Mijn zoon boekte een heen en terug ticket voor Tokyo. Een paar weken voor vertrek krijgt hij een mail dat de terugvlucht gecanceld is en wordt er een alternatieve vlucht voorgesteld. Op die datum moe... Toon meer

Lieve mensen boek A.U.B geen ticket via mijn mytrip het zijn echt oplichters ik probeer al een week hun telefoonnis te bereiken al mijn 400 bel minuten gebruikt maar nog niemand kunnen spreken je lu... Toon meer

Ik heb een probleem met de betaling. Ik heb jullie betaald voor de vlucht AMS-MCO op Nov. 11th en terug My 18th. met mijn United explorer credit card en jullie hebben de maatschappij met jullie cred... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Hallucinant

Mijn zoon boekte een heen en terug ticket voor Tokyo.
Een paar weken voor vertrek krijgt hij een mail dat de terugvlucht gecanceld is en wordt er een alternatieve vlucht voorgesteld. Op die datum moet hij echter nog in Tokyo zijn voor een aantal afspraken (studiereis hogeschool). Hij mailt terug dat de voorgestelde vlucht niet mogelijk is. Hij krijgt een mail terug dat dit jammer is maar dat ze niets kunnen doen. Er worden heel wat mails heen en weer gestuurd waarin er geen oplossing komt. 5 dagen voor vertrek mag hij naar een nummer bellen en daar zou hij geholpen worden. Hij heeft elke dag uren aan de telefoon gehangen, zonder resultaat. De nacht voor vertrek heeft hij tot 4u s nachts aan de lijn gehangen terwijl hij om 6u moest opstaan voor vertrek. Nog steeds geen oplossing. Intussen is hij terug, heeft hij een nieuwe terugvlucht moeten boeken en betalen en komt er geen enkele compensatie. 450€ in het water dus. Schandalig!

23 maart 2026

Oneerlijk zakendoen

Heel ver in het boekingsproces voordat ik op de knop “betalen” moet drukken komt de melding dat de vluchten duurder zijn. Geen faire manier van zaken doen.

3 juni 2025

2 Tickets besteld 8 maart 2025, gelukkig niet opgelicht

2 Tickets besteld 8 maart 2025, geen bevestiging gekregen. Direct gebeld met indiaas meisje. Ik moest nog maar een paar dagen wachten op de bevestiging. Op 10 maart een mail met de mededeling dat de koop van de tickets niet door gaat. Weer gebeld met andere indiaase jongen. Het geld zou teruggestort worden. Op 12 maart stond het geld weer op mijn rekening. Ik ben blij dat dit opgelost is omdat ik na het lezen hier over Mytrip echt dacht dat ik naar mijn geld kon fluiten. Mijn advies, koop je tickets bij bekende winkels. Kies voor betrouwbaarheid voor een paar centje meer. Deze hele branche is nogal vluchtig, en er zitten zeker rotte appels tussen. Nooit meer Mytrip en hopelijk worden klanten hier niet meer opgelicht.

12 maart 2025

Fraude !! Boeken in Euro's maar afrekenen in GBP.

Mytrip antwoord, net als Gotogate, dat de Engelse site in GBP afrekent, maar vergeten dat ze in Euro's hun vluchten aanbieden !! Ook wordt je niet gewaarschuwd daarvoor !! lees verder hoe ze het Euro bedrag omzetten in GBP (20% hoger!!).
Om een review te schrijven dien je een ster te geven, maar deze reisagent is geen ster waard wanneer ze je in Euro's laten boeken maar afrekenen tegen GBP. Dat zou niet erg zijn als ze juist kunnen rekenen, maar i.p.v. Euro's te delen door de koers van 1,2 , vermenigvuldigen ze die met 1,2 !!!! Op deze wijze zijn onze tickets € 378 duurder geworden. Daarnaast reageren ze NIET op de meerdere mails die we gestuurd hebben.

6 februari 2025

Zo ontzettend slecht

Zo ontzettend slecht. Ik voel zelden de noodzaak om ergens een negatieve review achter te laten, maar deze prutsers hebben het voor elkaar gekregen. Bij het herboeken hebben ze me volledig op het verkeerde pad gezet, waardoor de ticket gecancelled werd. Je word maar doorverwezen naar de airline en dan weer terugverwezen. Elk gesprek duurt meer dan een uur met wachttijd. Een halve dag verspild en een hoop geld kwijt!

5 november 2024

Boek hier nooit!!!!

Boek hier nooit!!!!!

Zeer slechte communicatie waardoor wij de vlucht hebben gemist!!! Kregen niet te horen welke terminal we moesten zijn en daardoor de vlucht gemist!! Waardeloos!!!!

24 augustus 2024

Te slecht voor woorden dit bedrijf

Te slecht voor woorden dit bedrijf. Vlucht gecancelled door hun zonder verwittiging. Zelf achteraan moeten gaan, geld nu na een half jaar en na ontelbare mails en telefoontjes nog steeds niet terug!
BOEK HIER NIET!!!!

