We waren altijd al enthousiast over de lunchbox van dit merk. Nu een een eigen aangeleverde foto op een broodtrommel laten afdrukken . Goede kwaliteit , mooie kleuren . Zoon is erg blij mee !
Fles gaat intussen al 2 weken mee naar school zonder lekken of barsten ondanks de harde plastiek. Openen was de eerste paar keer wat moeilijk voor mijn 4jarige maar eenmaal hij doorhad hoe het ging... Toon meer
De bestelling kon gelukkig eerder bezorgt worden. Wij hadden hierover gebelt toen we er achter kwamen dat het anders net te laat zou zijn voor het verjaardag kado. Toen het binnenkwam bleek er een ver... Toon meer
Product via website customized. (Afdruk) kwaliteit is heel goed. Maar de vijf sterren zijn vooral verdiend door het overtreffen van de verwachtingen over het inpakken. Bij de bestelling had ik als opm... Toon meer
MyMepal is uitgegroeid tot een internationale webshop met een uitgebreid Mepal assortiment en de nieuwste bedrukkingstechnieken. Je kunt op de MyMepal site niet alleen je eigen Mepal lunchbox, schoolbeker en diverse drink- en waterflessen samenstellen qua kleur en bedrukking, maar ook thermomokken, lunchpots, theedozen en kraamcadeaus personaliseren.
Nijverheidsweg Noord 130-5, 3812 PN, Amersfoort, Nederland
- +31 33 448 1097
- contact@mymepal.com
- mymepal.com
Een fantastische broodtrommel met eigen…
Een fantastische broodtrommel met eigen thema, stevig en duurzaam. We hebben een nieuwe gekocht, omdat bij de oude sluiting is kapot gegaan. Levering zoals bij de bestelling is belooft, 4 werkdagen later thuis ontvangen.
Kinderbestek met naam
Snelle levering. Prent is zoals verwacht, maar de naam staat op kindermesje en lepel in de verkeerde richting. De vork is ok. Verder geen opmerkingen
Mooie kwaliteit
Mooi product en de foto erop was echt heel mooi geworden. Precies wat ik in gedachten had
Prima service,snel geregeld
Prima service,snel geregeld. Alleen vond ik de prijs wel erg duur voor het bedrukken
Heel mooi en zoals ik verwacht had.
Snelle levering maar kwaliteit niet top
Het was makkelijk te doen en er was snelle levering. Helaas is de kwaliteit minder. Na voor de 2e keer in de vaatwasser was het plaatje van de broodtrommel al niet meer helemaal goed. Er was een klein stukje af en een ander klein stukje was vervaagd. Je kan nog steeds goed het plaatje zien maar het is niet meer helemaal heel. En dat vind ik toch het niet waard voor de prijs.

Antwoord van Mymepal
Mijn bestelling Was op verzoek eerder …
Mijn bestelling Was op verzoek eerder binnen . Goede service.
Niet de juiste kleuren die ik vroeg, tekst zeer vervaagd
Niet de juiste kleuren die ik vroeg

Antwoord van Mymepal
Helaas scheef gedrukt en klantenservice geeft niet thuis
Prachtige producten en mooie prints. Helaas is de opdruk op 3 van de 4 bestelde producten verkeerd geplaatst. Op de voorbeelden op de website bij het maken van de ontwerpen staan ze perfect. Je zou verwachten dat je ze dan ook zo krijgt. Klantenservice was niet erg meedenkend. Heeft uiteindelijk 1 product vervangen (onduidelijk waarom niet allemaal?), maar daarop wederom exact dezelfde verkeerd geplaatste afbeelding. Op mijn vraag hoe dit nou kan en hoe dit voorkomen kan worden bij een eventuele bestelling in de toekomst kreeg ik geen antwoord meer.
Jammer, want de afbeeldingen an sich zijn mooi en van goede kwaliteit, maar hierdoor zou ik de volgende keer voor een andere aanbieder kiezen.

Antwoord van Mymepal
Eindeloze mogelijkheden voor een orginele trommel
De kleuren komen goed overeen met de site. Heel veel mogelijkheden om een eigen originele trommel of iets anders te maken. Heel leuk.
Goede kwaliteit
Hele vriendelijke en behulpzame klantenservice…
Hele vriendelijke en behulpzame klantenservice!
En toen we de bestelling kregen mooi en goede kwaliteit.
Dhl was mijn pakje kwijtgeraakt en dan mag alleen de verzender een navraag starten. Dit werd op mijn vraag prompt gedaan. Toen er weinig schot bij dhl zat is er een nieuwe bestelling opgestuurd en hebben we nu hele goede kwaliteit en mooi uitgevoerde persoonlijke broodrommel ed voor de kinderen.
Blij mee!
Super service
Super service,
Na een grote bestelling voor het nieuwe schooljaar voor de kinderen waren er 2 producten waar de afbeelding witte puntjes vertoonde en losliet, na een mailtje, gelijk reactie binnen 👍 en gelijk met een oplossing!
Echt super snel en goede service een dikke duim kunnen veel bedrijven nog wat van leren 👍👍👍👍👍, kan hellaas niet meer dan 5 sterren geven maar van mij krijgen ze zeker meer
Foto zit er prachtig op !
Foto zit er prachtig op !
Heb al vaker een broodtrommel met foto besteld , weet dus uit ervaring dat deze waarschijnlijk ook prachtig blijft . En een snelle service .
Geweldige ervaring
Mooi en stevige brooddoos in de kleurencombinatie die ik wou én met de tekst die ik wou. Fijne service
druk kwaliteit slecht
Het ziet er wel heel mooi uit,maar de kwaliteit van de opdruk is slecht.
Wij hebben flessen besteld voor het nieuwe schooljaar en de namen gaan er al na 2 weken af zonder dat het in de vaatwasser is geweest.
Zeer tevreden
Goede telefonische service, mooi product en mooi en op tijd afgeleverd.
Mooi product en goede service
Mooi product en goede service. Onze eerdere bestelling was geprint op een gekleurde beker en na een aantal maanden liet de print los. Wij kregen van Mymepal kosteloos een nieuwe witte beker met print! Deze blijft heel goed zitten.