Update: Contact gekregen met een goed nieuw aanbod. Deze wordt deze week bezorgd. ------------------- Kreeg het vintage shirt snel toegestuurd. Was een serie D club(dat risico loop je natuurlijk bi... Toon meer
De shirts zijn heel mooi, shirts die je normaal zelf nooit zou kopen of het bestaan ervan af weet zijn geweldig. Kwaliteit is erg goed! Je moet wel even wachten voordat je pakket binnen is maar het is... Toon meer
Bijzonder slechte ervaring mee. Begin april besteld als verrassing voor onze zoon. Het shirt moet nog binnen komen. Verschillende keren gemaild, geen reactie. Gevraagd om geld terug, geen reactie. Res... Toon meer
Tot op heden geen pakket en geen reactie op e-mails. 11 mei pakket besteld. 12 mei pakket overgedragen aan DPD. Staar 10 dagen later nog steeds op voorbereiden op verzending. Een update zou ze... Toon meer
Update from the owner – please read: Hi, I’m Ilias, owner of MyBallerBox. If you’re checking our profile or thinking of leaving a review, please know: we’re aware of the issues and working hard to fix them. We’re a small business that grew faster than we could handle, which caused delays and missed emails. I take full responsibility, and I’m personally making sure everyone is contacted and taken care of. You’re absolutely free to share your frustration – just know we’re here, working non-stop to make it right. Thank you for your patience. – Ilias | MyBallerBox
Nederland
- myballerbox.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 52% van zijn negatieve reviews beantwoord
Geen reactie
Ik heb een maand geleden besteld, echter heb ik nog steeds niks binnen en op mijn mail wordt ook niet gereageerd

Antwoord van Mystery Football Webshop | MyBallerBox
Na probleem met bezorging goed geholpen
Na verloren pakketje uiteindelijk goed geholpen en fijne communicatie, leuke shirtjes gekregen ook

Antwoord van Mystery Football Webshop | MyBallerBox
Nog steeds helemaal niks binnen al in…
Nog steeds helemaal niks binnen al in juni/juli besteld en word elke keer gezegd dat we iets krijgen maar nog steeds niks…
Word nog vervolgd tot als het binnen komt..
Tot nu wel al een reactie en een oplossing

Top shirt
Eerst wat complicaties, maar dat is heel netjes opgelost. En een heel mooi shirt ontvangen!

Nooit aangekomen
In juli shirts besteld in de aanbieding. Nooit iets gekregen, contact is er ook niet te krijgen. Na deze reactie gelukkig bericht gehad dat het nu geregeld word. Dank daarvoor

Antwoord van Mystery Football Webshop | MyBallerBox
Wederom een slechte ervaring gehad…
Wederom een slechte ervaring gehad nadat ik dubbel ontvangen shirts netjes heb teruggestuurd. Ook een kapot shirt en een in de verkeerde maat nog altijd niet omgeruild. Krijg ook geen contact meer. Waardeloos!
Duurt lang zonder Updates
26 Augustus een bestelling gedaan en ondertussen nog steeds niks binnen gehad. Wacht nu al meer dan een maand op m'n bestelling, contact is er ook niet, wordt niet gereageerd op de mails.
Update:
Ondertussen pakketje goed aangekomen en een duidelijke uitleg gehad waarom het even duurde. Ook nog een compensatie gehad dus prima opgelost!
Bijna geen communicatie, uiteindelijk toch prima shirts
Op 23 augustus een shirt bestelt in de 1+1 actie, nu bijna een maand verder nog steeds niks gehoord of ontvangen. Op de site stond voor 21u bestelt, dezelfde dag verzonden. Het enige waarvan ik twee dagen later een mail kreeg is dat het verzendlabel was aangemaakt.
Update: Op 19 september uiteindelijk toch de shirts binnengekregen. Ik had order 5618 en 5619, waarvan bij 1 van de twee een shirt in zat die een gezinslid vorig jaar ook had gekregen, dus dat was erg jammer. Voor de rest wel erg goede kwaliteit en leuk verassingshirt. De communicatie en levering moet beter

