Baser Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hele oplevelse vær Christian hjælp os så vi fik den rigtige parasol til haven den er bare lækker og pæn til vores nye hus. den bliv teste i dag i dette dejlige vej og med lidt vind som det klare helt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Første gang vi har købt Baser produkter, men absolut ikke sidste. Selvom produkterne er bestilt igennem Bauhaus, fangende Christian en fejl i vores ordre og kontaktede os direkte. Ingen Chat box her,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en parasol + fod. Lever 100 % op til forventningerne. Sublim kvalitet og funktionalitet. Har selv i den stærke vind i dag, stået fast som en klippe. Ligeledes super kundeservice, som mange kun... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode produkter og fremragende kundeservice. Jeg købte parasol, fod og sandsække. Alt sammen købt hos Bauhaus. Der var en fabrikationsfejl, der kan ske. Bauhaus var tung at danse med, Baser fixede... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tuinmeubelwinkel

Geschreven door het bedrijf

Baser Danmark – Bæredygtig, Stilfuld & Smart Skærmning til Udelivet Hos Baser Danmark mener vi, at udeliv skal være nemt, stilfuldt og bæredygtigt. Derfor designer vi vindstabile parasoller, parasolfødder og tilbehør, der passer perfekt til danske haver, terrasser og altaner – uanset om solen skinner, eller vinden rusker. Som familieejet virksomhed går vi op i kvalitet, funktionalitet og ansvarlighed. Vores parasolfødder og sandsække er fremstillet af 100 % genanvendt plast, herunder gamle plastikflasker, fiskenet og industrielt plastaffald. I stedet for at bidrage til verdens plastikforurening, omdanner vi affald til holdbare og højtydende produkter til udelivet. Vi ved, at det danske vejr kan være lunefuldt – fra blæsende efterårsdage til skarpe sommerstråler. Derfor har vores Baser parasolfødder et patenteret låsesystem, der sikrer ekstra stabilitet, mens vores kvalitetsparasoller er lavet af løsningfarvet akrylstof og let, men stærk aluminiumsramme, der giver maksimal holdbarhed og UV-beskyttelse. Men Baser handler ikke kun om produkter – vi giver dig også tryghed og kvalitet. Alle vores produkter leveres med en 5-årig reservedelsgaranti, så du kan være sikker på din investering. Derudover står vores venlige og erfarne team altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte skyggeløsning til dit uderum. Bliv en del af Baser Danmark-familien, og oplev skandinavisk design – bæredygtigt, stilfuldt og skabt til det danske vejr. 🌱☀️

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

26 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nemt køb og hurtig levering.

10 augustus 2019

Antwoord van Baser

Hej Mikkel. Tak for din positive anmeldelse, og rigtig god fornøjelse med dit nye Baser produkt! 😃

Esben fra Baser.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

hurtig til at svarer når ringer

hurtig til at svarer når ringer, overhoved ingen problemer

5 augustus 2019

Antwoord van Baser

Hej Joan. Tak for din anmeldelse. Det er altid rart at sidde med kundeservice, når man får kunder som dig i røret 😊 rigtig god sensommer! 🌞

Thomas fra Baser.

Super

Alt ok og Super

5 augustus 2019

Antwoord van Baser

Hej Benno. Mange tak for din flotte anmeldelse 😃 god fornøjelse med dit nye Baser produkt.

Anna fra Baser 🙂

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig levering og meget let at…

Super hurtig levering og meget let at samle og sætte op. Flotte tilhørende sække.

2 augustus 2019

Mange tak for den flotte anmeldelse, Mette! 🙏

Hvor er det dejligt at høre, at du har en gennemført god oplevelse lige fra bestilling til brug - og at du kan lide vores smarte sandsække 😁 hav en skøn sen-sommer! Vi krydser alt vi kan for mere sol og varme, så du kan nyde din parasol + parasolfod noget mere denne sommer 🌞

Louise fra Baser 😊🌴

Så super god

Så super god, hurtig og venlig betjening

2 augustus 2019

Antwoord van Baser

Hej Helle. Tak for de 5 stjerner ⭐ rigtig god fornøjelse med dit nye Baser produkt - vi håber du får rigtig god brug af det 😊

Anna fra Baser 🌹

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem bestilling og hurtig levering.

