Gode produkter og fremragende kundeservice. Jeg købte parasol, fod og sandsække. Alt sammen købt hos Bauhaus. Der var en fabrikationsfejl, der kan ske. Bauhaus var tung at danse med, Baser fixede... Toon meer
Jeg vil gerne give den største ros til Baser for både produktet og deres serviceniveau som er i top klasse. Da vi havde behov for hjælp kom de hurtigt med en løsning og god respons i form af personlig... Toon meer
Første gang vi har købt Baser produkter, men absolut ikke sidste. Selvom produkterne er bestilt igennem Bauhaus, fangende Christian en fejl i vores ordre og kontaktede os direkte. Ingen Chat box her,... Toon meer
Købte en parasol + fod. Lever 100 % op til forventningerne. Sublim kvalitet og funktionalitet. Har selv i den stærke vind i dag, stået fast som en klippe. Ligeledes super kundeservice, som mange kun... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Baser Danmark – Bæredygtig, Stilfuld & Smart Skærmning til Udelivet Hos Baser Danmark mener vi, at udeliv skal være nemt, stilfuldt og bæredygtigt. Derfor designer vi vindstabile parasoller, parasolfødder og tilbehør, der passer perfekt til danske haver, terrasser og altaner – uanset om solen skinner, eller vinden rusker. Som familieejet virksomhed går vi op i kvalitet, funktionalitet og ansvarlighed. Vores parasolfødder og sandsække er fremstillet af 100 % genanvendt plast, herunder gamle plastikflasker, fiskenet og industrielt plastaffald. I stedet for at bidrage til verdens plastikforurening, omdanner vi affald til holdbare og højtydende produkter til udelivet. Vi ved, at det danske vejr kan være lunefuldt – fra blæsende efterårsdage til skarpe sommerstråler. Derfor har vores Baser parasolfødder et patenteret låsesystem, der sikrer ekstra stabilitet, mens vores kvalitetsparasoller er lavet af løsningfarvet akrylstof og let, men stærk aluminiumsramme, der giver maksimal holdbarhed og UV-beskyttelse. Men Baser handler ikke kun om produkter – vi giver dig også tryghed og kvalitet. Alle vores produkter leveres med en 5-årig reservedelsgaranti, så du kan være sikker på din investering. Derudover står vores venlige og erfarne team altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte skyggeløsning til dit uderum. Bliv en del af Baser Danmark-familien, og oplev skandinavisk design – bæredygtigt, stilfuldt og skabt til det danske vejr. 🌱☀️
Bjarkevej 12, 8464, Galten, Denemarken
- +4521903220
- info@mybaser.com
- mybaser.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Bedste parasolfod!
Baser parasolfod er virkelig godt tænkt og udviklet. Meget bedre end andre parasolfødder på markedet (tunge betonklodser der ødelægger parasolstokken og er svære at flytte rundt med).
Jeg brugte chatten en søndag og der var respons med det samme. Havde en virkelig god dialog og fik et godt tilbud.

Antwoord van Baser
Virkelig god parasolfod. Fin service.
Jeg har købt en parasolfod til min altan med en 20 kg. sæk. Et virkeligt godt køb! Den er nem at flytte rundt på og er meget stabil. Min altan er 130 cm bred, men parasolfoden virker på ingen måde for stor. Hvis har jeg har parasollen lige foran mig, bruger jeg sækken som fodstøtte. Jeg har købt en Hook and Loop, i tilfælde af det blæser meget, og det fungerer også godt. Bestilling og levering fra Mybaser gik helt som det skulle. Jeg kan varmt anbefale Baser parasolfoden.

Et køb værd!
Nu har jeg haft baser parasolfod i et år hvor den har stået ude i al slags vejr og den er stadigvæk pæn og holder til vind og vejr. Nem at flytte.Et køb værd.

Super parasol fod
Super parasol fod, stabil og let at flytte rundt på.

Antwoord van Baser
Der findes kun én parasolfod nu!
Fantastisk produkt! Intet mindre. Børnene bruger sandposerne til at sidde på hvis de skal have sandalerne af eller på. Den er nem at flytte rundt på, og samtidig er den både pæn og du kommer ikke til skade, hvis du kommer til at ramme på den.
Genialt!

Antwoord van Baser
Baser parasolfod det bedste der findes
Baser parasolfod, den bedste på markedet overhovedet.
Vi købte den første parasolfod i juli måned sidste år, til sommerhuset, et fantastisk produkt, flot design, let at flytte og så fik vi en ekstra pose fra de 2 stk vi har købt her i år til vore helårshus. De yder hos baser en eminent service også EFTER salget, så de og produktet kan absolut anbefales. Det er virkelig godt gået Baser guys
John

Super produkt
Super produkt, velfungerende og pænt. Langt bedre og nemmere at flytte ens min gamle tunge parasolfod i cement.
Da jeg efterfølgende skulle bruge ekstra sandsække og de ikke var på lager, fandt de alligevel en løsning på 10 minutter.
5 stjerner til produktet.
5 stjerner for servicen.
Mvh
Morten

Antwoord van Baser
Hurtig levering, god kommunikation, flot produkt

En ekstrem hurtig levering
En ekstrem hurtig levering. Super service

Problemfri handel.
Nemt at handle der, gode priser.. Hurtig forsendelse.

Antwoord van Baser
Den bestilte vare kom straks og svarer…
Den bestilte vare kom straks og svarer til det forventede.

Antwoord van Baser
Nemt og hurtigt og god kvalitet
Fik god information under bestillingen. Varer blev pakket og sendt hurtigt. Har fyldt sand i den vedlagte pose til parasolfoden. Det ligner god kvalitet. Jeg glæder mig til at afprøve produktet