Myselfie.se | Skapar glädje och minnen Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var väldigt smidigt att använda kameran när man väl fick igång alla inställningar med wifi till skrivaren m.m. Även om det blir ljust så är det skönt att det inte blir en "blixt" känsla så man b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt fantastisk grej!! Så många fina minnen vi nu fått tack vare denna kamera, den användes flitigt av våra vänner. Dock var ett av benen på stativet trasigt vid leverans, hade ingen tid att spilla så... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi använde Myselfie på vår kick-off, och det blev verkligen en succé! Det var enkelt att sätta upp, smidigt att använda och bilderna blev fantastiska. Våra deltagare älskade möjligheten att ta roliga... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

När vi fick vår Kamera så var kontakten sne och gick inte att koppla in i ett eluttag. Kontaktade kundservice och de var väldigt tillmötesgående och "räddar" egentligen upp hela uppleveseln med dem.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Feestapparatuur verhuurbedrijf
  2. ook in
  3. Kinderfeestjes

Geschreven door het bedrijf

Myselfie skapar glädje och minnen bland folk i alla åldrar. Med en Myselfie förevigar du livets stora ögonblick med roliga och högkvalitativa bilder.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

59 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Lyfte feststämningen

Väldigt smidig leverans- den kom i tid som utlovat. Enkelt att få igång utrustningen. Tar väldigt bra bilder- toppen med den digitala fotoboken.
Kul o ha extra ballonger, glitter bakgrund- ett tips. Effektfulla bilder.
Lyfte hela feststämningen. Kommer garanteras hyras igen.

Hej Annika,

Vad härligt att höra att du är nöjd med Myselfie! Hoppas vi ses på fler fester framöver! 🎉

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smidigt och bättre för miljön

Fungerar väldigt smidigt med leverans, lägga in företags loggor på fotomaskinen och det blir bra kvalité trotts dålig belysning i lokalen. Bra för miljön att inte skriva ut fotoremsor utan att man scannar en QR-kod istället.

Hej Linn,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Myselfie blev en stor succé på min…

Myselfie blev en stor succé på min 50-årsfest. Gästerna hade roligt medan de tog bilder och jag slapp bekymra mig om annan fotografering och så var det såklart jätteskoj att se alla bilder efter festen. Att det sedan är enkelt och smidigt med leverans, användandet och tillbakaskick gör det hela ännu bättre. Rekommenderas varmt till vilken fest eller event som helst.

16 november 2024

Hej Katarina,

Hej Anders,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smidig produkt med väldigt bra och…

Smidig produkt med väldigt bra och snabb kundservice

Hej Therese,

Partyhöjare

Enkel, smidig och otrolig rolig partyhöjare!

4 november 2024

Hej Malin,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Myselfie höjde verkligen stämningen på…

Myselfie höjde verkligen stämningen på festen. Härliga bilder med bra ljus. Lätt och smidig att montera. Perfekt att vi fick in loggan på bilden. En rolig aktivitet och ett minne från festen.mycket uppskattat av gästerna!

6 november 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och smidigt att skicka…

Snabb leverans och smidigt att skicka tillbaka. Lätt att hämta bilderna från fotobåset och en allmän stämningshöjare för eventet!

24 oktober 2024

Hej Molly,

En stämningshöjare deluxe

En stämningshöjare deluxe. Proffsigt, roligt och enkelt.
Vi kommer att köra igen!

25 oktober 2024

Hej Mårten,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Roligt och mycket uppskattat av alla!

Roligt och mycket uppskattat av alla!

Enkelt med transport och montering.

25 oktober 2024

Mycket smidigt upplägg!

Mycket smidigt upplägg!
Vi använde oss av Myselfie på ett företagsevent, allting kommer bra förpackat, lätt att sätta upp och och du är igång på max 10 minuter. Stationen har eget mobilt internet, så du behöver inte fundera på uppkopplingar mm.

Det var en mycket populär station på vårt event

14 oktober 2024

Hej Andreas,

Mycket bra

Mycket bra
Lätt att hämta och att skicka tillbaka

21 oktober 2024

Hej Göran,

Toppen!

Supersmidigt med bokning och leverans. Installationen är superenkel och så snyggt att vi kunde få med en logga. Perfekt med QR kod och bilden direkt till mobilen, som gör det så enkelt att sprida/använda sin bild direkt.

Jag har haft kontakt med Robert hos er som gett mig en fantastiskt service under hela vägen, tack!

17 oktober 2024

Hej Anna,

Vad härligt att höra att du är nöjd med Myselfie - och tusen tack för de fina orden om min och vår service. Jag brukar alltid säga att det inte är speciellt svårt att ge god service när man har så fantastiska kunder som vi har.. :-)

Tack för dig och hoppas att eventet blev lyckat!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det blev en riktig succé under vårt…

Det blev en riktig succé under vårt bröllop! Roliga och fina bilder att se tillbaka på.

19 oktober 2024

Så himla roligt!

Så himla roligt!
Alla blev som barn igen med alla utmaningar som vi hade under kvällen!
Vi visade upp bilderna live på storbildsskärm som även det höjde stämningen. 🤩

Hej Marie,

Hej Moa,

Jätteroligt!

Vi hyrde en Myselfie till vårt bröllop och det var toppen. Smidig leverans och retur, och jätteroligt inslag under middagen!!

Hej Veronica,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otroligt uppskattat på festen!

Otroligt uppskattat på festen, kan varmt rekommendera alla att hyra in den till sin fest!! Super smidigt att både beställa samt returnera.

Hej Alexandra,

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Så roligt att se bilderna från vårt bröllop

Hej Sandra,

Dit is Trustpilot