Ik had een armband besteld met 4 naamplaatjes, en deze begon na een paar dagen al heel erg slecht te worden. Ik heb via de chat kontakt genomen, de situatie uitgelegd, foto er van opgestuurd, en ik... Toon meer

Geen goede ervaring,een bestelling geplaats voor een armbandje van mijn overleden zoontje,is nooit aangekomen maar wel moeten betalen,vind dit niet kunnen,en zeker niet als ik in de recensies lees dat... Toon meer
Ik had een naamketting laten maken voor mijn dochtertje, de eerste bleef lang achter en is bij de verzending verloren gegaan, ik had gestuurd wat we konden doen en ze hebben kosteloos een nieuwe gemaa... Toon meer
Ik ben zeer tevreden met Myka. Ik had mijn armband al in jaar en er was een probleem. Dit is perfect opgelost om mij een nieuwe te sturen geheel kosteloos heel netjes opgelost en ik ben heel erg dankb... Toon meer
MYKA specializes in personalized jewelry gifts, celebrating life’s most special moments. Established in 2006 and known for its unique, handmade designs, we pride ourselves in taking care of every step of our process before your keepsake arrives to you. Each MYKA piece touches the hands and hearts of the entire team from in-house design to being hand-wrapped with love to your doorstep. We are dedicated in creating collections of quality materials and ethically sourced diamonds that hold meaning. Whether you are treating yourself or searching for a gift for something special, discover the perfect gifts for all your loved ones for any occasion.
Verenigde Staten
- support.fr@myka.com
- myka.com
Vraagt klanten om een review
Helaas geen hele goeie ervaring met de…
Helaas geen hele goeie ervaring met de levertijden van dit bedrijf. Vol enthousiasme een gepersonaliseerd sieraad besteld op 18/4/2025. Deze zou geleverd worden op 28/4/2025, helaas niet gebeurd. Ik ben keurig op de hoogte gehouden van de 1e vertraging, deze zou binnen 1 tot 3 dagen binnen komen, maar helaas. Ik heb nu een verassing die 5 dagen al te laat is, wat best vervelend is. 1 keer vertraging is natuurlijk mogelijk, maar nu wacht ik alweer 2 dagen langer dan de uiterste datum die ze mij gegeven hebben. Ik had een hoge pet van dit bedrijf en zeker door de goeie reviews, maar zou er nu toch nog een 2e keer over nadenken voor ik hier iets bestel.

Antwoord van MYKA
De gekochte sieraden vielen helaas wat…
De gekochte sieraden vielen helaas wat tegen, ze vielen iets te groot uit na de smaak van de vrouw.
Even snel retourneren? Dat is niet mogelijk!
Je kan niet je geld terug krijgen, maar krijgt shop tegoed? Echt heel erg slecht!

Prachtige betekenisvolle sieraden / werkt verslavend door hun schoonheid 🥰
Zoals ik al heb vermeld prachtige sieraden geweldige betekenisvolle collectie groot gamma aan keuzes
Top service daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen 👍👍👌
Alweer een bestelling geplaatst 😍🦋
Eens je begint ben je verloren 😀😀
Werkt verslavend door hun schoonheid 🥰
Een aanrader op alle vlakken ... gewoonweg TOP ❤️
Niets anders dan positieve superlatieven topwinkel en topservice 👍
Eerst prachtige sieraden mooie afwerking en zeer betekenisvol een riante keuze een echte aanrader als je iets speciaals betekenisvol mooi exclusief wil dragen 1 adres Myka Top gewoonweg ❤️
En zeer belangrijk wat een service ongelooflijk vriendelijk behulpzaam begripvol niets anders dan superlatieven dat heb ik zelden meegemaakt zeker in de webshop tegenwoordig zeer zeldzaam daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen! Bravo echte toppers 👌
Hele mooie ketting
Hele mooie ketting!
Wel iets of wat dun dus ik hoop dat deze stevig blijft. De meest gekozen lengte is persoonlijk iets te lang voor mij maar stoort me niet.
De inscriptie is heel mooi! Mooi lettertype!
Ik zal deze met plezier dragen!
Ik heb wat ik hebben wil en wil meer…
Ik heb wat ik hebben wil en wil meer delen met andere geliefden
Het is heel overzichtelijk
Het is heel overzichtelijk de verschillende sieraden. En duidelijke uitleg van wat je kiest. Top
Ik wou dat er een 0 ster mogelijkheid…
Ik wou dat er een 0 ster mogelijkheid was.
Ontvang je een cadeau van je gezin. Gaat na 3 weken kapot en niemand die je helpt.