1 december 2022

1 STER IS NOG TEVEEL EER.

1 STER IS NOG TEVEEL EER.
Vandaag 7-11-2022 voor de zoveelste keer contact gehad met het call center van Mytrip. Heb afgelopen augustus voor ruim 1500 euro 2 tickets naar Indonesie geboekt. Een van de passagiersnamen was verkeerd gespeld. My trip en september gevraagd voor een naamsverandering. Dat kon na betaling van 35 euro. Geld betaald, geen naamsverandering, maar de tickets werden gecanceld. Mytrip naar opheldering gevraagd. Maar zij schuiven alle verantwoordelijk af naar de luchtvaartmaatschappij. Ik moet maar proberen om daar een voucher los te krijgen. Maar ik heb een overeenkomst met Mytrip, niet met de luchtvaartmaatschappij. Nu zijn we bijna weer 2 maanden verder en Mytrip doet niets. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd. Ik moet maar wachten en wachten maar intussen zijn de tickets bijna 200 euro duurder geworden. Wat een bar slechte service levert Mytrip. Geld kwijt en geen tickets. Waardeloos!!!!!!

7 november 2022

Betaald voor bagage omdat het…

320 euro betaald voor bagage omdat het verkeerd in de document stond
Ik heb een trip gehad naar Antalya waarbij stond dat wij 2keer 25kg koffers mee mochten nemen en 1x 10, dit op de terugweg.

Eenmal op het vliegveld hebben wij extra moeten betalen voor onze koffers!! terwijl er op onze reisdocument stond dat wij koffers mochten meenemen zoals hierboven beschreven.

De medewerker liet mij zien dat wij dus geen koffers mochten meenemen omdat wij daar niet voor hadden betaald zogenaamd, op mijn reisdocument staat duidelijk dat ik 2x 25kg mocht meenemen.

Ik heb ongeveer 320 euro betaald voor deze ongein en WIL MIJN GELD TERUGG!!!!!!!

3 juli 2022

Mytrip slechte service - oplichters

Wijzigingen bij de luchtvaartmaatschappij worden niet doorgegeven. Bij contact met de ‘helpdesk’ krijg je iemand die alleen Engels spreekt met een Indiaas accent. Bijzonder onvriendelijk, bijna niet te verstaan en bovenal niet behulpzaam. Na enkele doorschakelingen wordt de lijn verbroken. Oplichters

20 juni 2022

Oplichters!!!

Oplichters!!!! Al ruim 2 jaar aan het wachten op mijn geld. 1200 euro
Vluchten gecanceld. Tickets naar Mongolië met turkish airlines. Mytrip weigert om terug te betalen

15 juni 2022

GEEN REFUND

Ik heb nog steeds mijn geld niet terug gekregen terwijl er is gezegd dat ik binnen 10 dagen na 19/03/2022 (omdat dit de datum is waarop Turkish Airlines het geld heeft terug betaald aan de maatschappij) mijn geld zou krijgen. Op 29/03/2022 gebeld met ene Amit die zei dat hij supervisor is en dat mijn dossier geëscaleerd is en dat ik binnen 3 dagen mijn geld zou krijgen. Vandaag 3 dagen later heb ik weer telefonisch contact gehad en gebeld met ene Lux die weer aangeeft dat ik geduld moet hebben en moet wachten.
GEEF MIJN GELD TERUG!
Vanaf nu ga ik juridische stappen nemen tegen dit bedrijf !

1 april 2022

Antwoord mytrip.nl

Antwoord mytrip.nl
Ze vinden mijn boekingsreferentie (die ze gegeven hebben niet terug.
Dus hier alle gegevens
Vlucht ssa-bru 16.12.2020
Iwrnhp ETrack 47170045 (Tap Jq5n6c)
Eticket 0479 466 289 663
0479 466 289 664
0479 466 287 796
Bru-ssa 10.01.2021 TOSAAR ETrack 472 64 197 (Tap Jpz44c)
Eticket 0479 466 289 665
0479 466 289 666
0479 466 287 802
Zo Mytrip.nl hierbij alle gegevens.
Ik weet dat het bedrag door TAP is overgemaakt aan Supersaver.se. een bedrijf waar ik niets mee te maken heb.
Hopelijk nu geen uitvluchten meer en mijn geld (1785,15 euro) per direct terug .
Zo niet is mijn volgende stap de juridische weg.
Geduld heeft ook zijn limieten , 15 maanden id genoeg geweest

28 maart 2022

Oplichting!

Ik had een vlucht via Mytrip geboekt van Brussel naar Milaan. De vlucht is gecancelled. Europese regels zeggen dat je in dat geval binnen 7 dagen je geld moet terug krijgen. Mytrip wil niet het gehele bedrag terugstorten. Maar ook de rest wordt niet teruggestort. Dit is een geval van oplichting. Wees gewaarschuwd!

10 februari 2022

Ontzettend teleurgesteld heb voor het…

Ontzettend teleurgesteld heb voor het eerst via mytrip 5 tickets geboekt. Nu wil ik er 2 van annuleren maar geen gehoor noch via telefoon noch via email. Erg onprofessioneel ik denk dat ik kan fluiten naar mijn centen. Erg jammer om zo je klanten te behandelen voor geld! Bah!

23 december 2021

Is dit jouw bedrijf?