We waren altijd al enthousiast over de lunchbox van dit merk. Nu een een eigen aangeleverde foto op een broodtrommel laten afdrukken . Goede kwaliteit , mooie kleuren . Zoon is erg blij mee !

Fles gaat intussen al 2 weken mee naar school zonder lekken of barsten ondanks de harde plastiek. Openen was de eerste paar keer wat moeilijk voor mijn 4jarige maar eenmaal hij doorhad hoe het ging... Toon meer

De bestelling kon gelukkig eerder bezorgt worden. Wij hadden hierover gebelt toen we er achter kwamen dat het anders net te laat zou zijn voor het verjaardag kado. Toen het binnenkwam bleek er een ver... Toon meer

Product via website customized. (Afdruk) kwaliteit is heel goed. Maar de vijf sterren zijn vooral verdiend door het overtreffen van de verwachtingen over het inpakken. Bij de bestelling had ik als opm... Toon meer

1. Labelprinter
  2. Algemene winkel

MyMepal is uitgegroeid tot een internationale webshop met een uitgebreid Mepal assortiment en de nieuwste bedrukkingstechnieken. Je kunt op de MyMepal site niet alleen je eigen Mepal lunchbox, schoolbeker en diverse drink- en waterflessen samenstellen qua kleur en bedrukking, maar ook thermomokken, lunchpots, theedozen en kraamcadeaus personaliseren.

4,5

Uitstekend

18K reviews

Top service!

De producten van Mepal zijn altijd fantastisch en van goede kwaliteit. Ik heb al meerdere schooljaren voor mijn zoontje via Mymepal zelf de producten ontworpen. Heel erg makkelijk om te doen.
En als er iets niet goed gaat of is worst er direct en snel gehandeld. Altijd een top service! En ook handig is dat je kleine onderdelen die toch door, een niet altijd zuinige 7 jarige jongen, aan vervanging zijn gewoon los bestellen.

11 oktober 2023

Naam buiten label

We gingen er van uit als je de naam juist hebt staan op de fles en broodtrommel dat het ook juist werd overgenomen op het fruitbakje, dat is dus niet zo. We hebben dus nu een fruitbakje met de naam naast het label. Erg jammer

10 oktober 2023