Ik had een armband besteld met 4 naamplaatjes, en deze begon na een paar dagen al heel erg slecht te worden. Ik heb via de chat kontakt genomen, de situatie uitgelegd, foto er van opgestuurd, en ik... Toon meer

Geen goede ervaring,een bestelling geplaats voor een armbandje van mijn overleden zoontje,is nooit aangekomen maar wel moeten betalen,vind dit niet kunnen,en zeker niet als ik in de recensies lees dat... Toon meer
Ik had een naamketting laten maken voor mijn dochtertje, de eerste bleef lang achter en is bij de verzending verloren gegaan, ik had gestuurd wat we konden doen en ze hebben kosteloos een nieuwe gemaa... Toon meer
Ik ben zeer tevreden met Myka. Ik had mijn armband al in jaar en er was een probleem. Dit is perfect opgelost om mij een nieuwe te sturen geheel kosteloos heel netjes opgelost en ik ben heel erg dankb... Toon meer
MYKA specializes in personalized jewelry gifts, celebrating life’s most special moments. Established in 2006 and known for its unique, handmade designs, we pride ourselves in taking care of every step of our process before your keepsake arrives to you. Each MYKA piece touches the hands and hearts of the entire team from in-house design to being hand-wrapped with love to your doorstep. We are dedicated in creating collections of quality materials and ethically sourced diamonds that hold meaning. Whether you are treating yourself or searching for a gift for something special, discover the perfect gifts for all your loved ones for any occasion.
Verenigde Staten
- support.fr@myka.com
- myka.com
Vraagt klanten om een review
1 armband stuk na 1 week een 2de…
1 armband stuk na 1 week een 2de gekregen stuk na 3 weken en dat voor €235 wat een oplichting

Antwoord van MYKA
Bestelling wordt maar niet geleverd
Ik sluit mij volledig aan bij de vorige recensie. Bestelling zou maandag 13 januari al geleverd worden. Bedrijf Mika reageert niet op mail en de status van de bestelling is al meer dan een week ongewijzigd. Wacht al ruim 2 weken op mijn bestelling…

Antwoord van MYKA
Geen reactie en nog geen pakket
Bestelling is niet aangekomen op afgesproken tijd, ik heb ook alleen een t&t van bpost terwijl ik in Nederland woon, van de klantenservice krijg je geen enkele reactie. Ze hebben wel zelf voor ik contact zocht een mail gestuurd dat zij kunnen zien dat hij 1 tor 3 dagen later aan zou komen, wat vandaag de laatste dag is. Helaas heb ik nog steeds geen duidelijke t&t en denk ik niet dat deze vandaag wel bezorgd gaat worden.

super service
super service ...ketting was gebroken en na contact met myka is er een heel nieuw sieraad gestuurd....dank jullie wel,,,,
Het duurde even met bezorgen van dhl…
Het duurde even met bezorgen van dhl maar het was de moeite waard.
Zo blij met mijn halsketting. Hoop dat hij zo mooi blijft.
Kom zeker nog een keer terug.
Zeer slechte ervaring met deze winkel,
Zeer slechte ervaring met deze winkel,
Ruim 4 weken geleden een bestelling gedaan die nog steeds niet binnen is. Ik begin serieus te twijfelen of ze het gewoon zelf bij Aliexpress hebben besteld en daarna opsturen naar de klant. Ze hebben wel aangeboden dat ik mijn artikel mag ruilen tegen iets anders (wat ik vreemd vind aangezien ik het artikel nog niet eens gezien heb) er word gelukkig wel op mijn mails gereageerd maar daar is ook alles mee gezegt. Ik krijg antwoorden waar ik helemaal niks aan heb. Heel jammer aangezien het om een ketting van ruim €75 gaat!

Antwoord van MYKA
Erg goede service en ontzettend fijne…
Erg goede service en ontzettend fijne communicatie. Ondanks de feestdagen hebben ze alles op alles gezet om de bestelling op tijd te verzenden. Heel erg bedankt, zeer aan te raden!
Kies Zilver!
Qua levering was dit prima maaaarr het sieraad verkleurt gewoon na X aantal weken. echt super zonde! je kan dus net zo goed betalen voor zilver ipv goud...

