mytoolstore.nl Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,0

Hoewel je het idee krijgt dat je met een Nederlandse website te maken hebt. Dien je een eventueel retour naar Duitsland te sturen. Ik heb 9,90 betaald voor verzenden en daarna nog eens 25 voor retour... Toon meer

Snelle levering van mijn Dewalt klopboormachine op accu. Mytoolstore vroeg een mooie prijs voor dit beest en leverde hem snel en met keurig verzorgde verzendinformatie naar NL toe. Zeer tevreden over... Toon meer

Geweldige Bahco snoeischaar. De Bahco Draadloze accu-snoeischaar, 14,4 V - BCL20IB, is gewelidig omdat ik een grote tuin heb met veel snoeiwerk. Handmatig snoeien was niet meer te doen, mede vanwege... Toon meer

Super vlotte levering van een vergelijkbare Grizzly heggenschaar die ik in 2007 nieuw heb aangeschaft en die al die jaren perfect werk heeft verricht. De nieuwe Grizzly is 50 Watt zwaarder en is iets... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prima!

Top prijzen, producten zoals het hoor.
Meer duidelijkheid aangaande het verloop van het gehele oderproces: orderbevestiging, verzending, facturatie, etc. zou wenselijk zijn. Uiteindelijk komt het echter dik voor elkaar.

18 december 2020

Misleidende informatie op website, krijgt niet wat omschrijving van het artikel is

Apparaat besteld. Omschrijving zegt compleet met accu en lader (originele prijs komt daar ook mee overeen) in sale. Maar blijkt een niet compleet (en dus niet bruikbaar zonder dat je er een aparte accu of batterijadapter bij besteld) apparaat te zijn. Ook mijn bevestigingsmail omvat omschrijving met accu en lader. Na contact met klantenservice wordt me verteld dat ik er een accu bij moet kopen. Omschrijving is na mijn klacht wel aangepast in de website, maar je kan de info op de website dus niet vertrouwen en je krijgt niet wat je besteld. Zeer slecht. Zou hier niks bestellen.

26 februari 2020

Vorig jaar duur apparaat gekocht > 1000…

Vorig jaar duur apparaat gekocht > 1000 euro. Apparaat functioneerde niet goed - dus terug onder garantie. Meer dan een half jaar getouw trek. Ze stellen zich dan op als tussenpersoon en doen zo min mogelijk tot niets. Maandenlang in onzekerheid en vervolgens geen oplossing en alle kosten door belasten naar de klant. Echt zeer slecht. Koop hier niet !

5 december 2019

Top.

Alles prima verlopen! Alleen het verzenden zou wat sneller kunnen. Aftersales zelfs smetteloos. Al met al een betrouwbare winkel, een aanrader, graag weer.

13 oktober 2019

Snel geld terug

Weliswaar was een besteld product niet zo snel leverbaar als aangekondigd, maar toen ik de order daarom annuleerde kreeg ik zonder problemen en binnen enkele dagen het aankoopbedrag teruggestort.

26 september 2019