Hele oplevelse vær Christian hjælp os så vi fik den rigtige parasol til haven den er bare lækker og pæn til vores nye hus. den bliv teste i dag i dette dejlige vej og med lidt vind som det klare helt... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Første gang vi har købt Baser produkter, men absolut ikke sidste. Selvom produkterne er bestilt igennem Bauhaus, fangende Christian en fejl i vores ordre og kontaktede os direkte. Ingen Chat box her,... Toon meer
Købte en parasol + fod. Lever 100 % op til forventningerne. Sublim kvalitet og funktionalitet. Har selv i den stærke vind i dag, stået fast som en klippe. Ligeledes super kundeservice, som mange kun... Toon meer
Gode produkter og fremragende kundeservice. Jeg købte parasol, fod og sandsække. Alt sammen købt hos Bauhaus. Der var en fabrikationsfejl, der kan ske. Bauhaus var tung at danse med, Baser fixede... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Baser Danmark – Bæredygtig, Stilfuld & Smart Skærmning til Udelivet Hos Baser Danmark mener vi, at udeliv skal være nemt, stilfuldt og bæredygtigt. Derfor designer vi vindstabile parasoller, parasolfødder og tilbehør, der passer perfekt til danske haver, terrasser og altaner – uanset om solen skinner, eller vinden rusker. Som familieejet virksomhed går vi op i kvalitet, funktionalitet og ansvarlighed. Vores parasolfødder og sandsække er fremstillet af 100 % genanvendt plast, herunder gamle plastikflasker, fiskenet og industrielt plastaffald. I stedet for at bidrage til verdens plastikforurening, omdanner vi affald til holdbare og højtydende produkter til udelivet. Vi ved, at det danske vejr kan være lunefuldt – fra blæsende efterårsdage til skarpe sommerstråler. Derfor har vores Baser parasolfødder et patenteret låsesystem, der sikrer ekstra stabilitet, mens vores kvalitetsparasoller er lavet af løsningfarvet akrylstof og let, men stærk aluminiumsramme, der giver maksimal holdbarhed og UV-beskyttelse. Men Baser handler ikke kun om produkter – vi giver dig også tryghed og kvalitet. Alle vores produkter leveres med en 5-årig reservedelsgaranti, så du kan være sikker på din investering. Derudover står vores venlige og erfarne team altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte skyggeløsning til dit uderum. Bliv en del af Baser Danmark-familien, og oplev skandinavisk design – bæredygtigt, stilfuldt og skabt til det danske vejr. 🌱☀️
Contactgegevens
Bjarkevej 12, 8464, Galten, Denemarken
- +4521903220
- info@mybaser.com
- mybaser.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Antwoord van Baser
Hurtig levering og parasolfod en er…
Hurtig levering og parasolfod en er effektiv.
Det er lidt svært at sætte en samlet parasol ned når man er en person, så vi har valgt at lade parasollen være på foden til daglig brug. Så tager vi bare foden af parasollen i dårligt vejr. Men det er nemt at flytte rundt på parasollen når man fjerner sandsækkene og så placeres de blot når parasoller anbragt i sin nye position.

Antwoord van Baser
Parasol foden fungerer helt perfekt og…
Parasol foden fungerer helt perfekt og blev levet dagen efter den blev bestilt. Super god service.

Rigtig dejlig parasol fod
Rigtig dejlig parasol fod. Let at flytte rundt, pga sandsækkene og parasollen står solidt og godt. Jeg vil anbefale alle parasolfoden.

Antwoord van Baser
Ikke hvad vi regnede med.
Der var som sådan ikke noget galt med ordren, men vi synes alligevel at vi blev godt og grundigt snydt da vi havde bestilt 4 sandsække på 15 kg. til 135 kr. pr. stk. Da pakken så kom var det kun betræk og plastikposer til at fylde sand i. Vi tjekkede så efter på hjemmesiden om det kunne være rigtigt og kunne se at der dog var anført at det var uden sand, men vi mener at det kunne gøres mere tydeligt at det er uden sand, for hvis vi havde set det, havde vi ikke købt sækkene. Derfor den lave anmeldelse da det godt kunne være skrevet i overskriften af varen.

Super god nem at flytte
Super god nem at flytte, og god kvalitet 👍😀

Genial opfindelse
Genial opfindelse - parasolfod, der er let at flytte rundt med, og praktisk at opbevare i vinterhalvåret.

Fantastisk produkt
Nem overskuelig hjemmeside. Fantastisk produkt!!!

Positiv oplevelse
Positiv oplevelse ved at handle hos Baser. Hurtig levering og varerne er super fine..

Antwoord van Baser
Fuldstændig gnidningsløs og punktlig og…
Fuldstændig gnidningsløs og punktlig og præcis handel og levering

Smart design. Nem at samle
Hurtig levering. Jeg er yderst tilfreds med parasolfoden til min altan. Virkelig smart og flot design. Meget nem at samle. Kan virkelig anbefales.