Antwoord van Mystery Football Webshop | MyBallerBox
Na 2 weken na mijn bestelling mijn…
Na 2 weken na mijn bestelling mijn shirts 1+1 gratis gekregen. Ik snap dat het druk is en ja dat het ook is aangepast op de website is ook goed. Maar dan krijg je 2 shirts van fc metz en Bari zonder hoofdsponsor en ik heb het opgezocht de meeste shirts van de 2 clubs hebben van het zelfde model een hoofdsponsor op het shirt dus dat vond ik al raar en het 2 is dat shirts van het merk Kappa meestal small vallen. Beide shirts zijn van het merk. Ik snap dat er een het op eigen risico is enzo maar kom op . Kijk ik hoef mijn geld niet terug of andere shirts te krijgen. Dit is gewoon een klacht die ik wil maken dag er beter opgeled moet worden
Geen verzending en valse beloftes
31 Augustus een bestelling geplaatst binnen de 1+1 actie. Lang niks gehoord en toen een mailtje gestuurd waar mijn shirt bleef en gewezen op de informatie "voor 21:00 besteld zelfse dag verzonden" (dat is gelukkig nu van de site af) hierop een reactie ontvangen met betrekking tot vertraging, volledig begrijpelijk. Hierin werd vermeld dat mijn rond 8 september verzonden zou worden. Niks van gehoord dus weer contact gezocht, toen is er aangegeven dat mijn pakket 11 september verzonden zou zijn. DPD heeft wel een track&trace maar nog geen pakket. Nu zijn we weer een week verder en niks ontvangen en er is ook geen contact meer te krijgen. Had graag het shirt ontvangen maar denk dat ik het shirt en het geld kan vergeten.....
Slechte ervaring mee
Slechte ervaring mee!
Pakket besteld niks binnen gehad… paar keer contact opgezocht helaas ook geen reactie niks.
Slechte partij….
(Mocht je dit zien zou ik graag mijn geld terug willen)

Communicatie ⭐ Shirts ⭐⭐⭐⭐
Shirts besteld op 7 september, nog geen verandering van mijn order (confirmed...). Geen communicatie per mail / social media. Ben benieuwd of ik nog wat ontvang.
Edit (na 2w): inmiddels contact gehad en morgen zullen de shirts verstuurd worden.
Edit2 (na 3w): shirts ontvangen, 4 van de 5 shirts erg mooi en leuke clubs. 1 shirt beschadigd geleverd gekregen, daarnaast zou ter compensatie nog ter waarde van €40 een shirt extra geleverd worden. Als hierover tot 3 keer toe gemaild wordt wederom geen enkele reactie.
Samenvattend: communicatie en snelheid leveren 1 ster, shirts 4 sterren.

Hier NIKS bestellen
Hier NIKS bestellen, 8 weken terug 4 shirts besteld voor 220€ en nog niks gehoord en geen reactie op mails.

Antwoord van Mystery Football Webshop | MyBallerBox
Geen update over de levering
Helaas afgelopen zondag besteld (5984) en nog steeds geen reactie op mijn mail over de levering van mijn bestelling….

niks ontvangen
op 11 juni hier een box besteld met de 1+1 deal. na 3 maanden wachten heb ik nogsteeds niks ontvangen. er is geen mogelijkheid tot contact, alle mails die ik stuur worden genegeerd en heb al 2 keer een mail ontvangen dat het over 5 dagen zou worden verstuurd, waarna dit niet gebeurde. zeer teleurstellend
BEWERKING
Inmiddels geholpen en is het pakket inclusief extra shirt als vergoeding terecht. 2 mooie shirts, alleen wel balen dat het 3e shirt geen voetbalshirt is maar een soort fan merchandise.

Had een mysterybox besteld
Had een mysterybox besteld. Paste hem niet, daar kunnen ze niks aandoen. Maar al twee weken retour gestuurd. Ook twee keer gemaild. Krijg helaas geen reactie en ook mij geld helaas tot heden nog niet terug.
Na lang te hebben gewacht het shirt…
Na lang te hebben gewacht het shirt ontvangen. Netjes excuses aangeboden en verder was met het bestelde alles in orde.
Mooie kwaliteit, communicatie kan beter
Mijn bestelling duurde uiteindelijk twee weken voordat ik het binnen had. In de tussentijd heb ik via alle mogelijke kanalen geprobeerd om contact te krijgen en een update te vragen, maar helaas nooit een reactie ontvangen.Pas na twee weken kreeg ik een e-mail met excuses en de uitleg dat het erg druk was. Het shirt werd kort daarna geleverd.
Uiteindelijk ben ik wel heel blij met mijn nieuwe voetbalshirt. De kwaliteit is echt top!! Alleen de communicatie kan zeker beter!
Shirts zijn inmiddels binnen
Shirts zijn inmiddels binnen, heeft wel een paar weken geduurd. Hier wel netjes een mail gehad dat het wat langer kan duren, daarna is er geen contact meer te krijgen zowel app als mail.
Toen de shirts binnen kwamen heb ik hier wel een mail gehad met excuses en een verhaal met wat er allemaal is gebeurt.
Overal fijn dat alles is goed gekomen en dat eraan gewerkt word om het allemaal weer op de rit te krijgen.
Goede service het shirt is heel mooi en…
Goede service het shirt is heel mooi en leuk dat er nog een traingsshirt bij zit, al met al een goede leuke en spannende ervaring.