Antwoord van MYKA
De Navigator leren gevlochten armband na één jaar versleten en kapot
De Navigator zwart leren gevlochten armband zag er zeer mooi uit, zowel de armband als de gegraveerde sterling zilveren kralen. De kralen zijn nu, één jaar later, nog steeds erg mooi. De armband is na één jaar totaal versleten. Het zwart is er van af en hij is op twee plaatsen gebroken. Van een armband van 86 euro verwacht ik dat die langer dan één jaar mooi en bruikbaar blijft. Dit is een teleurstelling.

Antwoord van MYKA
Ik heb vorige week donderdag een…
Ik heb vorige week donderdag een bestelling gedaan. Ik heb extra 15 euro betaald zodat ik het spoedig binnen 2 dagen kon ontvangen. Helaas hebik mijn product nog steeds niet. Kan ze ook telefonische niet bereiken.

Absolute aanrader
Fantastische, behulpzame klantenservice. Ik werd ontzettend vriendelijk en uitvoerig geholpen bij het uitzoeken van mijn gewenste naamketting. Zojuist ontvangen en hij is prachtig! De ketting is mooi en zorgvuldig verpakt. Daarnaast werd ik goed op de hoogte gehouden van het bestelproces (kreeg tussendoor zelfs een foto toen de ketting geproduceerd was) en levering.
Absolute aanrader.
Super slechte service
Super slechte service!
Ze zeggen dat het verkeerde adres is ingevuld terwijl dat helemaal niet zo is. Ze hebben zelf het huisnummer er niet bij gezet en zo zijn we al 2 maand aan het wachten op het pakketje.
Ze blijven zeggen dat we met PostNL moeten contact opnemen terwijl de afzenders een onderzoek moet starten dat kunnen wij zelf niet.
Dus in het kort, lijken het wel oplichters!

Retour adres is POLEN
Hoewel de website aantrekkelijk lijkt, raad ik aan om je geld te besparen en naar een betere juwelierszaak te gaan.
Een groot probleem is het retourbeleid. Ze nemen alleen niet-gepersonaliseerde artikelen terug, maar 99% van hun verkopen betreft gepersonaliseerde producten. Dit omvat zelfs eenvoudige letterhangertjes, waarbij het toevoegen of weghalen van een letter al als personalisatie wordt gezien. Dit lijkt opzettelijk te zijn, zodat je niets terug kunt krijgen voor je aankoop.
Daarnaast is het retouradres in POLEN, en je bent verplicht om een track en trace-service te gebruiken. Dit brengt extra verzendkosten van ongeveer €30 met zich mee ?!?!
Niet zijn geld waard.

Antwoord van MYKA
Mijn ketting voor mijn dochter haar…
Mijn ketting voor mijn dochter haar verjaardag is nog steeds niet aangekomen 10 november verstuurd. Zou rond 22 nov aankomen.
Nu weer een email dat deze 3 dec bezorgd word kan haast voor de kerst geven. Rede verkeerde adres staat duidelijk in de email mijn goeie adres. 🤷♀️

Een geweldig mooie naamketting
Een geweldig mooie naamketting. Mijn kleindochter was er erg blij mee. Goed verpakt en een snelle verzending. Eigenlijk niets verkeerds te zeggen. Zal zeker meer bestellen.
Problemen met verzending, zeer lange wachttijd
De gepersonaliseerde armband die ik als verjaardagscadeau besteld had zou al 13 dagen geleden geleverd moeten zijn, maar ik heb nog geen product gezien. Omwille van ontbrekend huisnummer nooit toegekomen. Ondertusssen heb ik vernomen dat een nieuwe armband 'zich in de vroege fases van productie bevindt'. Maw het zal nog een tijd duren voor ik iets ontvangen - verjaardag is al lang voorbij - als ik al ooit iets ontvang... ik begin te twijfelen aan de echtheid van de website.

Antwoord van MYKA
Contact met klantendienst verliep heel…
Contact met klantendienst verliep heel vlot, behulpzaam en vriendelijk en bovendien heel blij met mijn ketting,