Heeft een hele tijd geduurd eer ik mijn bestelling heb ontvangen. Eerst verschillende mails gestuurd en lang moeten wachten op respons. Zelfs vanuit belgie naar rotterdam gereden om daar te moeten con... Toon meer
Lang moeten wachten op onze sieraden-spiegelkast en vervolgens komt deze beschadigd aan: zowel de verpakking als de binnenkant van de kast zelf. Geprobeerd te bellen, maar ondanks dat er op de website... Toon meer
Waardeloos bedrijf, niks bestellen! Begin mei een uit voorraad leverbare kast besteld, dag erna geannuleerd per mail. Echter op 4 mei per mail te horen gekregen dat de kast al in te ver leveringsproce... Toon meer
Fantastische ervaring. Nancy Homestore heeft sinds een tijdje een andere eigenaar begreep ik en deze mensen begrijpen wat belangrijk is. Klantvriendelijkheid, een goede prijs/kwaliteit verhouding en... Toon meer
Nancy HomeStore is een internationale meubel verkoper die meubels levert van de hoogste kwaliteit om u blij en gelukkig te maken in uw huis. Wij doen dit door veel tijd en moeite steken in het produceren van goede en betrouwbare producten. Als u vragen heeft, aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Nieuwe Atelierstraat 13, 5056 DZ, Berkel-Enschot, Nederland
- +31134627425
- info@nancyhomestore.nl
- nancyhomestore.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
2 kasten besteld
2 kasten besteld. Mooie kwaliteit maar paste niet bij ons interieur. Daarna begon de ellende. Telefonisch is Nancy at home niet te bereiken. Wij gingen op vakantie en pakket moest voor die tijd worden opgehaald en hadden 5 dagen. Een tijds indicatie kan niet gegeven worden dus de hele dag thuis blijven. Op de laatste dag voor de vakantie werden de pakketten opgehaald. 2 weken later : bericht van Klarna of ik even wilde betalen. Klarna bellen 18(!) wachtende voor je. Nancy athome gebeld maar Mancy was niet thuis. Direct verbinding verbroken. Dan maar mailen. Na 5 dagen nog geen antwoord. Nog maar wee gemaild. Klarna stop gezet anders krijgen je een aanmaning en 13 euro extra kosten. Toen eindelijk bericht: het was geregeld maar of ik nog we even 9,95 retour kosten wilde betalen. Maar gedaan om van en Klarna en Nancy at home af te zijn
Product niet op voorraad
Product niet op voorraad, wel betaald maar nog steeds geen geld terug ontvangen. Slecht te pakken te krijgen en email wordt ook niet beantwoord. Wees gewaarschuwd!
Goed verzorgd en bezorgd!
Een tijdje geleden een Bureau geretourneerd, geen terugbetaling ontvangen !!
Een tijdje geleden een bureau aangekocht bij Nancy Homestore. 199,00 € betaald.
Na het betalen veranderde ik van mening gezien ergens anders dit bureau te koop stond voor slechts 119,00 €
Toch een verschil van 80,00 €.
Ik melde aan Nancy Homestore dat ik beroep wou doen op mijn herroepingsrecht en heb de bestelling geretourneerd zoals dit voorgeschreven was.
Ik kreeg een mail dat dit in orde was en ik mijn geld zou terugkrijgen als het pakket terug aangekomen was.
Ik kreeg een bewijs van retour doch mijn geld heb ik nog steeds niet terug!! Telkens ik een mail stuurde werd mij gezegd dat ze de financiële dienst zouden herhalen om terug te betalen doch nog steeds niets op mijn rekening!!
Ik ben 59 jaar en koop veel online maar steeds keurig tegenover verkoper en de verkoper keurig tegenover mij als klant.
Nancy Homestore, u zou beschaamd moeten zijn om te gaan lopen met eerlijke mensen hun geld!!!
Ik raad NIEMAND aan om daar iets te kopen. Het is trouwens goedkoper elders!!
Keukenkast besteld voor €199,95
Keukenkast besteld voor €199,95. Er stond letterlijk aangegeven levertijd is 1-2 werkdagen. Keuken uiteindelijk ontvangen na 5 werkdagen. Dag van levering zag ik de keukenkast op de website van Nancyhomestore ineens voor een bedrag van €129,95. Er stond van €150 voor €129,95, 5 werkdagen later. Toen ik 5 dagen voor deze prijsverandering de kast bestelde was het ook niet voor €150.... Ik heb gemaild met het verzoek om het verschil aan mij terug te betalen. Dit zodat ik de kast niet opnieuw hoef te bestellen voor de prijs die ik nu zie (want dat kan ik tenslotte doen maar dat is een gedoe en een hele omweg) en dezelfde kast die ik 5 dagen daarvoor heb besteld voor €70 duurder en die ook nog niet eens is geleverd binnen de aangegeven levertijd. Er zijn inmiddels alweer 5 dagen verstreken en ik krijg maar geen antwoord hierop. Vraag me af hoelang dit gaat duren. Lijkt me niet zo moeilijk te moeten zijn. Los van het genoemde is het verder een mooie keukenkast. In afwachting of ik het prijsverschil van €70 terug krijg....
Wand nachtkastjes
Snelle correcte levering,alleen wat ik ervaren heb is de afwerking en kwaliteit beneden peil.
Houten nachtkastjes
Goede service en duidelijke website.
Goede service en duidelijke website.
Product voldeed aan de kwaliteit alleen achteraf bleek het te groot te zijn.
Heb het product helaas terug moeten sturen.
Goed en snel geleverd
Bed besteld werd snel geleverd en goed in elkaar gezet. Blij mee
Leuke handige stevige schoenen rek ben…
Leuke handige stevige schoenen rek ben er heel tevreden mee
Ik ben nu bijna 2 weken aan het wachten…
Ik ben nu bijna 2 weken aan het wachten op mijn bestelling en niemand weet waar het pakket is. Ik heb ook geen respons gekregen van jullie. Kortom, geld in de vuilbak gooien komt op hetzelfde neer als bij jullie bestellen.
Jammer, Slechte klantenservice
Slechte klantenservice, er wordt niet gereageerd op mail en telefoon wordt niet beantwoord.
Het ontvangen artikel is prima, de verzending correct, alleen blijkt retourneren lastig en dat vind ik zelf erg onplezierig. Zeker omdat ik verder geen commentaar heb op de levering.