Banner for MYKA

MYKA Reviews

73.361
TrustScore 4 uit 5

4,2

Ik had een armband besteld met 4 naamplaatjes, en deze begon na een paar dagen al heel erg slecht te worden. Ik heb via de chat kontakt genomen, de situatie uitgelegd, foto er van opgestuurd, en ik... Toon meer

Geen goede ervaring,een bestelling geplaats voor een armbandje van mijn overleden zoontje,is nooit aangekomen maar wel moeten betalen,vind dit niet kunnen,en zeker niet als ik in de recensies lees dat... Toon meer

Ik had een naamketting laten maken voor mijn dochtertje, de eerste bleef lang achter en is bij de verzending verloren gegaan, ik had gestuurd wat we konden doen en ze hebben kosteloos een nieuwe gemaa... Toon meer

Ik ben zeer tevreden met Myka. Ik had mijn armband al in jaar en er was een probleem. Dit is perfect opgelost om mij een nieuwe te sturen geheel kosteloos heel netjes opgelost en ik ben heel erg dankb... Toon meer

1. Sieradenwinkel

MYKA specializes in personalized jewelry gifts, celebrating life’s most special moments. Established in 2006 and known for its unique, handmade designs, we pride ourselves in taking care of every step of our process before your keepsake arrives to you. Each MYKA piece touches the hands and hearts of the entire team from in-house design to being hand-wrapped with love to your doorstep. We are dedicated in creating collections of quality materials and ethically sourced diamonds that hold meaning. Whether you are treating yourself or searching for a gift for something special, discover the perfect gifts for all your loved ones for any occasion.

Goed

TrustScore 4 uit 5

73K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(73.361)

1.796 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super vriendelijk,goede en snelle…

Super vriendelijk,goede en snelle levering,zeer vlotte en goede na service.
Vorig jaar was de ketting stuk in de ketting zelf,niet de hanger,die is zonder probleem opnieuw gemaakt!
Ze zijn enorm behulpzaam als je een probleem hebt

17 oktober 2024

super

het is precies zoals je het ziet op een plaatje perfect blijft ook heel mooi

8 oktober 2024

Mooi sieraad

Mooi sieraad, als jullie ook nog de keus geven om een dikker kettinkje te bestellen, en ik ben zo gelukkig om 2 geboortebloemen te hebben laat iemand daar dan ook een keus uit kunnen maken. Het sieraad is erg mooi .

7 oktober 2024

Myka Misleidend

Na het lezen op Trustpilto had ik alle vertrouwen in Myka, helaas is mijn ervaring met Myka niet geworden als bij anderen.
Ik heb ruim op tijd een bestelling geplaatst en Extra betaald voor een snellere levering. Niks van waar. Tot de laatste dag gevolgd waar mijn bestelling bevindt, nogsteeds bij eind controller en word verpakt. Nieteens verzonden na een paar dagen. Ik dacht op 4 Oktober moet het wel aangekomen worden. Nee nogsteeds niks. Echt slecht vind ik het. Ik heb een mail gestuurd met de vraag waar mijn bestelling blijft en dat ik zeer teleurgesteld bent in Myka. Ik wil mijn geld terug!

Myka mocht je het lezen
Ik heet Jaime .

5 oktober 2024
Logo MYKA

Antwoord van MYKA

Beste Jaime,

Het spijt me heel erg voor de frustratie die dit heeft veroorzaakt, vooral omdat het om een speciale gelegenheid gaat. Ik begrijp volledig hoe belangrijk dit voor u is en wil mijn oprechte excuses aanbieden voor de vertraging.

Ik heb u inmiddels een update gestuurd met de details van uw bestelling, en we doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Soms kunnen onverwachte problemen vertragingen veroorzaken, maar weet dat we hard werken om dit voor u in orde te maken.

Uw feedback betekent veel voor ons, en wees gerust dat ik toegewijd ben om ervoor te zorgen dat dit naar uw tevredenheid wordt afgehandeld.

Abigail - MYKA Klantenservice

Uitstekende klantenservice

Uitstekende klantenservice, foto's gestuurd van het beschadigde enkelbandje. en ze hebben direct een herbestelling voor mij geplaatst.

27 september 2024

Super geholpen 😉

Ik ben super geholpen bij de klantenservice en erg vriendelijk.
Ik had een armband gekocht vorig jaar met bedeltjes de namen van mijn kleinkinderen.
Dit jaar werd ik weer onverwachts oma, en wilde graag de naam van mijn nieuwe kleindochter erbij .
En ben daar super mee geholpen.
Ben er erg blij mee.
Dank jullie wel voor de goede service 👍🏻☺️

22 september 2024

Ik zal nooit meer iets kopen in deze…

Ik zal nooit meer iets kopen in deze online winkel.
Ik heb 2 keer een slecht kwaliteit armband gekregen en wacht al 1 maand om de armband terug te sturen.
Ze lossen niets op, zeggen allen dat wordt opgelost maar wacht al te lang.

19 september 2024
Logo MYKA

Antwoord van MYKA

Beste Sara,

Het spijt me te horen dat u problemen heeft ondervonden met uw armband. Ik begrijp volledig hoe frustrerend het moet zijn om zo lang te moeten wachten, en ik wil dit graag voor u oplossen.

Ik heb u een privébericht gestuurd om wat meer informatie over uw bestelling te verzamelen. Dit zal me helpen om ervoor te zorgen dat we dit zo snel mogelijk oplossen. Uw tevredenheid is belangrijk voor mij, en ik wil dat u de prachtige sieraden ontvangt die u verdient!

Dank u voor uw begrip, en ik kijk ernaar uit om u te helpen dit op te lossen.

Abigail - Klantenservice MYKA