Ik ben deze site tegen gekomen via social media en dacht dat lijkt me geweldig. Onze hond hebben we 2 jaar gelden moeten laten inslapen. Ik heb een foto uit 2018 gebruikt en My Pet Frame heeft er ee... Toon meer
Laatst heb ik voor de tweede keer een portret met lijst besteld, dit maal voor de overleden kat van mijn zusje. Beiden keren heel blij het resultaat. Specifieke wensen worden goed opgevolgd en de le... Toon meer
Mijn ***, wat een slecht bedrijf. Beloven binnen 24 uur een schets. Gemaild, komt er zsm aan, wederom gemaild, komt er nu met spoed aan, wederom gemaild, het wordt maandag verzonden! Wat wordt er ve... Toon meer
Het was een vlotte en snelle werking. Ik had één aanpassin gevraagd op een zaterdag-avond en zondag ochtend zat de aangepaste versie gewoon in mijn mailbox! Door een klein accidentje heb ik de verk... Toon meer
Maak een kunstwerk van jouw eigen huisdier. Kies uit verschillende tekenstijlen! Op maat gemaakte posters voor je viervoetige vrienden!
De Overmaat, 71, 6831AG, Arnhem, Nederland
- info@mypetframe.nl
- mypetframe.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ontzettend tevreden!
Een aantal jaar geleden hebben wij een My Pet Frame van onze hond cadeau gekregen van vrienden. Nu hebben we er nog een hondje bij en wilden we van haar ook een mooi portret van My Pet Frame.
Maar we wilden wel zeker zijn dat het ook bij elkaar zou passen en dat de kleuren t.o.v. de portretten en de verhoudingen in het echt ook met elkaar zouden kloppen.
Het eerste portret van ons hondje leek digitaal perfect, maar viel in het echt heel donker uit, zeker t.o.v. het portret van onze andere hond.
Hierover een mailtje gestuurd en ze begrepen het compleet en met meer foto's en aanwijzingen wat we graag anders zouden zien, zijn we na een aantal proefversies uiteindelijk tot een super mooi resultaat gekomen! De portretten passen nu perfect bij elkaar en de verhoudingen en kleuren kloppen ook met in het echt.
Ontzettend tevreden over de klantenservice, vriendelijkheid, geduld, begrip en medewerking! Dus dat verdiende zeker een goede review!
Zeer snelle en goede service.
Zeer snelle en goede service.
Ook snelle reactie op mails.
Mooie canvas van je huisdier
Er waren wat problemen met een canvas die ik besteld had, maar dit is netjes opgelost. Verder tevreden over het resultaat
Een bende prutsers zijn het 10 mails…
Een bende prutsers zijn het 10 mails gestuurd hoe ik het graag had. En wat veranderen ze niks altijd maar bijbetalen.
Prima ervaring
Prima ervaring.
Vlot verloop op alle vlakken.
Aanpassing van tekening gevraagd en werd gewoon in orde gebracht. De verzending verliep ook goed!
Alleen maar positief over petframe 😊
Meerdere malen besteld en altijd zoals…
Meerdere malen besteld en altijd zoals op de website aangegeven! Keer op keer tevreden!
Ik heb ook nog 2 andere foto's van m'n…
Ik heb ook nog 2 andere foto's van m'n hond en kat en ben erg tevreden.TOP!!!
Snel geleverd en perfect gemaakt kan…
Snel geleverd en perfect gemaakt kan niet beter
Goede service en mooi resultaat.
Goede service en een correcte afhandeling. Je kan het zelf eerst controleren en evt aanpassingen doorvoeren. En een heel mooi resultaat als het klaar is. Het word snel geleverd.
Al meerdere keren besteld hier en…
Al meerdere keren besteld hier en altijd inorde en een prachtig resultaat
Eenvoudige bestelmethode en top product
Duidelijke website, eenvoudige bestelprocedure en daarna heel snel geleverd. Het bestelde artikel is exact zoals ik het eerst in demo versie gemaild kreeg, dus helemaal naar wens!
Zeer tevreden over de service
Zeer tevreden over de service! Vlot communicerend en oplossings gericht. Wij mochten na een klein foutje meteen een kosteloze rechtzetting ontvangen.
Alle mogelijkheden tot aanpassingen
Alle mogelijkheden tot aanpassingen. Ook denken ze erg mee. Leuk resultaat.
Hele goede service.
Hele goede service nadat het eerste exemplaar beschadigd was. We kregen een nieuwe. Omdat dit zo goed was hebben we er nog een besteld. Helaas was de lijst aan de achterzijde weer beschadigd.
Ik heb al 2x hier besteld
Ik heb al 2x hier besteld. Het is echt mooi en goed verpakt. Foto's worden keurig naar gemaakt. Als jé notes maakt. Dan ze er goed naar. De acties en kortingen zijn ook fijn. Over beiden portretten ben ik tevreden.
De klantenservice reageert ontzettend…
De klantenservice reageert ontzettend snel en heeft mij goed geholpen, ben zo blij met mijn Sammy ik beveel het iedereen aan