Nem og hurtig betjening ved bestilling. Leveret næste dag👍

1 augustus 2019

Antwoord van Baser

Hej Ole. Dejligt, at du har haft en god oplevelse med både webshop og levering - og rigtig god fornøjelse med dit nye Baser produkt! 😁

Thomas fra Baser 🙂

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har en i forvejen og har nu købt endnu…parasolfod til altan

Har en i forvejen og har nu købt endnu en

31 juli 2019

Antwoord van Baser

Kære Brita. Mange tak for din støtte! Det er rigtig dejligt, at du er så glad en kunde, at du vender tilbage efter mere 😊
Rigtig god fornøjelse med alle dine parasolfødder - vi krydser fingre for, at sommeren vender tilbage med sol og varme 🌞🏖

Esben fra Baser 😁

kun godt at sige :-)

kun godt at sige :-). god service og hurtig levering

30 juli 2019

Antwoord van Baser

Hej Anette 😃 og tak for din flotte anmeldelse!
Det er dejligt at få så flot feedback. Rigtig god fornøjelse med dit nye Baser produkt, og hav en fantastisk sommer 🌞

God og hurtig leverance

27 juli 2019

Hej Tonny.
Tak for din anmeldelse 😊 og tak for din feedback! Det er rart at vide, at alt fungerer som det skal 😉 hav en rigtig dejlig sommer! 🌞

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og vi er super glade…

Hurtig levering og vi er super glade for “parasolfødderne” (poserne).

27 juli 2019

Antwoord van Baser

Tak for anmeldelsen Trine! Dejligt at I kan lide vores produkter 😊 rigtig god fornøjelse og god sommer! 🌞

Anna fra Baser 😊

Perfekt handel

Perfekt handel. Varen nøjagtig som beskrevet, og lynhurtig levering

26 juli 2019

Antwoord van Baser

Mange tak for den positive anmeldelse Max 😊 dejligt at du er tilfreds med både produkt og service. Rigtig god sommer, og god fornøjelse med dit nye Baser produkt 😃

Thomas fra Baser.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering. Nem at samle ud fra anvisning

26 juli 2019

Hej Alice.
Mange tak for den flotte anmeldelse - og det er dejligt at høre, at produktet også er nemt at anvende. Rigtig god fornøjelse med det, og hav en skøn sommer 🌞

Anna fra Baser 😊

Godt produkt

Godt produkt, hurtig (og gratis) levering.

24 juli 2019

Hej Torben.
Tak for din positive anmeldelse, det er godt alt både produkt og levering fungerer som det skal 👍 rigtig god sommer, og god fornøjelse med dit nye Baser produkt!

Louise fra Baser 😊

godt produkt

godt produkt, hurtig og korrekt levering

23 juli 2019

Hej Knud.
Tak skal du have for en flot anmeldelse 😃 det er godt at høre at vi rammer plet med både produkt og service - rigtig god fornøjelse med dit nye Baser produkt og rigtig god sommer! 🌞

Meget fine sandsække

Meget fine sandsække. Hurtig levering

23 juli 2019

Hej Lilljan.
Mange tak for din flotte anmeldelse 😊 tak for komplimenten på vores sandsække - det er godt at vide, at de bliver lagt mærke til 😃 Rigtig god dag, og må du få en fantastisk sommer 🌞

Louise fra Baser 🙂

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering

22 juli 2019

Mange tak skal I have for den flotte anmeldelse! 😊
Det er dejligt, at I har haft en god oplevelse med både køb og levering 💪😁 jeg er sikker på, at vi scorer hattrick, når I får taget jeres nye Baser produkt i brug ⚽

De bedste hilsener + ønsker om en skøn sommer,
Hele Baser Teamet 😃

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god parasolfod og hurtig…

Super god parasolfod og hurtig ekspedition

21 juli 2019

Mange tak for den flotte anmeldelse, Ole! 🙏
Det er rigtig godt at vide at du er glad for parasolfoden, samt at servicen har været god - rigtig god fornøjelse, og god sommer 🌞

Thomas fra Baser 😊

Super produkter

Igen har jeg modtaget et produkt, som jeg er ovenud tilfreds med, og leveret til siden 😃

21 juli 2019

Hej Thomas! 😃
Tak for en strålende anmeldelse ⭐ Og hvor er det da dejligt, at høre du har været så glad, at du er vendt tilbage og har købt hos os igen 😃 Rigtig god fornøjelse med dine Baser produkter, vi krydser alt vi kan for at resten af sommeren bliver varm og solrig, så du får masser af tid til at nyde sommeren 🌞

Fuld tilfredshed!

God hjemmeside, hurtig levering, genialt produkt. Jeg er fuldt tilfreds!

19 juli 2019

Hej Lene 😊
Hold op hvor er det nogle dejlige ord, du der giver os med på vejen - rigtig mange tak for både dem og de 5 stjerner! Vi tager det hele med os på weekend, her på kontoret, og krydser til gengæld alt vi kan for, at solen vil skinne på dig, resten af sommeren 🌞
Rigtig god weekend og må du få en fantastisk sommer! 😃

Esben fra Baser 🙏