verzending naar Hongarijë
Ik had een ketting besteld en aankomst bleek deze niet zoals verwacht. Ik mocht deze omwisselen van de klantendienst maar diende de verzendkosten zelf te betalen. Dat begreep ik, was natuurlijk niet hun verantwoordelijkheid.
Tot daar alles goed maar tot mijn verbazing diende ik ineens verzendkosten naar Hongarijë te betalen. Blijkt dat ze van daaruit hun goederen verzenden. Wees dus gewaarschuwd als je iets besteld bij hen!
26€ verzendkosten voor een ketting van 90€....
Eerste keer en ook laatste keer dat ik bij hen bestel....

Zeer goede service
Super goede klantenservice en zeer klant gericht, naar een klachten is het ontzettend goed opgelost heel fijn bedankt!
Mijn probleem is opgelost ik ben blij…
Mijn probleem is opgelost ik ben blij met mijn product!
Bedankt voor de service!
Zeer netjes afgehandeld
Product prachtig ter eren van mijn wijlen liefste moeder en broers.
Product prachtig ter eren van mijn lieve 1.5 jaar geleden.
Andere 3 staan mijn broers op, met zijn 3e 1front voor mam
Hij brak aan het touwtje, doe deze nooit af.
Wat denk je; ze sturen een nieuwe , grandioos🤩👌
Wel ga ik nogmaals een rekbaar elastische draad voor dubbele security.
Mooie reactie van Alexander en prachtig gemaak, top service
Roger
Top service
Top service
Ik had een gepersonaliseerde hanger besteld in 18k gold vermeil, maar deze is geleverd in zilver 925.
Een mailtje naar de klantendienst en de gold vermeil werd super snel besteld en bezorgd.
Waarvoor mijn dank aan Myka.
Met vriendelijke groeten
Alois
Goede klantenservice!
Net als bij een eerdere review waren ze vergeten t huisnummer op mn bestelling te zetten waardoor het pakket niet aankwam. De service die ik heb ontvangen was echt top! Er werd snel en adequaat gereageerd op mijn berichten. De klantenservice was vriendelijk en er werd proactief een oplossing aangeboden. Beste service in tijden!
Uiteindelijk heb ik mijn bestelling ontvangen en ik ben er erg blij mee :)
Geen beloofde levering
Belooft om voor 14 februari te leveren en nooit ontvangen

Antwoord van MYKA
Mooie sieraden en supergoede service
Ik had hier een paar maanden geleden een armband besteld. Hij ziet er precies zoals op de site uit en ben erg tevreden. Helaas ging deze naar een paar maanden stuk (schakel ging kapot). Na contact opgenomen te hebben met MYKA kreeg ik al snel reactie dat ze kosteloos een nieuwe verstuurden. Deze inmiddels ontvangen en ook weer prachtig. Mooie sieraden en een supergoede service!!
Leuke artikelen
Ik heb een verkeerde maat binnen…
Update: myka heeft contact opgenomen en ik wacht nu op verdere instructies.
Ik heb een verkeerde maat binnen gekregen en heb speciaal een extra service betaald om deze om gratis te wisselen.
Ik heb contact opgenomen met Myka en ik krijg geen enkele respons 😳😳
We zijn zoveel dagen verder.
Dus ja.. niet tevreden want de armband schuift van men arm.

Antwoord van MYKA
Armband stuk, maar met goede service!
Ik had een mooie armband besteld met gegraveerde tekst. Helaas kwam de armband later aan door een fout van de desbetreffende postbedrijf. Uiteindelijk toen ik de armband binnen had gekregen, was hij helaas na 1 dag al stuk. Gelijk contact opgenomen met de klantenservice en die kwamen gelijk met een oplossing dat ik een ander product uit mocht kiezen. Dus mij betreft een hele fijne service en kijken echt naar een passende oplossing.
Gr Ivy