Mijn zoon boekte een heen en terug ticket voor Tokyo. Een paar weken voor vertrek krijgt hij een mail dat de terugvlucht gecanceld is en wordt er een alternatieve vlucht voorgesteld. Op die datum moe... Toon meer
Lieve mensen boek A.U.B geen ticket via mijn mytrip het zijn echt oplichters ik probeer al een week hun telefoonnis te bereiken al mijn 400 bel minuten gebruikt maar nog niemand kunnen spreken je lu... Toon meer
Ik heb een probleem met de betaling. Ik heb jullie betaald voor de vlucht AMS-MCO op Nov. 11th en terug My 18th. met mijn United explorer credit card en jullie hebben de maatschappij met jullie cred... Toon meer
Zo ontzettend slecht. Ik voel zelden de noodzaak om ergens een negatieve review achter te laten, maar deze prutsers hebben het voor elkaar gekregen. Bij het herboeken hebben ze me volledig op het verk... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Niet bereikbaar my trip
Bij my trip n boeking gedaan afgelopen november 2019 n vlucht SPXTJS op 5 juli 2020 van Banjul naar Amsterdam....mijn vlucht is gecanceld in check my trip is de vlucht gewijzigd....mei 2021 naar Moskou...sorry n totaal andere bestemming...ik weet niet hoe ik contact met my trip kan krijgen bellen lukt niet tis n chaos....my trip geef meer duidelijkheid please!!!Zie antwoord van my trip in n vorig bericht ik kan bellen wat ik wil maar de klantenservice is niet te bereiken.....MY TRIP IS ONBEREIKBAAR!!!
Zwaar k.u.t.
Zwaar k.u.t.
Reageren niet op emails, zetten je uren in de wacht aan de telefoon. Nemen vervolgens niet op.
Mijn Klacht:
Mijn Klacht:
Ik heb voor 5 personen een vlucht geboekt via mytrip naar Cancun op 18-4.
Ik heb contact gehad met Air Europa, die zeggen dat ik mijn geld terug moet krijgen van Mytrip. Kan via AE een voucher ontvangen, maar geen geld terug omdat de betaling in Kronen is gedaan?? Mytrip.
gebeld, gemaild, echter geen gehoor. Alleen een antwoordapparaat met heel slecht verstaanbare Engels.
Enige wat ik krijg is een email met voorstel voor een voucher. Omdat we met meerdere personen gaan, weten we niet of het mogelijk is om samen binnen een jaar te vliegen Ook omdat de meereizende personen verschillende vakantieperioden hebben en een persoon werkzaam is in de zorg en niet weet of ze mag vliegen naar het buitenland.
Ik wil daarom mijn geld terug, zodat we soepel zijn om een nieuwe reis te boeken in een periode die voor ons allen uitkomt.
Gewenste Oplossing
Ik wil conform de verordening van de Europese Commissie mijn geld terug!
Ook hier het zelfde probleem !!
Ook hier het zelfde probleem !!
Niemand kunnen bereiken, zowel telefoon en mail !
Wij hebben geboekt bij seberia airlines, moeten wij die nou aansprakelijk houden!
Geboekt via mytrip, en als je naar de overboekings gegevens kijkt op telebankieren is het Mytravel.com
Het klopt gewoon niet !
Mytrip.com, malafide?
ik krijg geen reactie op mijn vraag over het annuleren vanwege het Corona virus van mijn vlucht vanaf Marrakech.
Telefonisch zijn ze onbereikbaar. Heeft iemand een suggestie? Of is het een malafide bedrijf en kan ik naar mijn centen fluiten
Ik ben al dagen bezig om contact te…
Ik ben al dagen bezig om contact te krijgen helaas tot op heden niks gehoord of gezien!!
Onze vlucht gaat al over 2 dagen naar Lissabon.wij willen graag annuleren dit ivm de kinderen corona maatregelen!
Please help me!!!!!!!!
Amst - lisbon SQFHHM TP 671 March 19, 5:55 pm