jammer dat er geen refills waren.

Antwoord van My-Moments.nl
Prachtig verpakt! Snelle levering, duidelijke en vlotte communicatie via chat! Een aanrader!
Heel fijn aanbod en lekkere thees, super blij met uitstekend service☺️
Een tastebox besteld om iemand cadeau te doen. Stijlvol, netjes en diverse smaken.
Ik ben fan!
De tastebox nu twee keer besteld en was beide keren een succes bij het geven! Heel leuk om te bedenken welke theesoorten bij iemands smaak passen (en nog leuker als dat ook blijkt te kloppen)!
Een mooi vormgegeven doos en lekkere smaken (volgens de ontvangers). Een aanrader!
Leuk dat er een persoonlijk briefje bij zat en een klein zakje thee! Super.
Heerlijke thee blends ook zeer geschikt om ijs thee van te maken. Snelle levering en een persoonlijk kaartje bij de bestelling.
Heerlijke thee!
Je proeft echt de vruchten die als ingrediënten in de thee zitten.
Mooie luxe producten voor een zacht prijsje. Zeer persoonlijke service en hele snelle levering.
Verhaaltje;
Ik was op zoek naar een glazen of metalen theefles en wat losse thee. Via google vond ik veel internationale bedrijven en al wat grotere theehuizen. Mijn oog viel op 'my moments', omdat zij een klein Nederlands bedrijfje zijn met focus op onthaasten en tijd voor jezelf. Dingen waar ik ook veel waarde aan hecht.
De producten zijn luxe vormgegeven en de site heeft een menselijk tintje.
En uiteraard hebben ze de spulletjes die ik zocht; proefverpakkingen van speciale theetjes voor een zacht prijsje en de glazen theefles. De thee is trouwens extra speciaal, omdat zij zelf de thee mengen. Daarnaast worden de proefverpakkingen verzonden in een tasje, dus gelijk een leuke herbruikbare cadeauverpakking. Puike producten!
Prachtige producten qua look and feel en heerlijke unieke smaken.
Ik ben helemaal fan van Ginger Lemon, alleen de geur uit het blik kan ik al zen van worden ;-) Ook kennis mogen maken met de taste pakketten en drinkfles, eveneens mooie producten!
Bij het proef-pakket waren een paar gewenste smaken niet als proef verpakking beschikbaar, maar deze werden vervangen door andere smaken. Maar de gewenste smaken werden alsnog als losse verpakkingen toegevoegd! Topservice.