Update: Contact gekregen met een goed nieuw aanbod. Deze wordt deze week bezorgd. ------------------- Kreeg het vintage shirt snel toegestuurd. Was een serie D club(dat risico loop je natuurlijk bi... Toon meer
De shirts zijn heel mooi, shirts die je normaal zelf nooit zou kopen of het bestaan ervan af weet zijn geweldig. Kwaliteit is erg goed! Je moet wel even wachten voordat je pakket binnen is maar het is... Toon meer
Bijzonder slechte ervaring mee. Begin april besteld als verrassing voor onze zoon. Het shirt moet nog binnen komen. Verschillende keren gemaild, geen reactie. Gevraagd om geld terug, geen reactie. Res... Toon meer
Tot op heden geen pakket en geen reactie op e-mails. 11 mei pakket besteld. 12 mei pakket overgedragen aan DPD. Staar 10 dagen later nog steeds op voorbereiden op verzending. Een update zou ze... Toon meer
Update from the owner – please read: Hi, I’m Ilias, owner of MyBallerBox. If you’re checking our profile or thinking of leaving a review, please know: we’re aware of the issues and working hard to fix them. We’re a small business that grew faster than we could handle, which caused delays and missed emails. I take full responsibility, and I’m personally making sure everyone is contacted and taken care of. You’re absolutely free to share your frustration – just know we’re here, working non-stop to make it right. Thank you for your patience. – Ilias | MyBallerBox
Nederland
- myballerbox.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 52% van zijn negatieve reviews beantwoord
Slechte communicatie
Ik heb samen met wat vrienden de 1+1 deal besteld die we zouden unboxen op vakantie. Helaas kwam die van mij pas ver na de vakantie binnen. Hiernaast was er ook geen contact te leggen met de verkoper. Na een tijdje zijn de shirts alsnog binnengekomen en ben ik er tevreden mee. De verkoper biedt nu wel compensatie aan in de vorm van een extra gratis shirt wat netjes is. Al met al had de communicatie beter gemoeten.
De levering duurde helaas vrij lang
De levering duurde helaas vrij lang en de communicatie hierover was matig, wat wat teleurstellend was. De kwaliteit van de shirts is daarentegen erg goed: unieke shirts die je niet zo snel ziet. Uiteindelijk ben ik tevreden met het product, maar het bestelproces kan beter.
Erg blij met mijn shirt
Ik heb een shirt besteld via myballerbox. Vanwege grote drukte duurde de levering helaas iets langer dan gehoopt, maar uiteindelijk is mijn shirt geleverd en ben ik er ontzettend blij mee! Ik zal hun misterybox zeker aanraden.
De verpakking was netjes, stevig en professioneel
De verpakking was netjes, stevig en professioneel. Alles zat goed beschermd in de doos. En dan dat shirt van Man united, al zijn ze de laatste tijd minder, het blijft natuurlijk een enorme club waar ik zeker blij mee ben!
Top shirt en kwaliteit …
Ik heb mijn shirt uiteindelijk binnen gekregen en het was een super mooi shirt zit lekker goede maat. Top kwaliteit helemaal in goede staat zeker een rader voor iedereen🤩
Shirt besteld met 1 + 1 actie
Shirt besteld met 1 + 1 actie. Levertijd was lang en duidelijke communicatie bleef uit. Uiteindelijk pakket ontvangen met 2 bijzondere shirts. Deze website doet zijn best maar heeft destijds iets te veel hooi op zijn vork genomen. Als je je klanten constant op de hoogte kan houden van de status van de bestelling en je levertijden haalt die beloofd worden dan zal dit een groot succes worden.
Achteraf veel mails gehad met oprechte…
Achteraf veel mails gehad met oprechte excuses, klantenservice was niet slecht maar ook niet al te best. Shirts zijn top kwaliteit, heb de shirts besteld met de 1+1 gratis deals. Heb oprecht mooie shirts, officieel met kaartjes en al. Jammer van de lange wachttijd, maar bovenal goed gemaakt met veel excuus mails en goed geleverde shirts.
MyBallerBox is een eerlijk bedrijf
MyBallerBox is een eerlijk bedrijf. Heb wat problemen gehad met de levering van mijn bestelling en het duurde even voordat er contact was, maar uiteindelijk erg netjes opgelost.
⚽⚽⚽⚽
Ondanks lange wachttijden en geen duidelijke communicatie toch uiteindelijk twee prachtige shirts ontvangen waar ik heel blij mee ben. Erg netjes dat de eigenaar bezig is met al zijn klanten. Wachttijd was langer dan verwacht maar blij dat hier aan gewerkt word en ik zal zeker nog is een shirt bestellen!
Mijn review
Ik vond de kwaliteit van het shirt erg goed, helaas duurde de levering een beetje lang , maar aangezien ik het shirt zo mooi vond kon ik het door de vingers zien.
Uitstekende kwaliteit, maar ruimte voor verbetering omtrent levertijd
Een tijdje geleden een shirt besteld in de actie 1+1. De gestelde levertijd werd niet gehaald en kreeg geen informatie.
Uiteindelijk na een week of 3 kreeg ik het pakket toch binnen en was blij verrast. 2 mooie kwalitatieve shirts van prachtige clubs die je nergens op straat ziet. Precies waar ik dit voor wil.
Het bedrijf heeft goud in handen qua formule. De verbeterpunten zitten vooral in levertijd (verwachtingen) en contact. Als dit verbeterd word dan is het zeker 5 sterren waard.
Ik kreeg mijn bestelling later dan…
Ik kreeg mijn bestelling later dan gepland en dat is jammer. Maar komt achteraf wel met een uitleg wat er aan de hand was, dat waardeer ik. Voorderest 2 hele gave shirt ontvangen, super tevreden mee.
In eerste instantie was ik bang dat ik…
In eerste instantie was ik bang dat ik opgelicht zou worden doordat er geen levering te zien was en er niet gereageerd werd , na een 2 keer te mailen werd er gereageerd. uiteindelijk is het opgelost. De service bij het oplossen van het probleem vond ik redelijk goed! Uiteindelijk na 2 weken mijn pakket ontvangen.
Review myballerbox
Duurde erg lang voordat de shirts kwamen maar uiteindelijk professioneel opgelost en alles gekregen en een goed excuus gekregen. Erg goede service ook.
Top service
Problemen met de levering worden netjes opgelost en het product zelf is erg goed!
Begin Juni de 1+1 actie besteld
Begin Juni de 1+1 actie besteld. Duurde even, halverwege een berichtje gehad dat het wat langer duurder. Na wat contact, is alles goed geregeld en goed gegaan.
Shirt kwam redelijk laat binnen
Shirt kwam redelijk laat binnen, maar alles was voorderest in orde
Uiteindelijk prima opgelost!
Voor de 1x hier samen met vrienden hier voetbalshirts besteld. De levertijd was niet lang, maar de communicatie over de bestelling niet top. Eerst was ik niet tevreden, maar na uiteindelijk contact gekregen te hebben, is alles netjes opgelost met een prima tegemoetkoming. Daarnaast excuses gekregen en begrip gekregen voor de situatie.
Nette uitleg van eigenaar
Na lang wachten uiteindelijk op een nette manier uitleg gekregen van de eigenaar waarom dit het geval was, hierna volgde al snel de verzendingsbevestiging en iets daarna een prachtig shirt.
Shirts zijn op een nette manier geleverd.